פורסם 2007 ביולי 1218 שנים יש לי את המערכת לוג'יטק איקס 530, בתוכנה של realtek אני עושה הדמית סראונד סאונד ושומעים בכל הרמקולים, אבל במשחקים, שירים וסרטים אני שומע רק ב2 הרמקולים הקידמיים.כל הדריוורים מותקנים ואני עובד על XPמישהו יודע מה לעשות?
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים מה אני יגיד לך אחי השמיעה שלך על הפניםחחח סתםתגיד אתה משתמש במאריכים ומתאמים בשביל שאר הרמקולים?
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים במשחקים תמיד יש לך הגדרות שמע, אתה צריך להפעיל שם את כל האפשרויות (EAX, A3D וכ"ו).
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים לגבי שירים וסרטים: זה יכול להיות בעיה של דרייבריםתנסה להסיר את כולם ולהתקין את כולם מחדש
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים לגבי שירים וסרטים: זה יכול להיות בעיה של דרייבריםתנסה להסיר את כולם ולהתקין את כולם מחדשהוא אמר שיעובד לו בהדמיית שמע אז מה הקשר לדרייברים?
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים חיברת במקרה את הרמקולים דרך המתאם שהגיע איתם?אם כן זאת הסיבה.עכשיו אם אתה שומע רק ב2 הקדמיים -מוזיקה וסרטים מסויימים מוקלטים ב2 ערוצים וכן זאת הסיבה.סרטים שמוקלטים ב5.1 והרמקולים מחוברים בלי המתאם שהגיע איתם תשמע כמו שצריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.