עבור לתוכן

בעיית התקנה של הכרטיס רשת, ניסיונות חוזרים ונשנים של התקנות דרייברים שונים

Featured Replies

פורסם

היי, אחי הביא לי מחשב של ידידה שלו שאני אפרמט לה אותו... כרגיל אתם יודעים, עבודה קלה פירמוט הכל טוב ויפה ווינדווס עולה הכל מותקן (פנטיום 3 , WIN2K)

ואז שמתי לב שהווינדווס לא התקין כברירת מחדל את הכרטיס רשת, אמרתי סבבה, לפני שהפירמטתי היה לה ווינדווס 98, בדקתי איזה דרייברים צריך אם אני יצטרך בהתקנה מחדש, ראיתי שאני צריך דרייברים של realtek 8139 , סבבה גלשתי לי באינטרנט, הורדתי דרייברים מהאתר הרשמי של REALTEK, באתי להתקין, והכרטיס לא מזהה את הדרייברים, ניסיתי להתקין אוטומטית, ידנית, בכל הצורות, ונאדה... אמרתי לעצמי אולי טעיתי? פתחתי את המחשב הסתכלתי על הכרטיס ואכן ראיתי rtl8139d, הצ'יפ של רילטק עם ייצור של ASOUND, אמרתי נלך לאתר של ASOUND, הורדתי משם דרייברים גם, ניסיתי להתקין אוטומטי, עדיין שום דבר, ואז ניסיתי ידנית, ומכאן התחילו קצת חיים, התקנה ידנית אחת נתנה התקנה נקיה ופועלת ומראה שהכרטיס עובד, אבל תכלס הוא לא עובד (לא שום נורה דולקת מאחור ואין תגובה לכבל רשת), התקנה שניה מראה שהכרטיס רשת מחובר (אבל לא הכנסתי שום כבל חחחח :s07:) מה עושים? ואני יודע שהכרטיס עבד לפני שהתקנתי WIN2K, אז מה בדיוק הבעיה? אני על סף ייאוש אנשים תעזרו לי... אם בשעה-שעתיים הקרובות אני לא אמצא פתרון כנראה שאני אקפוץ לאיזה חנות שכונתית פה בעיר ואני אקנה כרטיס רשת לצערי..

פורסם

הייתה לי בעיה כזאת ב XP לפני כמה חודשים אחרי התקנה מחדש, כמעט קניתי כרטיס חדש.

החיבור היה נראה בסדר, אבל שום בייט לא היה עובר בין המחשבים בת'כלס. בסוף הצלחתי לסדר את זה.

כנס למאפיינים של הכרטיס רשת, ותמחק משם את כל הפרוטוקולים

תעשה רסטרט, ותתקין אותם מחדש דרך אותו מקום (אתה תצטרך את הדיסק של הווינדווס בשביל זה)

שים לב שאתה מתקין את הבאים:

CLIENT FOR MICROSOFT NETWORKS

PRINTER AND FILE SHARING

TCP\IP

QOS

(לא יודע אם יש את כולם בווינדווס 2000, אני מניח שכן)

פורסם

תנסה להחליף חריץ PCI ולהתקין מחדש

פורסם

תנסה להחליף חריץ PCI ולהתקין מחדש

צריך גם לוודא שהדריוורים מותקנים לפני שהכרטיס מוכנס לחריץ. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים