עבור לתוכן

מדוע המשחק סימס מצליח ? (?!?!)

Featured Replies

פורסם

זה משהו שאני לא הבנתי אף פעם. הרי זה משחק על כלום, משחק על החיים, חיים חסרי משמעות, חסרי מטרה .... חיים.

אף אחד מאיתנו לא הולך לקולנוע כדי לראות סרט של איש הולך לעבודה, איש מוציא את הזבל, איש קורא עיתון אלא הולכים לסרטי אקשן, דרמה קומדיות ... אז למה במשחקים מחשב בהם יש משחקי אקשן, אסטרטגיה, ניהול ערים, תפקידים וכו' אנשים משקיעים את מירב שעותיהם (וכספם - 200 ש"ח על כל תוספת) על משחק שכזה ? טוב.. אני מודה שגם אני שיחקתי בו קצת אבל אף פעם לא יכולתי לשרוד יותר משבוע בהם השתמשתי בקודים התחתנתי ונודלו לי 2 ילדים (דיאבלו ואנדריאל - מי מנחש מאיזה תקופה יצאתי? :lol: )

:bash: מישהו פיענח את התעלומה הזאת ? :bash:

פורסם

אולי כי הוא בנוי על מוטיב כה מצליח שהוא שאתה יכול לעשות מה שאתה רוצה ובעצם יש לך חופש פעולה מוחלט. אני אף פעם לא הבנתי את סימס ובעיקרון אני שונא את הסדרה.

פורסם
  • מחבר

אתה לא עושה מה שאתה רוצה, אתה עושה מה שאתה צריך.

אתה חייב ללכת לשירותים, לישון, להשיג כסף, להיות בחברה וכו' ... אפילו במשחקי תפקידים יש פחות חובות להצלחה

פורסם

זה ברור, בגלל שזה מיועד לילדים והמוטיב של המשחק הוא להתנהג כמבוגרים. לנהל משק בית, לבנות קרירה, ילדים... ::)

כל הילדים רוצים להיות מבוגרים ולהפך...

פורסם

זה לא מה שהתכוונתי . אני מתקשה להסביר את עצמי . אני חושב שהמשחק כה ממכר בגלל שיש בו אלמנטים של החיים העכשווים וזה מדמה חיים בהווה. יש אנשים שמתים על המשחק (לא מסיבה מובנת לי) ויש כאלו ששונאים אותו(כמוני). בכל מקרה זו דעתי.

פורסם

בגלל שיש אנשים משועממים חסרי חיים.. יותר מידי כאלה מסתבר.

פורסם

אני בכלל לא מבין איך המשחק עדיין מצליח , הוא ממשיך למכור ולמכור , יש בכלל עוד אנשים שעדיין לא קנו את המשחק המטופש הזה ?

כל שני וחמישי יוצאות הרחבות שנותנות פריטים וכו .... .

אני אישית שיחקתי במשחק 10 דקות ויצאתי ממנו ואף פעם לא חזרתי .

פורסם

כי יש אנשים פראיירים בעולם?

פורסם

השאלה הזאת מטרידה גם אותי...!!

חשבתי וחשבתי...

והגעתי לשאלה שתתן לנו תשובה...

השאלה היא מי אוהב לשחק בסימס!?

אולי זה אנשים שלא אוהבים את כל סגננות המשחק האחרים?

תראה מאיפה שלא תסתכל על המשחק הרעיון שלו ממש מפגר

לחיות חיים של מישהו אחר כיאלו גם ככה לא קשה לנו עם שלנו...

אבל הוא לא מפגר לכולם...

יש אנשים שאוהבים ל'גדל' דברים ראה עובדה לכך ההצלחה של הטאמגוצ'י...!

התסכלתי מכל פינה ומכל זווית והגעתי למסקנה...

סימס על כל חבילות ההרחבה שלו הוא בגדול מאוד כמו חיה ווירטואלית...

יש כאלה שאוהבים את האחריות הזאת ובסוף המשחק נותן להם הרגשה טובה שהם דואגים למישהו

כל הסבר אחר פשוט לא נראה לי...

בקיצר התעלומה תמשיך לעד..

וכך גם חבילות ההרחבה...!

פורסם

אנשים נהנים לשחק את אלוהים

פורסם

אנשים נהנים לשחק את אלוהים

אם זה נכון מה שאתה אומר...

בלאק אנד וואיט אמור להיות בראש מצעד המכירות ולא סימס..

פורסם

לדעתי טבלת המכירות היא מאוד שיקרית, כי אני לדוגמא קניתי את המשחק, ונמאס לי אחרי 15 דקות...זה פשוט עניין של מישהו שרואה את המשחק ונדלק עליו(מה לעשות אבל זה ככה) וחייב חייב לקנות אותו, ומה לעשות שהוא נמאס אחרי זמן מאוד קצר, לפני כמה זמן לדוגמא משום מה תקף אותי דחף למצוא את הדיסק הזה ולהתקין את המשחק, אז הוצאתי את הדיסק התקנתי את המשחק, שיחקתי כשעה ונרגעתי, יכול להיות שבדיוק מהסיבה הזאת, אחרי שאתה קונה אותו המשחק הזה חוזר לך פתאום ב"פלאשבקים" אז אני רק רציתי לשחק ואחרים רק רצו לקנות את כל ה500 חבילות תוספות של המשחק

פורסם

החיים של האמרקאים מאד משעמים אבל מאד

הם רוצים חיים של אנשים אחרים

אפילו אם הם וירטואלים

פורסם

שכחתם עד כמה בנות אוהבות בובות ובתי ברבי...

i rest my case

פורסם

בינתיים אף אחד לא הביע דעה לטובת סימס.

שלא תבינו אותי לא נכון, גם אני בקהילת-שונאי-הסימס-והלא-מבינים-מה-הקטע-במשחק-הזה-ומה-אנשים-מוצאים-בו-בכלל, אבל הדיון הזה חסר תועלת אם כולם רק יורדים על המשחק. צריך שמישהו שכן אוהב את המשחק יבוא ויגיד למה. אחרת אנחנו טוחנים מים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים