עבור לתוכן

80 מעלות ל-8800GTS 320MB במאוורר מלא - בטוח?

Featured Replies

פורסם

האם כזאת טמפרטורה בטוחה לכרטיס, גם לשימוש לטווח ארוך?

זאת הטמפרטורה המתקבלת לכרטיס מסך, אחרי חצי שעה של בדיקת יציבות ה-R-T HDR, שמתי אותו על תדרי הסטוק של ה-SPARKLE CALIBRE 8800GTS 320MB.

עריכה : הוא עושה תדרים של GTX בלי בעיה, אבל אני לא יודע אם כאלה טמפרטורות בטוחות בשבילו, מה דעתכם?

עריכה שניה : האמת היא שברגע שעליתי לתדרים של ה-GTX בליבה ובזכרונות, שמתי לב גם שה-SHADERS קפצו מ-1200 ל-1350MHZ, האם יכול להיות שמשהו בכרטיס גורם לקפוץ ככה בתדרים, אפילו שעוד לא נגעתי בהם?

פורסם

כן גם אצלי זה מעלה את התדרים של ה Shaders.

ו80 מעלות במאמץ עם הקליבר? :-\

לפי מה שהבנתי אי אפשר לשלוט על המהירות מאווררים שלהם.

פורסם

כן גם אצלי זה מעלה את התדרים של ה Shaders.

ו80 מעלות במאמץ עם הקליבר? :-\

לפי מה שהבנתי אי אפשר לשלוט על המהירות מאווררים שלהם.

לא שמעתם על התוכנה

nvidia ntune?

יש לי לידטק 8800 640MB ואני שולט על המאורר דרך הntune. כרגע שמתי את המאוורר על 75% והטמפרטורה במנוחה 56 ובמאמץ 65-70.

אפשר להוריד אותה מהאתר של NVIDIA

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב-RIVA TUNER, וברגע שהוא מגיעה לתדרים של ה-GTX בליבה ובזכרונות, הוא עושה את זה משום מה גם ב-SHADERZ, אבל זה סבבה, כרגע הוא מגיע עד שמונים מעלות, אמרתי ל-RIVA לשים את המאוורר על 100% על הזמן, זה בטוח שהוא ב-80 מעלות?

עריכה : יש לי GTS של LEADTEK, לא של SPARKLE.

פורסם

"בטוח" זה כן, אבל לי לפחות זה מאוד לא נעים החדר שלי נהיה לוהט רק בגלל הכרטיס מסך שאין לי מושג איך לקרר אותו. אני עם הGTS - אוברקלוק מBFG ולא נגעתי בתדרים... המאוורר על אוטומטי ועכשיו, בלי מאמץ כמה שעות, הכרטיס על 74. במשחקים כמו רולר קוסטר טייקון (?!) הוא עובר את ה80 (אני תפסתי אותו ב80 כמה שניות אחרי שיצאתי אז הוא בטח היה יותר לפני הכמה שניות האלו). בינתיים לא קרה כלום אבל ואני מעריך שלא יקרה כלום אבל חם לי!!!

אני חושב לנקות את המאווררים של המארז ואולי גם להוסיף איזה בורג שהחסרתי בכוונה מהפתח השמאלי של המארז :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים