עבור לתוכן

שאלה בנוגע לאוזניות למוסיקה

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

אני רוצה לקנות שני זוגות אוזניות (אחד in ear והשני אוזניות גדולות) אחד לשמיעה בזמן הספורט ובהזדמנויות והשני לשמיעה יותר רצינית.

אני ממקם את עצמי איפשהו בין אדם נורמאלי לבין אודיופיל (קצת יותר לכיוון האודיופיל...)

אשמח לשמוע על חברות טובות בתחום כמובן במחירים יחסית שפויים, כמו כן, אשמח לדעת על איזה פרמטרים מהמפרט עלי להתמקד בקניה ומה מהם חשוב יותר ומה פחות (טווח תדרים, התנגדות, נצילות וכדו'..)

תודה רבה מראש, :)

יוני

פורסם

אהלן יוני,

ראשית, בוא תגדיר מזה מבחינתך תקציב יחסית שפוי? כשאני בקושי הבנתי בנושא מבחינת 120 שקל היה שפוי ביותר, וכיום שפוי זה פי כמה עשרות מזה.

בנוגע למפרט, אין שם שום דבר שמשנה לך. אולי רק הנצילות והעכבה (בעירבון במוגבל) כדי לדעת עד כמה חשוב יהיה מגבר בשביל להזיז אותן. שום דבר מעבר לזה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

היי אנטולי.

תודה על התשובה.

בכל הנוגע לתקציב, עד 500 ש"ח זה מחיר שפוי בשבילי - יותר מזה זה מוגזם (בשבילי)

בכל הנוגע למפרט, למה אני לא צריך להתיחס לטווח תדרים? הרי ככול שהטווח יותר גדול - המוסיקה יותר איכותית...

כמו כן, אבקשך לתת לי שמות של פירמות נחשבות ואיכותיות..

תודה מראש.

פורסם

שכח מנתונים, לא משנים כלום.

בנוגע לאוזניות. לדעתי קח אוזנייה אחת לשתי המטרות. ב-500 שקל לא תקבל 2 אוזניות טובות. בנוגע לדגמים, אני לא הכי טוב בעניין IEM אז עדיף שמישהו אחר ימליץ לך.

Anatoli.

פורסם

its not what frequencies they respond to, its HOW they respond to those frequencies.

one must note that the human hearing response is not a flat 'curve' nor are different frequencies 'able to resonate through the air while keeping the same pressure levels (volumes).

so.. a good pair of cans are those that compliment the human ears. everyones ears are a bit different.. so, picking headphones isnt so simple... but getting good ones is rewarding!!! :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים