עבור לתוכן

מהו השידרוג של הכרטיס מסך שלי שלא יהווה צוואר בקבוק למערכת שלי?

Featured Replies

פורסם

שלום.. טוב קודם מערכת:

AMD3200+ 2.0GH

לוח אם של ג'יגהבייט GA-K8NF

1 גיגה זיכון 400MHZ (שני סטיקי זיכרון כל אחד 512 )

X800XL

WD 120GB SATA

HEC400 W

טוב בגלל שSM3 חזק עכשיו בתחום המשחקים אני חושב על שידרוג הכרטיס שלי בעתיד הלא כלכך רחוק..

עכשיו מהו הכרטיס הטוב ביותר שאני אוכל להכניס למערכת הזו בלי שיווצר לי מצב בו המערכת תגביל לי את הכרטיס החדש?(מומלץ כרטיס שתומך בDX10) אבל איך שאתם רואים לנכון...

פורסם

1. מה התקציב?

2. כדאי לבצע אוברקלוק למעבד כדי לבטל את צוואר הבקבוק (אם קיים)

פורסם

המעבד זה VENIC ?

אם כן תעשה אובר חזק, אפילו מאוד, תחליף ספק, תוסיף ג'יגה זיכרון וקח 8800GTS... יוצא בערך 2700...

אם אתה רוצה להוציא קצת פחות כסף קח 1950XT ב- 1300 שקל...

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב?

2. כדאי לבצע אוברקלוק למעבד כדי לבטל את צוואר הבקבוק (אם קיים)

1.אין בנתיים תקציב כי כרגע אין משחק שאני ממש רוצה לשחק בו ואני לא יכול אז אני יכול לחכת עם זה בשביל שירדו המחירים ככה שקח בחשבון כל כרטיס שעולה על דעתך..

2.אני לא מתכוון לעשות OC אין לי נסיון בזה ואני משקשק לסכן אפילו בקצת את המערכת שלי..

המעבד זה VENIC ?

אם כן תעשה אובר חזק, אפילו מאוד, תחליף ספק, תוסיף ג'יגה זיכרון וקח 8800GTS... יוצא בערך 2700...

אם אתה רוצה להוציא קצת פחות כסף קח 1950XT ב- 1300 שקל...

המעבד הוא לא VENIC ואפילו לא וינצ'סטר..אני יועד שזה נשמע מוזר ואנשים אומרים שאין כזה דבר אבל המעבד הוא newcastle סוקט 939..

12ny6.th.jpg

13du1.th.jpg

עוד דבר..אם אני לוקח עוד סטיק זיכרון של גיגה יהיו לי במחשב 3 כרטיסי זיכרון ואני מאבד את הדואל צ'נל..זה משתלם לי? או שזה די משמעותי ויהיה לי כדאי כבר לקנות 2 סטיקים של גיגיה ולהעיף את 2 הסטיקים שקיימים אצלי עכשיו של 512..

פורסם

1. זאת אומרת שאתה מוכן להשקיע כל סבום כסך שנדרש ? כי אם לא אז תן קורה עליונה...

2. חבל שאתה אומר את זה ! זה כזה פשוט שכל ילד יכול לעשות ! כמו להתקין תוכנה !

אני לא מכיר את המעבד שלך אבל תנסה לעשות OC, תאמין לי אתה לא תפסיד כלום ! מקסימום, תרוויח...

לגבי הדואל צ'אנל, תיראה DC זה יעיל וזה מרים תביצועים אבל עד כדי כך, לי היה 2 של 256 והוספתי ג'יגה וזה רץ הרבבההה יותר טוב, ואם אני מוריד

את ה 512 ונשאר עם ג'יגה (ניסיתי פעם) אז אני לא מרגיש הבדל ענק למרות שפעם מדדתי עם טיימר את אחת הטעינות ב HL2 EP1 והיה הבדל...

פורסם
  • מחבר

1. זאת אומרת שאתה מוכן להשקיע כל סבום כסך שנדרש ? כי אם לא אז תן קורה עליונה...

2. חבל שאתה אומר את זה ! זה כזה פשוט שכל ילד יכול לעשות ! כמו להתקין תוכנה !

אני לא מכיר את המעבד שלך אבל תנסה לעשות OC, תאמין לי אתה לא תפסיד כלום ! מקסימום, תרוויח...

לגבי הדואל צ'אנל, תיראה DC זה יעיל וזה מרים תביצועים אבל עד כדי כך, לי היה 2 של 256 והוספתי ג'יגה וזה רץ הרבבההה יותר טוב, ואם אני מוריד

את ה 512 ונשאר עם ג'יגה (ניסיתי פעם) אז אני לא מרגיש הבדל ענק למרות שפעם מדדתי עם טיימר את אחת הטעינות ב HL2 EP1 והיה הבדל...

1. לא צריך להתייחס לסכום כי שאני ירצה לקנות את הכרטיס הוא כבר יהיה זול מהיום אז זה לא משחק תפקיד אצלי.. אני ק צריך ת'שם של הכרטיס שינצל את המקסימום של המערכת שלי והמערכת לא תגרום לו לצואר בקבוק..

2.OC זה סיפור גדול ואם אתה לא מבין בזה זה הרבה עבודה וזה סיכון לא קטן אם לא התנסית בזה ואין לך מושג בזה ואני במצב הזה..מתחים,באס,מכפלה..אני לא משמ יודע להתעסק בזה..מה יש לי להפסיד? אולי שישרף לי המעבד או משהו אחר לאדע..

פורסם

הסיכוי שישרף לך המעבד אם תעשה את ה - OC כמו שצריך ותוך כדי התייעצות עם מי שמבין בתחום הוא אפסי.

איזה מסך יש לך ? (זה חשוב מאד בשביל להמליץ לך על כרטיס מסך )

פורסם
  • מחבר

LG flatron F900P שטוח,לא דק,19אינטש

פורסם

ובאיזו רזולוציה אתה מעוניין לשחק ?

פורסם
  • מחבר

ובאיזו רזולוציה אתה מעוניין לשחק ?

1152*864 זה מספיק לי.. אף פעם לא הבנתי את אלה שמשחקים עם הרזולוציות הגבוהות ביותר לפי מה שאני רואה הכל מתקטן כזה פשוט..ההבדלים הגדולים הם בין הרזולוציות 800*600 לבאים..

פורסם

אז לך על ה - X1950PRO שיש ב - 835 ש"ח בנועה.

פורסם
  • מחבר

בטוח שהמערכת שלי לא תגביל אותו?

פורסם

בטוח.

אם כי מומלץ מאד להגדיל את הזיכרון ל - 2GB.

פורסם
  • מחבר

מה הכרטיס המקביל לו בNVIDIA? גם הוא יתאים לי? מי מבין שניהם עדיף\משתלם יותר? שניהם תומכים DX10?

פורסם

הX1950PRO לא תומך בDX10. המקביל מבחינת ביצועים של NVIDIA לא משתלם מבחינת מחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים