עבור לתוכן

האם בכבלים יכול להיות דינמי?

Featured Replies

פורסם

אני עכשיו הולך להתחבר ל-6 מגה בכבלים,יש אפשרות לעשות שיהיה לי איי פי דינמי?פשוט אני מוריד הרבה מרפידשר ואני צריך שיהיה לי אפשרות להתנתק ולהתחבר ושהאיי פי ישתנה כי אחרת אני צריך לחכות שעתיים בין כל הורדה.

פורסם

אני בטוח שאין ספק בארצנו שלא ירצה לתת לך חיבור דרך חייגן. להפך, הם מעדיפים את זה על פני חיבור קבוע.

ואני במקומך לא הייתי בונה על הורדות מרפידשייר בצורה כזאת, מהר מאוד תגלה שזה פשוט מייאש

תעשה מנוי אצל ספק יוזנט ב-15 דולר לחודש ותוריד 24 שעות ביממה בכל רוחב הפס, או לחילופין תצטרף לקהילת ביטורנט סגורה, עם אפלוד של 75KB/s לא יהיה לך קשה לשמור על מאזן חיובי.

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שאין ספק בארצנו שלא ירצה לתת לך חיבור דרך חייגן. להפך, הם מעדיפים את זה על פני חיבור קבוע.

ואני במקומך לא הייתי בונה על הורדות מרפידשייר בצורה כזאת, מהר מאוד תגלה שזה פשוט מייאש

תעשה מנוי אצל ספק יוזנט ב-15 דולר לחודש ותוריד 24 שעות ביממה בכל רוחב הפס, או לחילופין תצטרף לקהילת ביטורנט סגורה, עם אפלוד של 75KB/s לא יהיה לך קשה לשמור על מאזן חיובי.

למה שהם יעדיפו לתת לי חייגן?מה יהיו ההבדלים בין חייגן לחיבור קבוע חוץ משינוי איי פי?

פורסם

זו בדיוק "הבעיה" - אתה מקבל, הלכה למעשה, כתובת IP סטטית וזה לא שיש אינסוף כתובות IP בעולם.. מצד שני, למיטב ידיעתי יש לכבלים Pool מספיק גדול של כתובות שמכסה את כל הלקוחות שלהם, אז אין עם זה שום בעיה.

פורסם

מהבחינה הזאת חייגן מכסה אותה

אני עובד עם חייגן בכבלים כבר כמעט שנה, התנתקתי והתחברתי מחדש מאות פעמים ולא זכור לי אף פעם מקרה שקיבלתי את אותו ה-IP פעמיים

::)

פורסם

לספקי האינטרנט יש מס' כתובות IP קטנה ממספר הלקוחות.

הסיבה היא שכתובות IP עולות הרבה כסף והספקיות פועלות מתוך הנחה (מוצדקת בדר"כ) שלא כל הלקוחות מחוברים כל הזמן.

הבעיה עם חיבור ללא חייגן הוא שאתה משתמש בכל זמן הLEASE שיש לכתובת (הם בכל מקרה מספקים אותה לזמן מוגבל) וזה גורם לתחלופה איטית יותר.

אם הייתה בחיבור חייגן יכול להיות שלא היית מחובר באותו רגע ולא היו צריכים להקצות IP בשבילך.

אני מקווה שזה הבהיר את הנקודה.

פורסם

יש פתרונות אחרים לנושא בלי קשר לחיבור עם / ללא חייגן. גוגל :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים