פורסם 2007 ביולי 1118 שנים שלום לכולם,כבר חרשתי על מלא חנויות ובכולם אין את העכבר במלאי...!אולי מישהו יודע אם יש איזו חנות באיזור השרון והמרכז שמוכרת את העכבר במחיר של עד 240 ש"ח אבל שיהיה במלאי...תודה לעוזרים!!
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים לא מאמין יש חנויות לא וירטואליות שמוכרות את העכבר בכזה מחיר או משהו שמתקרב לזה....גם ככה נועה היא הכי זולה וזה המחיר שלה בערך חוץ מזה בחנויות בדרך כלל מוכרים את הגירסא הכתומה אפורה שיקרה טיפה יותר ככה שלדעתי תקנה באינטרנט הכי זול ונוחאם עדיין אתה מתעקש לחנות רגילה תפתח ספר טלפונים ותתחיל לחייג ולשאול א יש במלאי אתה מוזמן להתחיל מהרשתות הגדולות
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים תנסה את החנויות הבאות -נועה מחשביםSKYPCIQPCPANDASPLONTERתנסה אותם אם לא , אני יביא לך עוד
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים מחבר אני מכיר את החנות PANDAS ו PLONTER ושאר החנויות יקרות פי 2!!אין עוד חנויות??
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים כבר הזמנת הבנתי אז זה לא ממש משנה.....בכל מקרה נועה הכי זולים בעכברים של לוגיטק אבל הם מביאים את הגירסא האפורה כחולה שהיא קצת יותר זולה מסתבר
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים כבר הזמנת הבנתי אז זה לא ממש משנה.....בכל מקרה נועה הכי זולים בעכברים של לוגיטק אבל הם מביאים את הגירסא האפורה כחולה שהיא קצת יותר זולה מסתברממש לא ! הG5 הישן שלי (הגרסא ראשונה עם צבע החלודה) התקלקל - שלחתי לנועה וקיבלתי את הגרסא האפורה שא' - יותר יפה ב' - מגיעה עם firmware 1.1\1.2 וג' - לא מחוספסת החלק של היד כך שיותר נוחה
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים ממש לא ! הG5 הישן שלי (הגרסא ראשונה עם צבע החלודה) התקלקל - שלחתי לנועה וקיבלתי את הגרסא האפורה שא' - יותר יפה ב' - מגיעה עם firmware 1.1\1.2 וג' - לא מחוספסת החלק של היד כך שיותר נוחהfirmware 1.1 1.2???
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים נוחות אינ מאמין זה כמו מראה עניין אישי לי אישית מפריעה שאין גומי בחלק של האגודל בגירסא הכחולה אפורה
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים מחבר כבר קניתי מחנות בתל אביב שמופיעה בזאפ ב- 240 ש"ח וזה העכבר הכתום אפור... והוא ממש טוב ונוח!!חייב לקנות פד או שאפשר גם בלי?? כי אני משתמש איתו על שולחן עץ וזה נוח לי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.