פורסם 2007 ביולי 1218 שנים קניתי דיסק קשיח חדש.האם אפשרי להתקין עליו ווינדוס כאשר כבר מותקן לי ווינדוס ב-C?C הכונן הישן, F החדש.שאלה שנייה - האם בפירמוט אם למשל אני מעביר קבצים מ-C ל-F אפשר לעשות פירמוט רק על C וכל הווינדוס ימחק אבל הקבצים שב F לא ימחקו?תודה לעוזרים.
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים ממה שהבנתי: C - מחיצה בכונן הישן, עליה מותקן WIN. D - מחיצת בכונן הישן לקבצים. F - הכונן החדש. אתה רוצה להתקין WIN על F ולפרמט את C, ושהקבצים ב-D ישארו? זה לא בעיה, פשוט תפרמט רק את C, ותתקין WIN על F (או על מחיצה שתיצור בכונן הזה). בהצלחה!
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים מחבר תודה על העזרה אבל יש לך בלבול..C זה ההארד דיסק שתמיד היה ליF זה ההארד דיסק החדש שקניתיD הוא בכלל הכונן תקליטורים שלי+צורב.
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים שאלה שנייה - האם בפירמוט אם למשל אני מעביר קבצים מ-C ל-D אפשר לעשות פירמוט רק על C וכל הווינדוס ימחק אבל הקבצים שב D לא ימחקו?תודה לעוזרים.אני מבולבל...
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים מחבר מצטער על הבלבול עכשיו שמתי לב...ערכתי את ההודעה הראשונה אבל הנה שובC - הדיסק הקשיח הישן הרגילF - הדיסק הקשיח החדשD - כונן הדיסקים+צורב שלי.אני רוצה לשאול אם אפשר להעביר קבצים מ-C ל-F ולעשות פירמוט רק ל-C ושהקבצים שב-F ישארו גם אחרי שאני אפרמט ואתקין ווינדוס מחדש!זה אפשרי?
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים תפעיל את המחשב רק עם הכונן החדשתתקין שם מערכת הפעלהתוסיף למחשב את הכונן הישן ותעביר קבצים לחדשתפרמט את הישן אם אתה רוצה
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים מחבר תפעיל את המחשב רק עם הכונן החדשתתקין שם מערכת הפעלהתוסיף למחשב את הכונן הישן ותעביר קבצים לחדשתפרמט את הישן אם אתה רוצהאחי לא הבנתי אותך...מה זאת אומרת תוסיף למחשב את הכונן הישן?ולמה להתקין על החדש מערכת הפעלה, זה אפשרי? כי כרגע היא מותקנת על הישן, מה יקרה אם אני אתקין על החדש כשהיא כבר מותקנת על הישן?תודה.
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים אתה מכבה תמחשב SHUT DOWN תפתח את המארז תוציא מהמארז [בעזרת היד שלך]את הדיסק קשיח ישן עכשיו יש במארז רק את החדש תדליק מחשב..תתקין מערכת הפעלה עכשיו יש לך דיסק קשיח חדש במחשב שיש לו מערכת הפעלה מותקנת עכשיו אתה מכבה תמחשב SHUT DOWN תפתח תמארז ותכניס [בעזרת היד שלך] את הדיסק קשיח הישן עכשיו תעביר קבצים שאתה רוצה מהישן אל החדש
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים ^למה? תכניס את שני הHDים באותו זמן, תפרמט את החדש ל-NTFS (או שכבר עשית את זה, אז אתה יכול לדלג על השלב הזה), אחרי זה תעביר את כל הקבצים שאתה רוצה אל החדש, פרמט את הישן ©, תתקין על הישן ווינדווס מחדש וסיימת.
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים מצטער על הבלבול עכשיו שמתי לב...ערכתי את ההודעה הראשונה אבל הנה שובC - הדיסק הקשיח הישן הרגילF - הדיסק הקשיח החדשD - כונן הדיסקים+צורב שלי.אני רוצה לשאול אם אפשר להעביר קבצים מ-C ל-F ולעשות פירמוט רק ל-C ושהקבצים שב-F ישארו גם אחרי שאני אפרמט ואתקין ווינדוס מחדש!זה אפשרי?יש לך ביבול קטן, c - זאת מחיצה שנמצאת בדיסק הישן שלך. משמע כל הדיסק הישן מפורמט למחיצה אחת. ואתה כן יכול להעביר קבצים לדיסק החדש. ואז לפרמט את המחיצה c ולהתקין את הווינדוס מחדש...ולא צריך להוציא שום דיסק...
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים מחבר תודה לכל העוזרים אבל אף אחד לא ענה לי בבירור...(אם לא הבנתם קניתי HRAD DISK חדש של 80 ג'יגה..)האם אני יכול להעביר דברים מ- C ל- F ואז לפרמט רק את C ? וכל מה שיש ב - F לא ימחק??? F זה ההארד דיסק החדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.