עבור לתוכן

בקשר לקניית עכבר G5!! באיזו חנות יש במלאי?? דחוף!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כבר חרשתי על מלא חנויות ובכולם אין את העכבר במלאי...!

אולי מישהו יודע אם יש איזו חנות באיזור השרון והמרכז שמוכרת את העכבר במחיר של עד 240 ש"ח אבל שיהיה במלאי...

תודה לעוזרים!!

פורסם

לא מאמין יש חנויות לא וירטואליות שמוכרות את העכבר בכזה מחיר או משהו שמתקרב לזה....גם ככה נועה היא הכי זולה וזה המחיר שלה בערך

חוץ מזה בחנויות בדרך כלל מוכרים את הגירסא הכתומה אפורה שיקרה טיפה יותר ככה שלדעתי תקנה באינטרנט הכי זול ונוח

אם עדיין אתה מתעקש לחנות רגילה תפתח ספר טלפונים ותתחיל לחייג ולשאול א יש במלאי אתה מוזמן להתחיל מהרשתות הגדולות

פורסם

תנסה את החנויות הבאות -

נועה מחשבים

SKYPC

IQPC

PANDAS

PLONTER

תנסה אותם אם לא , אני יביא לך עוד

פורסם

אתמול הזמנתי מנועה.

צריך להגיע אלי בתחילת שבוע הבא.

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את החנות PANDAS ו PLONTER ושאר החנויות יקרות פי 2!!

אין עוד חנויות??

פורסם

noacomp.co.il

פורסם

כבר הזמנת הבנתי אז זה לא ממש משנה.....בכל מקרה נועה הכי זולים בעכברים של לוגיטק אבל הם מביאים את הגירסא האפורה כחולה שהיא קצת יותר זולה מסתבר

פורסם

כבר הזמנת הבנתי אז זה לא ממש משנה.....בכל מקרה נועה הכי זולים בעכברים של לוגיטק אבל הם מביאים את הגירסא האפורה כחולה שהיא קצת יותר זולה מסתבר

ממש לא !

הG5 הישן שלי (הגרסא ראשונה עם צבע החלודה) התקלקל - שלחתי לנועה וקיבלתי את הגרסא האפורה שא' - יותר יפה ב' - מגיעה עם firmware 1.1\1.2

וג' - לא מחוספסת החלק של היד כך שיותר נוחה

פורסם

ממש לא !

הG5 הישן שלי (הגרסא ראשונה עם צבע החלודה) התקלקל - שלחתי לנועה וקיבלתי את הגרסא האפורה שא' - יותר יפה ב' - מגיעה עם firmware 1.1\1.2

וג' - לא מחוספסת החלק של היד כך שיותר נוחה

firmware 1.1 1.2???

פורסם

נוחות אינ מאמין זה כמו מראה עניין אישי לי אישית מפריעה שאין גומי בחלק של האגודל בגירסא הכחולה אפורה

פורסם

כיאילו צריך ליבדוק כי 1.2 זה כיאילו יותר חדש?

פורסם

אפשר לעדכן גירסא ל-G5. אני עשיתי את זה.

פורסם
  • מחבר

כבר קניתי מחנות בתל אביב שמופיעה בזאפ ב- 240 ש"ח וזה העכבר הכתום אפור... והוא ממש טוב ונוח!!

חייב לקנות פד או שאפשר גם בלי?? כי אני משתמש איתו על שולחן עץ וזה נוח לי...

פורסם

עדיף שהיה פד....

פורסם
  • מחבר

אם אני לא משתמש בפד אז יכול להיהרס לי העכבר???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים