פורסם 2007 ביולי 1118 שנים למה כל שבוע פותחים עוד ת'רד כזה? כדי שכל פעם תוכל לרשום מחדש "למה כל שבוע פותחים עוד ת'רד כזה?" :silly: :silly: :silly: ;D ;D ;D :jump:
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים היי, זאת פעם ראשונה שאני כותב את זה! ;D ו-WMP11 למוזיקה, כי הוא מסדר את הספריה נוח ומציג את כל ה- Album art שתוקעים בכל אלבום...
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים מוזיקה - Winamp v2.x (לא מצאתי לנכון לעבור לגרסאות החדשות)סרטים - BSPlayer לרוב הסרטים, VLC במקרים מיוחדים
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים Winamp FTW!!! גם הכי לא מעמיס על המחשב המסכן שלי... וגם ממלא את מקומו של האייטיונס בסנכרון עם האייפוד.סרטים.. אמ.. BSPLAYER, למרות שבזמנו היה LIGHT-ALLOY אבל עכשיו אין יותר גירסאת פרוצות שלו ולא בראש שלי לקנות.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים JetAudio לסרטים ומוסיקהMedia Player Classic - למקרים בודדים בהם ה-JetAudio לא עובד.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים לסרטים יש לי המון נגנים, פשוט כל פעם תוכנה אחרת עושה בעיות.למוזיקה אני משתמש בעיקר בiTunes שגיליתי אותו רק לאחר שרכשתי את האיפוד שלי, פשוט תוכנה מעולה!ובwinamp על מנת לשמוע רדיו אינטרנטי.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים עברתי מ-WMP ל-iTunes מזמן לפני איזה שנה או שתיים ומאז אני ככה.לוידאו אני משתמש ב- KMP כי הוא פשוט מנגן הכל! ולפעמים שאני רוצה לשמוע שיר בלי ש-iTunes יזכור אותו.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים לסרטים יש לי המון נגנים, פשוט כל פעם תוכנה אחרת עושה בעיות. כ"כ נכון למוזיקה הייתי משתמש הרבה זמן ב-Itunes בגלל הפלייליסטס, אבל אחרי שהאייפוד שלי קיבל את התואר ז"ל עברתי ל-Winamp (עם סקין נחמד), ועכשיו כשהספריה שלי גדלה אני עם WMP11.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים Winamp FTW!!! גם הכי לא מעמיס על המחשב המסכן שלי...תוריד FOOBAR ותראה מה זה לא מעמיס
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים אני לא מאמין שאף אחד לא הזכיר ALSONG בשביל מוזיקה פשוט תוכנה מעולה גם מורידה אוטומטית את הlyrics של השירים ומראה אותם אפשר גם לערוך אותם וכו' וכו' לא מכבידה בכלל על המחשב כמו ה winamp..תנסו..עריכה: הנה קישור http://www.altools.net/ALTools/ALSong/tabid/58/Default.aspx
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים לשירים :99% WINAMP 1% ל ITUNES סרטים : BSPLAYER קליפים : WMP10דרך אגב WMP לשירים זה ממש טמטום ומי שעושה את זה הוא פשוט טיפש שלא מבין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.