עבור לתוכן

קיבלתי נתב Roral-rta 1025W מה הם העדפיות רוחב פס בדבר כזה?

Featured Replies

פורסם

אני מחובר אליו ישירות, המחשב השני מחובר דרך Wifi ב USB,

מה הם העדיפיות שלו ברוחב פס, אם נגיד שנינו צורכים מי מקבל יותר

והאם ניתן להגביל במחשב שלי את הצרכן השני. תודה

פורסם

אתה יכול להגדיר העדפות בQOS בנתב

RTFM

פורסם

זה לא בדיוק ענה על השאלה שלו.

אין בנתב עדיפות לגבי סוג החיבור אבל מי שיותר מהיר בדר"כ "יגנוב" את הפס לעצמו, דהיינו המחשב שמחובר עם הכבל רשת.

אני מניח שהאלחוטי בא במקום שני כיוון שזה פלא שהUSB עובד.

בגדול QOS נותן להגביל מחשבים מסויימים או פורטים מסויימים, אבל זה לא ממש עובד בנתב הזה וקרוב לוודאי שיעשה רק נזק אם תנסה להגדיר.

אתה יכול להשתמש בתוכנות להגבלת מהירות כמו NETLIMITER, אבל זה אומר להתקין בכל מחשב ולהגדיר מקומית. לא תוכל לשלוט במחשב השני מהמחשב הראשון.

פורסם

אין בנתב עדיפות לגבי סוג החיבור אבל מי שיותר מהיר בדר"כ "יגנוב" את הפס לעצמו, דהיינו המחשב שמחובר עם הכבל רשת.

בגדול QOS נותן להגביל מחשבים מסויימים או פורטים מסויימים, אבל זה לא ממש עובד בנתב הזה וקרוב לוודאי שיעשה רק נזק אם תנסה להגדיר.

אתה יכול להשתמש בתוכנות להגבלת מהירות כמו NETLIMITER, אבל זה אומר להתקין בכל מחשב ולהגדיר מקומית. לא תוכל לשלוט במחשב השני מהמחשב הראשון.

למה פלא?

לפי מה שהבנתי הדיסק שמגיע איתו מכיל דרייבירים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה המפורטת

באמת שמתי לב שהאינטרנט עם ה USB עובד לאט יותר

לגבי ה USB, זה כנראה הגיע עם תוכנה טובה, כי ישר אחרי שמתקינים אותה האינטרנט עובד בלי שום הגדרה!!

פורסם

למה פלא?

לפי מה שהבנתי הדיסק שמגיע איתו מכיל דרייבירים.

הדרייברים הם לא הבעיה (או שכן?), אבל החיבור של הUSB לא ממש יציב בנתב הזה.

לגבי ה USB' date=' זה כנראה הגיע עם תוכנה טובה, כי ישר אחרי שמתקינים אותה האינטרנט עובד בלי שום הגדרה!!

[/quote']

זה לא עניין של תוכנה טובה. הדרייבר סה"כ נותן להתחבר לנתב, לא צריכות להיות הגדרות נוספות.

הUSB מספיק טוב לחיבור מודם או התקני אחסון שונים שלא צריכים תקשורת רצופה, אבל לחיבור לתוך רשת מחשבים ואינטרנט עדיף כרטיס רשת.

פורסם
  • מחבר

זה לא עניין של תוכנה טובה. הדרייבר סה"כ נותן להתחבר לנתב, לא צריכות להיות הגדרות נוספות.

הUSB מספיק טוב לחיבור מודם או התקני אחסון שונים שלא צריכים תקשורת רצופה, אבל לחיבור לתוך רשת מחשבים ואינטרנט עדיף כרטיס רשת.

זה מה שקיבלנו מבזק, בכל מקרה אני מעדיף שהחיבור הזה יהיה איטי, אבל הבנתי שזה מסוגל להגיע ל 200 בהורדה/העלאה.

פורסם

מה מסוגל להגיע ל200 מה בהורדה/העלאה? הUSB או החיבור אינטרנט? 200 קילו בייט? מגה בייט?

פורסם
  • מחבר

מה מסוגל להגיע ל200 מה בהורדה/העלאה? הUSB או החיבור אינטרנט? 200 קילו בייט? מגה בייט?

כן ה USB מסוגל להוריד ב 200 ולעלות ב 200 (אם יש את הרוחב פס),זה מה שמישהו אמר לי (חבר).

יש לי 2.5 מגה אינטרנט זה 330 הורדה ו 30 העלאה.

פורסם

כן ה USB מסוגל להוריד ב 200 ולעלות ב 200 (אם יש את הרוחב פס)' date='זה מה שמישהו אמר לי (חבר).

[/quote']

מהירות של USB היא 11MBPS

ומהירות של USB 2.0 זה 80MBPS

אם אני לא טועה.

מה שבטוח, שאתה לא תקבל את המהירויות

האלה בחיבור USB בראוטר, כי החיבור שלך

לאינטרנט הוא צוואר בקבוק( רק 2.5 מגה-ביט).

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה את ה QOS אני רוצה להגביל את המחשב השני ל 5K upload, רשום שם לתת IP של המחשב השני או משהו כזה

מאיפה אני מוצא אותו

פורסם

אין QOS בנתב הזה, תתקין NETLIMITER

במחשב שאתה רוצה להגביל בו את המהירות.

פורסם
  • מחבר

יש לי רשום QOS

ואז bridge וכל מניי דברים

פורסם

כן ה USB מסוגל להוריד ב 200 ולעלות ב 200 (אם יש את הרוחב פס)' date='זה מה שמישהו אמר לי (חבר).

[/quote']

כשאתה אומר 200, 300 או 30 אתה צריך להגיד מה המספר מייצג, מגה בייט/ביט, קילו בייט/ביט.

הUSB 1.1 עובד במהירות של עד 12 מסל"ש (1.5 מגה בייט).USB2.0 עובד עד 480 מסל"ש (60 מגה בייט).

זה מספיק לאינטרנט, הבעיה היא שכל החישובים מתבצעים בתוכנה ולא בחומרה לכן אין אפשרות לשמור על קצב התעבורה לאורך זמן.

יש QOS בנתב, אבל הQOS לא עובד בצורה של "תגביל את מחשב/כתובת X למהירות Y".

אתה צריך תוכנה כמו שLEV0 אמר ע"מ להגביל בצורה שכזאת.

פורסם
  • מחבר

http:

qosdq3.th.jpg

מה קורא אם אני מגדיר את החיבור השני ל low,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים