עבור לתוכן

אוזניות בתקציב גג של 2500 שקלים

Featured Replies

פורסם

אני מחפש אוזניות לשמיעה ביתית ככה שאין צורך שהם יהיו סגורות או אטומות לרעשים,אחרי שאני יקנה את האוזניות אני יקנה להם גם מגבר.

אני שומע המון סגנונות של מוזיקה אבל אפשר להגיד שהכיוון שלי הוא די רוק ומטאל אבל גם את שאר הסגנונות אני שומע לא מעט.

תמליצו לי בבקשה על 2-3 דגמים שיהיו הכי טובים למטרות שלי ואני ילך,ישמע וישווה בין כולם.

פורסם

;D Anatoli Moded AKG K-340

אומרים שהם ברמה של אוזניות של 1K$ ;)

יעלה סביבות ה 1200 ש"ח כולל המוד (אין לי מושג כמה אנטולי לוקח...), ואת השאר תשקיע במגבר

עוד דגמים:

AKG K701

באייר דינאמיק DT990

זה מה שאני יודע, ומרשמים של אנשים, יש הבדל גדול בין האוזניות אז צריך לשמוע לפני הקנייה...

אגב, אני מקווה שזה ת'ראד רציני ולא פתחת אותו כי הייה משעמם... זה לא נראה רציני כשאתה פותח כמה ת'ראדים עם תקציבים שונים...

פורסם
  • מחבר

;D Anatoli Moded AKG K-340

אומרים שהם ברמה של אוזניות של 1K$ ;)

יעלה סביבות ה 1200 ש"ח כולל המוד (אין לי מושג כמה אנטולי לוקח...), ואת השאר תשקיע במגבר

עוד דגמים:

AKG K701

באייר דינאמיק DT990

זה מה שאני יודע, ומרשמים של אנשים, יש הבדל גדול בין האוזניות אז צריך לשמוע לפני הקנייה...

אגב, אני מקווה שזה ת'ראד רציני ולא פתחת אותו כי הייה משעמם... זה לא נראה רציני כשאתה פותח כמה ת'ראדים עם תקציבים שונים...

א.זה רציני לגמרי,פשוט הגעתי למסקנה שרוב הזמן אני שומע מוזיקה בבית אז אם אני משקיע כבר הרבה כסף החלטתי להשתדרג קצת ולקנות ציוד איכותי יותר.

ב.ה-hd650 לא טובות למטרות שלי?קראתי עליהם ביקורות טובות בחול.

ג.יש מקום שאפשר לשמוע את באייר ו AKG חוץ מאצל תומר יפה?פשוט לרוץ מרמת גן לירושליים זה חתיכת כאב ראש.

פורסם

אם אתה הולך להוציא 2.5k על אוזניות ועוד לא מעט על מגבר אני ממליץ לא להתעצל וכן לקפוץ לאבי יפה ,חבל לקנות על עיוור.

אני אישית אוהב את דגם הhd 600 של סנהיזר(650 אמור להיות די דומה) אבל לא הייתי ממליץ עליהם לרוק או רוק כבד ,חתימת

הצליל של האוזניות הללו מותארות בדרך כלל כ- laid back או רגועות -אחלה לגאז וקלאסי או מוסיקה רגועה ,קצת לא במקום

ברוק כבד.

ובכלל אם אתה משקיע סכומים כאלה באוזניות ממש לא כדאי לך לקנות בארץ,במיוחד לא סנהייזר שהיבואן בארץ הוא גנב.

עדיף לך בהרבה להזמין מחו"ל לשלם מכס(אולי) ומשלוח,מאשר לקנות בארץ,אבל נראה שאתה לא בראש של להתאמץ :P

בכל מקרה אם אתה מתחיל בתחום ועדיין לא חוית אוזניות רציניות אולי כדאי לך להתחיל בקטן,אני יודע שזה נשמע מתנשא

אבל סאונד איכותי זה טעם נרכש-כלומר לוקח זמן עד שהמח שלך מבדיל באיכות(נשבע לך שאל כל אודיופיל :jump:)

יענו עם תתחיל עם a900 של אודיו טכניקה -שהן מציונות לרוק כבד ,ואפילו לא דורשות מגבר ,נראה לי שתהיה מבסוט מאוד.

אבל מי אני שאגיד לך מה לעשות עם הכסף שלך.

פורסם
  • מחבר

אם אתה הולך להוציא 2.5k על אוזניות ועוד לא מעט על מגבר אני ממליץ לא להתעצל וכן לקפוץ לאבי יפה ,חבל לקנות על עיוור.

אני אישית אוהב את דגם הhd 600 של סנהיזר(650 אמור להיות די דומה) אבל לא הייתי ממליץ עליהם לרוק או רוק כבד ,חתימת

הצליל של האוזניות הללו מותארות בדרך כלל כ- laid back או רגועות -אחלה לגאז וקלאסי או מוסיקה רגועה ,קצת לא במקום

ברוק כבד.

ובכלל אם אתה משקיע סכומים כאלה באוזניות ממש לא כדאי לך לקנות בארץ,במיוחד לא סנהייזר שהיבואן בארץ הוא גנב.

עדיף לך בהרבה להזמין מחו"ל לשלם מכס(אולי) ומשלוח,מאשר לקנות בארץ,אבל נראה שאתה לא בראש של להתאמץ :P

בכל מקרה אם אתה מתחיל בתחום ועדיין לא חוית אוזניות רציניות אולי כדאי לך להתחיל בקטן,אני יודע שזה נשמע מתנשא

אבל סאונד איכותי זה טעם נרכש-כלומר לוקח זמן עד שהמח שלך מבדיל באיכות(נשבע לך שאל כל אודיופיל :jump:)

יענו עם תתחיל עם a900 של אודיו טכניקה -שהן מציונות לרוק כבד ,ואפילו לא דורשות מגבר ,נראה לי שתהיה מבסוט מאוד.

אבל מי אני שאגיד לך מה לעשות עם הכסף שלך.

אין לי בעיה להתאמץ ולהזמין דברים מחו"ל כל עוד תיהיה על זה אחריות.

יש דגמים ספציפיים שמתאימים לכל סוגי המוזיקה?פשוט כי אני שומע המון סגנונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים