עבור לתוכן

מהו השידרוג של הכרטיס מסך שלי שלא יהווה צוואר בקבוק למערכת שלי?

Featured Replies

פורסם

יש רק בעיה אחת: אם אי אפשר לשדרג עוד כלום במחשב במשך 2-3 שנים, כדאי ללכת על 10DX גם אם הוא לא משתלם??

פורסם

מה אתה קשור לדיון ?

פורסם
  • מחבר

הX1950PRO לא תומך בDX10. המקביל מבחינת ביצועים של NVIDIA לא משתלם מבחינת מחיר.

אפשר לדעת למה אתם לא מעדיפים להמליץ לי על הx1950 xt ? לפי מה שהבנתי זה עוד 12 צינורות עיבוד,עוד 45 לליבה,עוד 200 לזיכרון של הכרטיס וכל זה ב200 שקל נוספים..

לא משתלם?

פורסם

אוקיי

או שתשאר ככה - ותחסוך 3000 למחשב חדש - כי לפי הבנתי יש לך AGP - ויותר מזה - ללוח שלך (צ'יפסט של NFORCE 3 ) הכי טוב שתוכל להשיג זה GEFORCE FX 7950

לך על FX7600GS - תשרוד את השנה הקרובה איתו (ב560 שקל - ויש הרבה יד שניה). אם יש לך עוד תקציב לך על 7600GT - מעל 760 שקל.

הם תומכים DX9 וSM3

בצועים לא רעים. בעיה עם פילטרים כבדים במשחקים החדשים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

או שתשאר ככה - ותחסוך 3000 למחשב חדש - כי לפי הבנתי יש לך AGP - ויותר מזה - ללוח שלך (צ'יפסט של NFORCE 3 ) הכי טוב שתוכל להשיג זה GEFORCE FX 7950

לך על FX7600GS - תשרוד את השנה הקרובה איתו (ב560 שקל - ויש הרבה יד שניה). אם יש לך עוד תקציב לך על 7600GT - מעל 760 שקל.

הם תומכים DX9 וSM3

בצועים לא רעים. בעיה עם פילטרים כבדים במשחקים החדשים.

אחי יש לי PCI-E והלוח תומך NFORCE 4..אני פשוט רוצה להבין למה ממליצים לי פה על הx1950pro שיש x1950xt שטוב ממנו בלא מעט..

פורסם

כי כל אחד מהם טוב יחסית למחירו. האמת, לא נראה לי שתבחין בהבדל מורגש עם XT מבלי לבצע אוברקלוק למעבד.

פורסם

וגם ה - PRO יספיק מצוין לרזולוציה שאתה רוצה לשחק בה ולכן נראה לי מיותר להוסיף עוד 250-300 ש"ח בשביל ה - XT.

פורסם
  • מחבר

וגם ה - PRO יספיק מצוין לרזולוציה שאתה רוצה לשחק בה ולכן נראה לי מיותר להוסיף עוד 250-300 ש"ח בשביל ה - XT.

לפי מה שאני יודע רזולוציות ודברים כאלה זה בעיקר מתייחס לכמות הזיכרון על הכרטיס.. ועל 2 הכרטיסים זה אותו דבר.. 256.. 12 צינורות עיבוד נוספים ו200 mhz לזיכרון של הכרטיס לא הולך ברגל..

פורסם

לא נכון.

בשביל לשחק ברזולוציות גבוהות יותר ובהגדרות דבוהות יותר ועם פילטרים צריך שהכרטיס יהיה חזק יותר באופן כללי ולא רק שיהיה לו יותר זיכרון.

לשימושים שלך ה - PRO יספיק ולכן לא המלצנו לך על ה - XT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים