עבור לתוכן

רמקולים למחשב עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה,

יש לי עכשיו את הרמקולים Altec Lansing ATP3 שעד עכשיו אני מרוצה אך העוצמה לא מספיקה לי ואני רוצה אפילו יותר איכות...

יש לי אפשרות להעביר את הרמקולים האלה למחשב השני ולקנות רמקולים אחרים בתקציב של עד 500 ש"ח שלדעתי אלו הם Logitech X530

המחיר שלהם הינו 450 ש"ח

השאלה שלי היא האם הם יותר טובים מה ATP3 שיש לי עכשיו בהרבה או שלא שווה לקנות אותם ועדיף להשאר עם ה ATP3

תודה ויום טוב.

פורסם

אני עכשיו מתכנן לקנות ATP3 ולפני זה ביררתי מלא בפורומים וסקירות ועד כמה שאני יודע ה X-530 יותר עוצמתיים קצת ופחות איכותיים לפי דעתי תישאר עם ה ATP3 ותחכה לרמקולים החדשים שאלטק הולכים להוציא.

X-530 זה X-230 עם עוד 2 רמקולים מאחורה וסנטר וה-ATP3 יותר טובים בהרבה מ-X-230 אז אותו דובר לגבי 530 רק שהם יותר חזקים!

זאת דעתי

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו מתכנן לקנות ATP3 ולפני זה ביררתי מלא בפורומים וסקירות ועד כמה שאני יודע ה X-530 יותר עוצמתיים קצת ופחות איכותיים לפי דעתי תישאר עם ה ATP3 ותחכה לרמקולים החדשים שאלטק הולכים להוציא.

X-530 זה X-230 עם עוד 2 רמקולים מאחורה וסנטר וה-ATP3 יותר טובים בהרבה מ-X-230 אז אותו דובר לגבי 530 רק שהם יותר חזקים!

זאת דעתי

אממ אוקיי אחי ... אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 ערוצים ולא רוצה להשאר עם ה 2.1 כמו שיש למרות שהם איכותיים .

ונכון לעכשיו ה X-530 הם היחידים לתקציב שלי אז לפי מה שאתה אומר אני לא אקנה אותם

אבל אני רוצה לדעת אם יצא משהו עם 5.1 שמתאים לדרישות שלי ובתקציב שלי .

תודה.

פורסם

לא יצא שום דבר כזה.

Anatoli.

פורסם

זאת דעתי

זה לא ממש נכון...מערכת 5.1 עדיפה הרבה יותר במשחקים ובסרטים...ושתי רמקולים רגילים עדיפים למוזיקה.

אם אתה משווה את שתיהם במוזיקה אז זה ברור ששתי רמקולים עדיפים,אבל במשחקים ובסרטים אין מתחרה ל5.1 ( חוץ מה-7.1... :-\)

הכל תלוי בשימושים שלך.

מוזיקה > ATP3

סרטים\משחקים > X-530

:xyxthumbs:

פורסם

אני לא מסכים איתך לגמרי. כן, אם שתי המערכות טובות אז 5.1 עדיף למשחקים. אבל אם ה-5.1 נשמע משמעותית פחות טוב (כמו במקרה הזה) אני לא בטוח שזה נכון. אני הייתי מעדיף ATP3 על פני X530.

Anatoli.

פורסם

בסדר...אני מסכים איתך בזה...

אבל בכללי מערכת של 5.1 יותר טובה למשחקים ולסרטים מאשר מערכת של 2 רמקולים....לא? :-\

פורסם

בכללי כן, בתנאי שהמערכות יהיו טובות שתיהן בלי הבדלים גדולים מדיי. אני כמו הרבה אחרים מעדיף סטריאו טוב מאשר סראונד לא משהו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

וואו תודה רבה על התגובות אני אשקול את זה כי אני גם מצד אחד אוהב מאוד משחקים מצד שני גם סרטים מצד שלישי חחח אני שומע המון המון שירים חחחח

באמת התלבטות קשה ולכן אני אשתדל להגדיל את התקציב ואולי לקנות באמת משהו על רמה ואיכותי שיכול לשמש לי לכל הדרישות שלי.

תודה רבה לכם :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים