פורסם 2007 ביולי 1018 שנים הכי דחוף זה על זה HP 530NXhttp://www.ctm.co.il/product.asp?id=877כי המבצע נגמר עוד יומייםhttp://zed.co.il/Product.asp?ProdID=732938ועל המחשב הזה עם שידרוג ל1 GB?האם הם יריצו משחקי אסטרטגיה?האם הם יריצו פוטושופ?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר תגיד לי קראת בכלל את המודעה?אני שאלתי מה אתם אומרים על המחשב ההוא אז אתה שואל אותימקווה להתייחסויות יותר מדויקות וIc3 CuB3 אתה יכול לומר אם המחשב ההוא יריץ פוטושופ ומשחקי אסטרטגיה של 2005?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים תגיד לי קראת בכלל את המודעה?צ'ילל בנאדם....פטושופ ברמה של כאלה מחשבים דורש בעיקר ראם, ובמחשב שאני הצעתי יש בשפע....משחקי אסטרטגיה, אני לא בטוח...לא נראה לי, בשביל מחשב למשחקים צריך לשלם הרבה יותר.אני יודע מנסיון, ש UNREAL 2004 הוא מריץ בצורה נחמדה על הגדרות נמוכות.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר צ'ילל בנאדם....סבבה אחי לא לקחתי כבד פשוט הופתעתייש לי עוד שאלה מה אתם אומרים על המחשבים של ACERואיזה כרטיס מסך יותר טוב ?Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 950 up to 224 MBATI Radeon X1100והאם הוא יכול להריץ משחקי אסטרטגיה של 2005 תחילת 2006האם יש לאחד מהם פיקסל שיידר?
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים אין PS, אך יריץ דברים פשוטים, אל תצפה ליותר מדיב X3100 יש PS בדרייבר החדש. תבדוק אותו.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים האמת שטכנית יש להם גם PS 3.0, או לפחות לפי המפרט, אבל אני חושב שזה פשוט לא ממומש בדרייבריםמנסיון האישי שלי על 950, יש הרבה דברים שפשוט לא פועלים (הוא לא מרנדר אותם כמו שצריך ואתה לא תקבל תמונה)
פורסם 2007 ביולי 1318 שנים תיראה שאני חיפשתי לאחי מחשב זול ניתקלתי בזה-HP Pavilion DV-6203Mobile AMD Sempron Processor 3400+ Memory 512 MB (1 x 512 MB) HD 80 GB 5400 rpm Display 15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800) GPU NVIDIA® GeForce Go 6150 Optical Device Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support Wireless 802.11b/g WLAN802.11a/b/g Remote Control Yes OS Genuine Windows Vista Home Basic Weight 2.99 kg (6.6 lbs) Battery 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery Warranty 1 year, carry in, parts and labouוהוספנו לו זיכרון לגיגה -בעיקרון אתה תוכל להכניס 2 גיגה ולישאר בתקציב המעבד יחסית חלש זה נכון אבל יש לו כרטיס של הנווידה שתומך בDX9 בלי הבעיות שיש בכרטיסים של אינטל משחקי אסטרטגיה אני מעריך שהוא יריץ בסדר כל עוד הם לא כבדים כמו Company of Heroes לדוגמה ויסטה רץ קצת לאט ומגיע ביחד אם המחשב אבל אני חושב שזה ביגלל הארד דיסק בנידים פוטושופ לא התקנתי אבל אם GIMP2 הוא מיסתדר לא רע וזה אם ויסטה אני מעריך שאם תחליף לXP ותוסיף ל2 גיגה לא יהיה לך אף בעיה אם פוטושופ כל עוד אתה לא מכין שילטי חוצות ענקים
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים מחבר קרירין תודה רבה רק רציתי לדעת עם 2 GB הוא יריץ פוטושופ בלי המתנה של שעות?ובקשר למשחקים את\ה יכול\ה לתת לי רשימה של משחקים שהוא כן יפעיל?כי אני לא מכיר את המשחק שאמרת וגם אם הייתי מכיר זה לא היה עוזר כי הוא לא מפעיל אותותודה רבהנ.ב אפשר קישור לאת שמוכר אותו במחיר שאמרת?
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים תיראה שאני חיפשתי לאחי מחשב זול ניתקלתי בזה-HP Pavilion DV-6203והוספנו לו זיכרון לגיגה -בעיקרון אתה תוכל להכניס 2 גיגה ולישאר בתקציב המעבד יחסית חלש זה נכון אבל יש לו כרטיס של הנווידה שתומך בDX9 בלי הבעיות שיש בכרטיסים של אינטל משחקי אסטרטגיה אני מעריך שהוא יריץ בסדר כל עוד הם לא כבדים כמו Company of Heroes לדוגמה ויסטה רץ קצת לאט ומגיע ביחד אם המחשב אבל אני חושב שזה ביגלל הארד דיסק בנידים פוטושופ לא התקנתי אבל אם GIMP2 הוא מיסתדר לא רע וזה אם ויסטה אני מעריך שאם תחליף לXP ותוסיף ל2 גיגה לא יהיה לך אף בעיה אם פוטושופ כל עוד אתה לא מכין שילטי חוצות ענקים גרוע מאוד.כבד, חם, טוחן סוללה - ומעבד בעל ליבה אחת בלבד.אה - וכן, הורד בבקשה את הדחוף מהכותרת.
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים כבד-המשקל לא נורא -נכון לא מתאים לנסיעות אבל לקחת ברכב ולהציג דברים ללקוח ודברים בסגנון זה בסדר גמור חם-המחשב פועל הרבה ואין בעית יתחממות מורגשת יכול להיות שאם תשים אותו על הבירכים הסיפור אחר אבל אמרתי שזה לא מחשב נסיעות טוחן סוללה-יכול להיות אבל שוב הפעם לנידות קלה זה בסדר לטיסות יש נידים יקרים בהרבה ומעבד בעל ליבה אחת בלבד-שבדקתי מחשבים תקציבים כל מחשב שכלל מעבד בעל ליבות כפולות +כרטיס מסך של חברה נורמלית עלה הרבה הרבה יותר עכשיו ראיתי שפותח הדיון העלה תתקציב אז אולי אפשר להכניס מעבד איכותי יותר אבל ל3400 אין בעיות אם ישומים קלים ומשחקים קלים שרצים על ויסטה ואני ממליץ על המחשב מבחינת דרג נמוך במחיר של 4500 צריך לחפש משהו אחר
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים אם אתה יכול טיפה לחרוג בתקציב זה יכול להיות נחמד אומנם הכרטיס הוא של INTEL אבל במעבד הוא C2Dhttp://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-2G.htm
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים מחבר כבד-המשקל לא נורא -נכון לא מתאים לנסיעות אבל לקחת ברכב ולהציג דברים ללקוח ודברים בסגנון זה בסדר גמור חם-המחשב פועל הרבה ואין בעית יתחממות מורגשת יכול להיות שאם תשים אותו על הבירכים הסיפור אחר אבל אמרתי שזה לא מחשב נסיעות טוחן סוללה-יכול להיות אבל שוב הפעם לנידות קלה זה בסדר לטיסות יש נידים יקרים בהרבה ומעבד בעל ליבה אחת בלבד-שבדקתי מחשבים תקציבים כל מחשב שכלל מעבד בעל ליבות כפולות +כרטיס מסך של חברה נורמלית עלה הרבה הרבה יותר עכשיו ראיתי שפותח הדיון העלה תתקציב אז אולי אפשר להכניס מעבד איכותי יותר אבל ל3400 אין בעיות אם ישומים קלים ומשחקים קלים שרצים על ויסטה ואני ממליץ על המחשב מבחינת דרג נמוך במחיר של 4500 צריך לחפש משהו אחר טוב אז העלתי את את התקציב ל4500 ואפילו חריגה ל 5000 באה בחשבון אני לא מעוניין בכרטיס גרפי של אינטל מהסיבה הברורה שהוא לא יריץ משחקים וגם עם תוכנות תהייה לו בעיה אני מעוניין במחשב טוב ואני מוכן להתפשר בנושא הכובד והגודל תודה רבה לעוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.