עבור לתוכן

שאלה לגבי מערכת קולנוע מלאה ב 1300

Featured Replies

פורסם

משתלמת? אולי!

איכותית? תהיה בטוח שלא!!

לדחוס מגבר רב ערוצי וDVD ביחידה אחת פלוס סט שלם של רקמולים, ועוד במחיר הזה! בטוח לא מוצר איכות!

אני ממליץ לחפש אלטרנטיבות אחרות!

שמתי לב שהמגבר הוא דיגיטלי, לכן האריזה קטנה כל כך! פעם ראשונה שאני רואה יישום של הגברה דיגיטלית במגברים רב ערוציים!

פורסם
  • מחבר

משתלמת? אולי!

איכותית? תהיה בטוח שלא!!

לדחוס מגבר רב ערוצי וDVD ביחידה אחת פלוס סט שלם של רקמולים, ועוד במחיר הזה! בטוח לא מוצר איכות!

אני ממליץ לחפש אלטרנטיבות אחרות!

שמתי לב שהמגבר הוא דיגיטלי, לכן האריזה קטנה כל כך! פעם ראשונה שאני רואה יישום של הגברה דיגיטלית במגברים רב ערוציים!

אם היית מבסס את דבריך על האופינים והתכונות של המערכת המצוינת הייתי מוכן להסכים בקלות אבל ככל הנראה לא העפת אף לא מבט קל שבקלים עליהם. מבחינת כל הנתונים הטכניים היא מעולה, מבחינת המחיר המקורי חפש בזאפ ותראה מה הוא. לשפוט מערכת לפי מחיר זול זו טעות. לפעמים דברים זלים נותנים איכות תטובה לפי המחיר. כל מה ששאלתי זה לא אם זו המערכת הטובה בעולם אלא איך המערכת הזאת מבחינת תועלת/עלות ודאת מכיוון שאין לי ראיה רחבה על השוק בנושא כמו שאני מאמין שלכם יש.

פורסם

נתונים טכנים זה לא מדד לבחינת איכות של מערכת!

אין לי היכרות ספציפית אם הסט הזה! אבל מסטים דומים אחרים שיצא לי לשמוע, לא התלהבתי!

אני לא הגיד לך לקנות או לא לקנות, כי בתחום הזה הכל סוביקטיבי, הכי פשוט זה לבדוק ולהתרשם לבד מסט כזה, ואני בטוח שלא חסר מקומות אם סטים דומים בתצוגה!

המחיר בהחלט נמוך ואם אתה חושב שהמערכת נותנת לך את מה שאתה מחפש, אז לך על זה.

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים