עבור לתוכן

אוזניות עד 1500 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום,אני כרגע בתלבטות בין רכישה של מכשיר ipod 80 ג'יגה החדש לבין מכשיר i audio x5 עם 60 ג'יגה.

אני רוצה להתאים למכשיר שאני יבחר אוזניות עד 1500 שקל,חשוב לי שהאוזניות ישמשו אותי גם בסביבה רועשת כי אני מתאמן בחדר כושר ולא מצאתי אוזניות שמצליחות להתגבר על הרעשים מסביב.

תמליצו לי בבקשה על אוזניות סגורות שנכנסות במסגרת התקציב שיתמודדו עם כל הרעשים מסביב.

פורסם

סגורות? אתה מתכוון גדולות? כי זה לא יהיה נוח להסתובב איתן בחוץ. אפשרות אחרת היא IEM שנכנסות לאוזן.

בתחום הסגורות יש את ה-K81DJ שהן אוזניות טובות לשימוש הזה והן לא גדולות מדיי בשביל להסתובב איתן ברחוב, אבל במחיר של 400שקלים הן לא המקסימום שאתה יכול להשיג בתקציב שלך.

Anatoli.

פורסם

אוזניות IEM (In Ear Monitors) באמת מציעות את האטימה הכי טובה (ל-2 הכיווונים) אבל הן אולי לא ממש נוחות לחדר כושר, אם בקטע של לרוץ ולהזיע הרבה, כי הן יפריעו לך/יחליקו החוצה וגם כל הזיעה יכולה להגיע לדרייברים ולפגוע בהם. חוצמזה שהן סתם יכולות להידפק מכל הזעזועים.

ממליץ לך לרכוש אוזניות כפתור טובות (כמו לדוגמא סידרת הMX של סנהייזר) לפעילות גופנית ואם אתה עדיין רוצה IEM לאטימה מרעשים אז בארץ ישלך רק Shure (נראה לי) אבל המחירים די מנופחים או שאתה יכולה להזמין מחו"ל (כמו שאני עשיתי עם הE500 שלי 8)) ותקבל יותר תמורה לכסף שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים