עבור לתוכן

8800 GTS לא יהיה שווה עוד שנה?!? (יהיה חלש?)

Featured Replies

פורסם

בעקרון ככל שקונים כרטיס יותר חזק , הוא יהיה טוב לתקופה ארוכה יותר , ואפשר להביא אין סוף דוגמאות שזה נכון

פורסם

HOW ABOUT NOW?

ממש לא מזיז לי ההפחדות שלך. לפתוח משתמש בפורום הזה = חינם. זה לא אומר שאני שם זין עם הפורום. ההיפך.

מה שאתה לא יודע ולא טרחת לבדוק זה שאני מת על הפורום הזה, ושאני תמיד מנסה לעזור ולתרום פה אם אני יכול, למרות ש 95% מהאנשים פה יודעים יותר ממני :) , ושבחיים לא הייתי סתם מספים פה על ימין ועל שמאל. מה עוד שבטח יש פה ספאמרים הרבה יותר גרועים ממני.

הפוסט שלי היה לגבי הוויכוח הלא קשור לת'רד שהיה פה, ולא לשום דבר אחר.

דווקא נראה לי שמישהו צריך לשים את הפוסט בחתימה, להזכיר לאנשים טיפה לקחת דברים בפרופורציות.

לילה טוב.

פורסם

זה ש - X1900GT חזק יותר מה - 7800GTX/7900GT/7900GS (שלושתם פחות או יותר שווים) ברוב המקרים לא נתון לוויכוח כמו שזה גם לא קשור לנושא הדיון.

אל תתחילו מלחמת ATI VS. NVIDIA נוספת פה או שהדיון יינעל ותקבלו אזהרות.

שום מלחמה אני נתתי פה מושג על הכרטיס 7800GTX

זה הכל אם אתה מחשיב את זה כמלחמה אז אתה רואה את זה שגוי

פורסם

אני חושב שמע שאמר nvak2 הכי טוב

כי תכלב לפי מה שאני חושב הכרטיס לא יסתדר עם חישובים של DX10 פלוס חישובים כבדים של יישום מסוים לאו דווקא משחקים אלא אפילו דרפיקה והוא לא יקרטע אומנם אבל לא יעבור חלק

עדיף לחכות והפעם באמת לחכות לדור הבא של הכרטיסים או עד שיקרה איזה מהפך למה לפי מה שזה נראה עכשיו לDX10 אין עתיד ברמה גבוהה מספיק ל8800 או לR600

פורסם

QuAKeR_996... אם אין לך משהו טוב \ קשור לנושא לכתוב אז אל תכתוב!

אל תוציא את עצמך מפגר... אופס מאוחר מידי.

ובקשר לנושא

היה לי fx 5500 והוא החזיק לי יפה מאוד 3 שנים... הרצתי עליו NFS CARBON והוא הריץ אותו טוב מאוד על מדיום. ומוסר ההשכל זה שגם עם המשחקים לא עולים על ULTRA HIGH AA X9999999 וכל הדברים האלה... הם עדיין עולים ולפחות נהנת בשנה הראשונה :)

אז זש לך 3 אפשרויות:

1)תקנה , תשחק ותהנה. אף אחד לא יכול לדעת מה יהיה שנה הבאה אבל בתוך שהכרטיס יריץ משחקים [אלא עם כן יש פה מישהו \ מישהי שקוראים בקלפים או בכל דבר אחר].

2)תחכה עוד שנה ואז תחכה עוד שנה ואז עוד שנה וככה הלאה כי בכל שנה יצא משהו טוב יותר

3)תמציא מכונת זמן תתקדם בזמן ל2200 [בתקווה שהעולם עדיין קיים] ותביא לך את המחשב הכי הכי פשוט שפה הוא יהיה מחשב סופר על שעדיין לא קיים.

אז רק תבחר :)

פורסם

QuAKeR_996... אם אין לך משהו טוב \ קשור לנושא לכתוב אז אל תכתוב!

אל תוציא את עצמך מפגר... אופס מאוחר מידי.

חחח איזה מעפן אתה. לך תלעס נענע. מרגיש צורך לרדת על אנשים בשביל להרגיש קצת גבר. תפדל.

לא דיברו איתך בכלל ואתה קופץ בראש. אם הייתי קורא את כל הת'רד, ובכלל את כל הוויכוחים הלוהטים והמיותרים פה בנושא NV VS. ATI , אולי הייתה מבין על מה דיברתי.

בכל מקרה. אם כבר מדברים על זה אז אני רוצה להביע את דעתי.... :P

לדעתי DX10 עדיין "צעיר" מדי בשביל להסיק מסקנות לגבי איזה כרטיס הכי ישתלם. גם ל NV וגם ל ATI יש עדיין בעיות במעבר. נראה לי אפילו שכדאי לחכות לדור הבא... אולי אז ATI תצליח קצת להדביק את NV ונקבל איזה פייט טוב, וכמובן מחירים משתלמים עוד יותר :xyxthumbs:

פורסם

נראה לי שהבעייה היא במשחקים , או שהם לא מתוכננים נכון , או שהם לא מנצלים נכון את החומרה

לא נראה סביר שמשחקים ידרשו כרטיסי HI-END לא של הדור הנוכחי אלה כרטיסי HI-END של הדור הבא

פורסם

יכול להיות שזה גם נכון. בכל מקרה, צריך לתת לזה להתבשל קצת...

אני מחכה עדיין עם ה R9800PRO הנאמן שלי, שכבר לא מצליח להריץ את כל המשחקים...

פורסם

טוב, כמו שציפיתי הדיון הזה מיצא את עצמו.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים