עבור לתוכן

כרטיס מסך PCI-E למסך 2007 ו 2407 (20 ו 24 אינטש של דל)

Featured Replies

פורסם

איזה כרטיס מסך אני צריך בשביל לשחק ברזולוציה הטבעית של המסכים?

8800 640 ? או שגירסת ה 320 תספיק? או בכלל משהו אחר כמו ה 1950xt ?

אני מתכנן לקנות את אחד מהמסכים.

המחשב הנוכחי שלי אינו חשוב כי אני קונה מחשב חדש לאחר שאני קונה מסך, אבל אני יודע שאם אני קונה מסך 24 אינטש אני צריך כרטיס מסך חזק יותר אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך בשביל ה 24 אינטש ואיזה בשביל ה 20, בשביל משחקים כבדים ברזולוציות טבעיות של המסכים.

תודה מראש,

אור

פורסם

מסך ה 24 אינץ', ינצל GTX טוב מאוד, ולמסך 20 אינץ' כזה, 640MB יספיק.. לא הייתי הולך על גירסאת ה 320 לא לזה ולא לזה.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם למסך 24 אינטש צריך כרטיס מסך במחיר של מעל 3,000 שקל

ולמסך 20 אינטש אז כרטיס במחיר של מעל 2,000 שקל.

פורסם

בשביל משחקים כבדים (תגדיר קודם מה זה כבדים בשבילך!) עם 24 אינץ' אתה צריך מינימום 8800GTS 640MB עם GTX אתה תיסתדר מצויין...ה20 אינץ' יהיה מצויין עם 640MB..

פורסם
  • מחבר

מבחינתי כמעט כל סוגי המשחקים. הצבא עיקב מעט את היותי גיימר בשל משכורות וכו' אך כיום בתור סטודנט שעובד בהייטק אני יכול להרשות לעצמי להתקדם. משחקים כגון bf2412, fear,doom3 וכו'. אני מתעדכן במשחקים בזמן אמת. היום המחשב שלי לא חזק יותר מידי ואני קונה מסך בקנייה הקבוצתית ועל-פיו אני אקנה לי מחשב. בכל מקרה אני חושב שאני אספוג את מחיר כרטיס המסך כי התענוג של לשחק על 24 אינטש נראה לי מדהים. החיסרון זה לקנות כרטיס מסך הרבה יותר יקר וגם ספק כוח כי שלי כבר לא יחזיק את המערכת ( היום יש לי cooler master 430), למזלי יש לי מארז איכותי ( CM Stacker) אז לפחות את זה אני לא צריך לקנות.

פורסם

אם יש תקציב אז GTX יהיה מושלם בשבילך....ובקשר לספק אומנם זה לא המקום אבל ליברטי 400W יחזיק לך גם GTX וגם מרובע ליבה בלי שום בעיה מיוחדת אז זו לא הוצאה מטריפה

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, תודה רבה על התגובה המהירה והטובה. אין כזה דבר לא המקום, זה אומנם סוטה מעט מהכותרת אבל אף אחד שאני מכיר לא מת מלדעת עוד משהו :) אז תודה על העצה של הספק, אכן לא הבדל קריטי. כיום אני במצב בחיים שאני יכול להרשות לעצמי להתפנק על מחשב טוב, אחרי שקנינו אוטו ויש עבודה טובה בהייטק אבל עדיין זה פתאום מקבל תג מחיר: מסך 24 אינטש זה הוצאה, מחשב עם 8800gtx יעלה לי בערך 6000 שקל לא כולל כוננים קשיחים כי יש לי וגם ללא מארז. אז בייחד זה יוצא כמעט 10k למחשב חדש, וזה המון א-ב-ל למדתי מהפעם הקודמת שקניתי לפני הצבא ועשיתי קנייה לא חכמה אז הפעם אני מתייעץ לפני כל דבר. הבעיה היחידה שעלולה להיווצר זה הרצון שלי לקנות בזיגזג הם טיפה יקרים יותר אבל אני אוהב את המקום והשירות שלהם, ויש להם באנדלים די טובים משיטוט זריז באתר. בכל מקרה קודם אני אקנה את המסך ה 20 או 24 אינטש, מה שיבוא קודם ויהיה זול באחוזים מהמחיר הרגיל ואז נראה איזה מחשב קונים. בכל מקרה, תודה :)

פורסם

אני לא חושב שתגיע ל10K...אפילו אם מתוכנן על מרובע ליבה...כי ממש עוד כמה ימים המחיר של המרובעי ליבה יורד ל1500ש"ח בערך...

פורסם
  • מחבר

חשבון גס:

מעבד מרובע ליבה 1500

לוח אם - קרוב ל 1000

כרטיס מסך- 3,000

זיכרון - לא יודע מה המחיר

ספק כוח - 400 שקל (אולי אפילו יותר אם יהיה בעתיד oc למערכת למרות שהמרובע ליבות לא ממש oc טוב לפי מה שהבנתי)

ללא זיכרון הגענו ל 6,000 שקל כמעט וזה עוד ללא מסך 24 אינטש, זה זה יגיע ל 10k כי מסך+זיכרון זה לפחות 4,000 ש"ח :)

פורסם

אהה סליחה טעות שלי...אתה מיתכוון 10K כולל המסך...אני חשבתי 10K רק המחשב...

פורסם
  • מחבר

אכן :)

בכל מקרה כבר התחלתי להתארגן למחשב ובעצם אני צריך לקנות מזיגזג רק מעבד ולוח אם כי אני רוצה שהם יבצעו את ההתקנה שלהם, וגם של הקירור שאני בטח אקנה למעבד מרובע הליבות. זיכרון,כרטיס מסך, כוננים קשיחים, כוננים אופטים וספק אני אתקין לבד זה לא בעיה :). זה אומר שלאט לאט אני מתחיל לחקור איפה יוצא לי זול לקנות כל דבר, כי אני לא מתכוון לעשות משלוחים מהחנויות שמהם אקנה את שאר הרכיבים אלא אסע לקחת עם האוטו כדי לחסוך את הזמן. בכל מקרה תודה על התשובה ואחרי שיהיה מסך אני אתחיל לקנות את המחשב.

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:....אם יש בעיות עם הרכבה או משהו אתה יכול לדבר איתי בפרטי..

פורסם

אני חושב שכדאי שאני אעביר את הדיון הזה לפורום מפרטים כדאי שימליצו לך על מפרט שלם בהתאם לצרכים שלך, יש התנגדות ?

פורסם
  • מחבר

דניס, תודה, בינתיים לא. מבחינתי אפשר לנעול. רציתי לדעת כמה יעלה ההבדל בין 20 ל 24 אינטש בפן החומרתי במחשב, וקיבלתי תשובות :)

מבחינתי נגמר האשכול :), אחרי שיהיה לי מסך אני אפתח אשכול.

שיהיה לכולם ערב טוב ושבוע טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים