עבור לתוכן

אני צריך מדריך לOC לE6300. לוח:945p-s3. יש חיה כזאת??

Featured Replies

פורסם

האם יש דוגמה ל OC עם הלוח הזה? או לפחות של intel??

פורסם

לי, הגעתי ל2.38 על קירור אוויר ולפי דעתי אפשרי עוד פשוט אני מפחד שהוא יתחמם יותר מידי אז עצרתי.

נעלתי את הזיכרונות על יחס של 6:8 והעלתי את המתח ל1.325

פורסם
  • מחבר

כה אני גם מתכנן להגיע לBUS 333 משמע =2.33ghz . אבל אתה יכול להגיד לי איך הגדרת את הביוס , כדי להכין אותו ל OC ?

פורסם

כה אני גם מתכנן להגיע לBUS 333 משמע =2.33ghz . אבל אתה יכול להגיד לי איך הגדרת את הביוס , כדי להכין אותו ל OC ?

מה זאת אומרת להכין אותו לOC?

כל מה שעשיתי זה נעלתי את היחס בין הזיכרון לFSB ל6:8 ואז התחלתי להעלות את הFSB מתי שהוא כבר לא היה יציב כל-כך העלתי את המתח משכתי אותו עוד קצת ואז שראיתי שאחרי FSB 340 החום גבוהה מידי בשבילי וזה נראה לי מסוכן אז החלטתי להשאיר את הFSB על 340. כרגע המעבד עובד על 60 מעלות ובמאמץ הוא עולה מעט נראה לי שהכי חם שראיתי אותו היה על 67, לי זה לא נראה מסוכן אבל יש כאילו שיגידו שזה כן אז החלטה שלך.

נ.ב אני מתכנן בכל מקרה לקנות בקרוב קירור למעבד כדי למשוך אותו קצת קדימה.

פורסם

67 זה הרבה למעבד קונרו, מומלץ שתחליף קירור \ תוריד עוד איזה 40 בבאס...

לפתח הת'ארד = OC רציני לא תצליח כי הלוח שלך לא מתאים ל OC, אבל ניראה לי שאתה יכול לעשות 2100-2200...

פורסם
  • מחבר

לפתח הת'ארד = OC רציני לא תצליח כי הלוח שלך לא מתאים ל OC, אבל ניראה לי שאתה יכול לעשות 2100-2200...

לא התכוונתי להגיע גבוה יותר...

ושוב idan007 איזה דברים ביטלת בביוס כאילו eist וכאלה דברים. נעלת תדר זיכרונות? נעלת תדר PCI ?? מה אני צריך לבטל?

פורסם

67 זה לא הרבה למעבדי קונרו, אתה יכול להגיע גם ל-74 בראש שקט. רצוי לא להיות ככה שעות...

גם ככה רוב המחשבים נמצאים רוב הזמן במצב IDLE שלהם.

פורסם

לא התכוונתי להגיע גבוה יותר...

ושוב idan007 איזה דברים ביטלת בביוס כאילו eist וכאלה דברים. נעלת תדר זיכרונות? נעלת תדר PCI ?? מה אני צריך לבטל?

אין צורך לבטל כלום, אתה אמור להיכנס לתפריט שאחראי על הגדרות המתח,מהירויות שעון וכל אלה(נראה לי משהו בסיגנון שלM.I.A ) ושם אתה קובע את היחס בין הזכרונות למעבד שיהיה 6:8 ומעלה את הFSB למה שבא לך(2100 זה מהירות FSB 300 לפי מה שזכור לי) אין צורך לעלות מתח אם אתה רוצה להגיע רק ל2100-2200 וגם אין צורך לנעול את את הPCI-X על 100 כי אפשרות האוטו כבר סוגרת אותו על 100.

והאמת אני לא בטוח שיש צורך אפילו לנעול את יחס הזיכרות ל6:8 אפשרי לעבוד גם על יחס של 1:1 מה שיקרה זה פשוט שהזיכרון יעבוד לך במקום בעל 667 על 750 בערך, איך שאתה מסיים לשחק עם ההגדרות בביוס אתה שומר, מפעיל את הוונידוס ופותח אוורסט כדי לראות את המעלות של הרכיבים. אני גם השארתי את האוורסט פתוח בזמן שהרצתי תוכנות מאמץ על המעבד כדי לראות מה החום המקסימלי שהמעבד מגיע אליו.

אל תיקח אותי בתור מבין גדול אני לא מומחם לOC כמו הרבה מהמשתמשים כאן אני עשיתי את האוברקלוק רק כדי קבל בוסט במשחקים. מה שכן מסוכן זה שהזיכרונות יתחממו לך אם תגרום להם לרוץ מהר מידי ואצלי לפחות לא ראיתי שקיים סנסור שמראה את ההבדל חום שהם מפיקים במהריות שונות אז נעלתי אותם על 6:8 ליתר ביטחון.

פורסם

67 זה לא הרבה למעבדי קונרו, אתה יכול להגיע גם ל-74 בראש שקט. רצוי לא להיות ככה שעות...

גם ככה רוב המחשבים נמצאים רוב הזמן במצב IDLE שלהם.

74 זה מוגזם אם מדובר בE6300 שהוא לא סטפינג L2.

67 זה עוד סביר, אבל לא מומלץ לעבור את ה-70.

לפותח הת'רד - אנא קרא את המדריך שבאתר. לאחר מכן תשאל את כל השאלות שלא הבנת ונשמח לעזור.

פורסם
  • מחבר

74 זה מוגזם אם מדובר בE6300 שהוא לא סטפינג L2.

67 זה עוד סביר, אבל לא מומלץ לעבור את ה-70.

לפותח הת'רד - אנא קרא את המדריך שבאתר. לאחר מכן תשאל את כל השאלות שלא הבנת ונשמח לעזור.

כמו שאמרתי יש מדריך רק לAMD . אין שום מדריך ללוח שלי או למעבד מסדרת C2D ??

תודה לעוזרים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים