עבור לתוכן

קניתי HARD DISK חדש.

Featured Replies

פורסם

בכיף ובהצלחה :xyxthumbs:

• תגובות 32
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק כשאתה מתקין XP תזכור לנתק(אני מצאתי בביוס אפשרות לעשות זיהוי ידני בIDE ואז פשוט לא הגדרתי את אחד הכוננים) את הכונן הישן (זה שC) כי אחרת הרשימת כוננים תתבלבל לך ואז זה סיפור מהתתת

פורסם

רק כשאתה מתקין XP תזכור לנתק(אני מצאתי בביוס אפשרות לעשות זיהוי ידני בIDE ואז פשוט לא הגדרתי את אחד הכוננים) את הכונן הישן (זה שC) כי אחרת הרשימת כוננים תתבלבל לך ואז זה סיפור מהתתת

הוא יכול לזהות אותם לפי הגודל. יחסוך לו להתעסק עם הביוס...

פורסם

לא מהבחיזנה הזאת, מהבחינה של הוינדוס- הוא קובע את השמות כוננים לפי הכונן הראשון שהוא מזהה אז אם הכונן החדש לא מזוהה בתור הכונן הראשון, הוא יקבל אות אחרת ולא C, אפילו שהמערכת הפעלה מותקנת עליו8

פורסם
  • מחבר

לא מהבחיזנה הזאת, מהבחינה של הוינדוס- הוא קובע את השמות כוננים לפי הכונן הראשון שהוא מזהה אז אם הכונן החדש לא מזוהה בתור הכונן הראשון, הוא יקבל אות אחרת ולא C, אפילו שהמערכת הפעלה מותקנת עליו8

רגע אז אחי לא הבנתי מה לעשות..?

פורסם

פשוט תעשה מה שכבר נאמר. תעביר קבצים שאתה רוצה ל F ותפרמט את C מה לא ברור?. הקבצים ב F ששמרת ישארו נקודה...

פורסם

תבדוק איזה כונן מזוהה קודם (בביוס) ואם החדש לא מזוהה קודם, תמחק את כל המידע מהישן (אחרי שתגבה אותו) ואזז תנתק אותו ותתקין את הוינדוס על החדש ותחבר את הישן

פורסם

למה אתה מסבך את הבן אדם ?

פורסם

תבדוק איזה כונן מזוהה קודם (בביוס) ואם החדש לא מזוהה קודם, תמחק את כל המידע מהישן (אחרי שתגבה אותו) ואזז תנתק אותו ותתקין את הוינדוס על החדש ותחבר את הישן

גם אני לא מבין למה אתה מסבך אותו?. אין צורך לנתק שום כונן ולא בטיח. הכונן החדש ריק לכן הוא יכול לזהות איזה מהם הישן ואיזה החדש. כמו שנאמר תפרמט את הכונן הרצוי לאחר שגיבית מה שרצית ותתקין שוב את מערכת ההפעלה בזה נגמר הסיפור. ואין טעם לחפור ולהמשיך לשאול שאלות הכל מיותר.

פורסם

שוב, הבעיה היא לא בזיהוי מבחינת האדם, אין בעיה בכלל לזהות כוננים.

הבעיה היא בוינדוס שנותן לכונן הראשון שמזוהה על ידי הביוס את האות C ולאוו דווקא לכונן שהותקן עליו הוינדוס.

פורסם

לכן הוא צריך לג'מפר את הכונן עם מערכת ההפעלה כמסטר...

פורסם

במידה והכוננים SATA אין גאמפר

ועדיין לא נתקלתי בבעיה שאתה מתאר NIM

פורסם

חוץ מזה שיש דרך לשנות אות לכוננים, שכרגע לא זכור לי כיצד.

פורסם

בלוח שלי, הוא מזהה א הסאטה בתור IDE 1 ואת הכונן IDE הרגיל הוא מזהה בתור 2 ככה שכל פעם שאני מתקין את ה XP על הכונן IDE הרגיל הוא נותן את האות C לכונן סאטה שלי ןלכן לפני כל התקנה אני צריך לבטל את הזיהוי של הכונן דרך הביוס

פורסם
  • מחבר

חחח.. הרגתם אותי אנשים...

תודה שאתם מנסים לעזור.. אבל שאלה אחרונה תענו לי כן/לא/ לא בטוח.

C ההארד דיסק הישן

F ההארד דיסק החדש.

האם אני יכול להעביר כרגע קבצים מ C ל F ואז לפרמט רק את C שכולל את התיקייה של הווינדוס?

וכל מה שהעברתי ל F ישאר ב F בלי להימחק כשאני מפרמט את C?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים