עבור לתוכן

צריך עזרה במאפיה.

Featured Replies

פורסם

אני תקוע בשלב שבו צריך לחטוף משאית ואז להחזיר אותה לנמל ולגנוב כמה מסמכים.

אני חוטף את המשאית , נכנס לנמל , בא האיש של הבדיקה ומדבר איתי ואין לי מה לעשות יותר . ברגע שאני יוצא מהאוטו ומתקרב יותר מדי לאנשים עם הרובים ליד המכונית הם מתחילים לירות עליי. HELP IS NEEDED .

פורסם

חבל שפיספת כמה הוראות.. אני סיימתי את מאפיה לפני כמה חודשים טובים.

אחלה של סוף שסליירי דוחף למורלו צינור גינה... סתם...

בכל מיקרה, איך שאתה מגיע, אל תלך תדבר עם האיש, יש שם חנייה ליד, תחכה שם אחרי 30 שניות

תצא משאית, אתה צריך לעקוב אחריה או לעצור אותה באמצע הכביש, להרביץ לנהג עד שהוא נותן לך את המסמכים

לגנוב את המשאית להכנס לסמטה ואז להוריד את כל הארגזים מהמשאית.. אחרי שהורדת את הארגזים מהמשאית

תחזור לנמל... משימה קשה ביותר... לי יש דרך לחסוך לך אותה, זה לא קוד או באג במשחק זה פשוט דרך ממש

חכמה שמכל חברי ששיחקו מאפיה אני היחידי שעשיתי אותה, בכל מיקרה עם אתה רוצה לשמוע את הדרך הזאת...

אי סי: 78721024

שלח הודעה רוב הזמן אני באינויזבל.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי על העזרה. בכל מקרה, הבעיה שלי הייתה שלא הורדתי את הארגזים אחרי שחטפתי את המשאית.

דווקא הקטע אחרי זה הוא לא כ"כ קשה, לפחות לפי דעתי . היו לי משימות כבר יותר קשות במשחק . אחרי 5-6 נסיונות עברתי . מה שעשיתי היה קודם כל לדרוס את שלושת האנשים הקרובים אליי ביותר, אח"כ לדרוס את שולשת הבאים . אחרי זה לקחת את הטומפסון מאחד מהם ולהרוג את כל מי שנמצא בנמל. מכאן אין כבר מה לעשות.

עכשיו אני בשלב של שדידית הבנק אם אני לא טועה(אני בא עם פולי לבנק).

פורסם

and now .... the end is near ......

פורסם

יכול להיות שזה היה באג אצלי במשחק, אבל לי דווקא הלך ממש בקלות עם המשימה הזאת..אתה פשוט, נכנס לנמל(אתה כבר יודע איך) עכשיו יש לך את הבן אדם הזה ששומר על הארגזים, אז אתה פשוט עומד מאחוריו הוא פתאום אומר לך "מה את עושה פה לך תעבוד"(משהו בסגנון) אח"כ אתה ממשיך לעמוד מאחוריו הוא אומר לך משהו בסגנון של "מה אתה עדין עומד פה"...מה שאצלי קרה זה שאח"כ הוא הלך להשתין ואז העברתי בשקט בשקט את כל הארגזים(וגם כשהוא סיים להשתין משום מה הוא לא שם לב שאני מעביר את הארגזים האלו)

פורסם

יכול להיות שזה היה באג אצלי במשחק, אבל לי דווקא הלך ממש בקלות עם המשימה הזאת..אתה פשוט, נכנס לנמל(אתה כבר יודע איך) עכשיו יש לך את הבן אדם הזה ששומר על הארגזים, אז אתה פשוט עומד מאחוריו הוא פתאום אומר לך "מה את עושה פה לך תעבוד"(משהו בסגנון) אח"כ אתה ממשיך לעמוד מאחוריו הוא אומר לך משהו בסגנון של "מה אתה עדין עומד פה"...מה שאצלי קרה זה שאח"כ הוא הלך להשתין ואז העברתי בשקט בשקט את כל הארגזים(וגם כשהוא סיים להשתין משום מה הוא לא שם לב שאני מעביר את הארגזים האלו)

זה בדיוק מה שאתה אמור לעשות במשימה הזאת 8)

פורסם

לא נכון!!!, זה באג במשחק... בעיקרון הם רוצים שתפציץ את כל הנמל... היו לי כמה ניסיונות שחשבתי

שפשוט אני יעביר את הארזים מהר ויברח... אבל הוא תמיד תפס אותי בארז האחרון והתחיל לירות...

בכל מיקרה זה היה ממזמן אבל אני זוכר שהיה איזשהו באג והוא הלך להשתין פעמיים.... אהה נזכרתי..

העלתי חלק מהארגזים, נסעתי לראות את הגלים ליד האונייה 2 דקות ושחזרתי, הוא אמר לי עוד פעם

להעביר את הדברים ועוד פעם החל להשתין, אם זה לא באג אני לא יודע מה כן.

פורסם

בדיוק לאחרונה סיימתי אותה

הדרך הכי טובה

תעקוב אחרי המשאית עד שהיא נכנסת למקום הראשון ואז הוא יוצא משם אחרי שהוא הוריד את הארגזים ועובר שם בסמטה צרה שם זה הכי טוב לעצור אותו ולקחת את המשאית + המסמכים

אח"כ אתה הולך לנמל נכנס הולך לאיש שמחכה שם ברגע שהוא לא מסתכל מוציא מחבט מוריד בו מכה הכי חזקה וסלאמט ממנו אם רואים אותך תתחיל לירות בהם אבל תשמור על הכוח אחרי שאתה הורג כמה הם כבר לא מתרידים יותר ואז אתה יכול להמשיך אח"כ אתה יוצא משם מהר כי אם הם ירו עליך מקודם הם ירו עליך בגרך החוצה

אחרי שאתה יוצא תברח לפולי וסאם תהרוג מי שצריך תסיע לאיפה שצריך וסיימתה ..

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה והתגובות. עברתי את הקטע הנ"ל.

עכשיו הגעתי לקטע האחרון במשחק שאני הולך להרוג את סאם. אני פשוט לא מצליח לעבור את הקטע. למישהו יש עצות איך לעבור אותו?

פורסם

איפה אתה נמצא ? עדיף שתתן לנו מיקום מדוייק מאשר נהרוס לך את כל הסיפור שמתמשך

פורסם
  • מחבר

לא משנה , סיימתי את המשחק.

הקטע האחרון היה ממש קשה אבל עברתי בסוף ( ברוך השם ) . אהבתי מאוד את המוסיקה בקטע האחרון , מותחת כמו שצריך.

בקיצור, משחק ממש מעולה . מכל הבחינות : עלילה , סאונד , הנאה ועוד הרבה מובנים.

פורסם

Don Salieri sends his regards

:asthanos:

הסיום של המשחק היה מדהים ללא ספק, יצירת אומנות.

פורסם

הלוואי שיהיה משחק המשך. המאפיה הרומנית או הרוסית או אפילו החמולות של יפו

פורסם
  • מחבר

Don Salieri sends his regards

:asthanos:

הסיום של המשחק היה מדהים ללא ספק, יצירת אומנות.

דעתי כדעתך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים