עבור לתוכן

והיום על שולחן הניתוחים - צפרדע (או ליתר דיוק, קרפדה ;))

Featured Replies

פורסם

מתקלתי בזה כבר, לדעתי זה לא טוב לדגם הזה, בטח שלא למישהו ששומע כמו שצריך. לפתוח את הצליל יותר זה לא דבר טוב באוזנייה הזאת. מה שהאוזנייה הזאת צריכה זה רזולוציה גבוהה יותר, צליל יותר שטוח, ובאס נמוך יותר.

Anatoli.

באס נמוך יותר? כבר עכשיו יש ל-SR60 שלי באס סבבה ;)

פורסם
  • מחבר

האמת היא שאין להן באס משהו מיוחד. הוא בסדר אבל לא יותר מזה. חוץ מזה שלך יש פאדים אחרים שמורידים את התדרים הגבוהים ואז הבאס נשמע חזק יותר. עדיין, מבחינת יכולת לשחזר באס נמוך, אני לא מאמין שהן יורדות מתחת ל-50הרץ, אולי אפילו פחות טוב מזה. ה-HD280 היו נופלות דיי מהר החל מאיזור ה-40 הרץ והבאס שלהן היה משמעותית טוב יותר.

Anatoli.

פורסם

אבל הן לוקות בחסר בנוגע לכמות ממה שהבנתי.

פורסם
  • מחבר

על מי אתה מדבר? ה-280? לא לוקות בכמות הבאס. החיסרון של הבאס שלהן כמו שאמרתי הוא שהן לא יורדות נמוך מספיק לפני שמתחיל ה-roll-off.

מבחינת באס הן דווקא טובות מאוד. לא מוגזם אבל גם לא משאיר אותך מחכה לעוד. ככה לפחות זה היה אצלי כשחיברתי אותן למגבר.

Anatoli.

פורסם

הוא אולי לא נמוך במיוחד, אבל הוא עדין כזה, לא "בום" נוראי לאוזן, אלא באס כזה ברקע, שלא מכסה יותר מדי על שאר התדרים. תגיד, יש סיכוי לאותם מודים על SR60 ;)?

פורסם
  • מחבר

לא נמוך זה מדבר על תדר לא על עוצמה.

בכל מקרה, מה שמצחיק בגראדו זה שאת אותם המודים בדיוק אפשר לעשות על כל דגם באותה הצורה בדיוק :)

Anatoli.

פורסם

אפילו אם מסתכלים עליהן בעין לא מיומנת (כמו שלי, שלא רואה את כל המודים האפשריים כמו שלך), רואים שמבחינת מבנה פנימי וחיצוני הדגמים מאוד מאוד דומים, רק שבכל אחד הם הוסיפו עוד פיצ'ר קטן ובהירות על פני הקודם.

פורסם

שלום חברים,

האוזניות פה, פשוט תענוג :-*

בהחלט יש שיפור מורגש.

הבמה גדלה, הפירוט גדל, הגבוהים נרגעו...

ממליץ לבעלי גראדו באשר הם :xyxthumbs:

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

קראתי פעם נוספת את הדיון, ולא מצאתי כמה כל העסק עלה. בכל מקרה, אני חושב להחליף פאדים (מה שמתלבש על האוזן, הכוונה), וגם להחליף כבל לכבל קצר יותר באיזה חצי מטר, איכותי יותר, והעיקר, כזה שהכסא שלי לא עבר עליו ואז האוזניות לא נשמעות כמו עצמן כשהכבל בתנוחות ומיקומים מסוימים. כמה זה עלה, קיצר?

ואני מעדיף לשמור על הכבל שחור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים