עבור לתוכן

מחפש מסך LCD בסביבות ה-2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מסך LCD בסביבות ה-2000 ש"ח שישמש אותי גם לעריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים. הבנתי שמסך PVA לא הכי יתאים לי ומצד שני מסך IPS יקר מאוד.

שמתי עין כרגע על ה-LG 204WT. ראיתי שיש גם את ה-CMV 221D ואת ה-Samsung 226BW.

איזה מסך מבין השלושה הוא המומלץ ביותר? האם יש מסך אחר מומלץ?

בתודה מראש, אור.

פורסם

מסכי ה-22" הם בעלי פאנל TN, כך שבטח לא יתאימו לך. ההמלצה הרווחת פה היא ה dell 2007wfp, בסביבות ה-2100.

פורסם
  • מחבר

מסכי ה-22" הם בעלי פאנל TN, כך שבטח לא יתאימו לך. ההמלצה הרווחת פה היא ה dell 2007wfp, בסביבות ה-2100.

אני מעדיף מסך עם פאנל TN מאחר שהמסך ישמש גם לסרטים ומשחקים.

פורסם

לך על ה-VP930 של Viewsonic או על ה-2007FP של Dell (אם אתה יכול להוסיף קצת מעבר לתקציב)

פורסם

אני מעדיף מסך עם פאנל TN מאחר שהמסך ישמש גם לסרטים ומשחקים.

למה?

יש היום מסכים שמשתמשים בפאנל על בסיס VA שמציגים לא יותר מריחות ממסכי TN. עכשיו אני מנסה לארגן קנייה מאורגנת ל 2007WFP ובקרוב אני אפתח ת'רד אם היבואן יאפשר הנחה שבעזרתה אולי תוכל להשיג את המסך בפחות מ 2,000 ש"ח.

ד"א, איזה פאנל יש ל 2007WFP חוץ מפאנל ה I-ISP?

פורסם

למה?

יש היום מסכים שמשתמשים בפאנל על בסיס VA שמציגים לא יותר מריחות ממסכי TN. עכשיו אני מנסה לארגן קנייה מאורגנת ל 2007WFP ובקרוב אני אפתח ת'רד אם היבואן יאפשר הנחה שבעזרתה אולי תוכל להשיג את המסך בפחות מ 2,000 ש"ח.

ד"א, איזה פאנל יש ל 2007WFP חוץ מפאנל ה I-ISP?

S-IPS

S-PVA

צריך לדחוף להסכם של S-IPS

מישהו יודע איפה אפשר לראות את הדל??

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין ה-2007wfp ל-2007fp?

ואיך סרטים ומשחקים יראו על מסך בעל זמן תגובה של 16MS?

פורסם

תוציא את המספר 16 מילי שנייה מהראש; ובטח אל תשווה את זה ל2 מילי שנייה שכתוב על מסכים אחרים.

אין במסך הזה מריחות. יש לו אולי כמה בעיות קטנות, אבל מריחה היא בטוח לא אחת מהן.

פורסם

מה ההבדל בין ה-2007wfp ל-2007fp?

אחד רחב(WIDE) והשני לא.אם הסרטים פחות שימושיים מהגרפיקה הייתי לוקח את הרגיל.
פורסם
  • מחבר

תוציא את המספר 16 מילי שנייה מהראש; ובטח אל תשווה את זה ל2 מילי שנייה שכתוב על מסכים אחרים.

אין במסך הזה מריחות. יש לו אולי כמה בעיות קטנות, אבל מריחה היא בטוח לא אחת מהן.

אוקיי, אני אלך לבדוק אותו בחנות תודה.

עריכה:

הבנתי מפה שיש למסך הזה ארבעה סוגי פאנלים:

http://www.iopanel.net/forum/thread2905.html

האם משנה עם איזה פאנל S-IPS אני מקבל את המסך?

פורסם

מדובר על שני סוגי פאנלים לסוג מסך, שנייים לרגיל ושניים לרחב ולא ארבעה סוגים אפשריים.

בכל מקרה ההנחה ש PVA פחות טוב לגרפיקה מ S-IPS אז בו נלך על הדבר שהכי לא מתאים לגרפיקה (TN) היא טיפשית.

חלק ממסכי הגרפיקה הטובים ביותר של איזו ה PVA ו S-PVA.

פורסם
  • מחבר

מדובר על שני סוגי פאנלים לסוג מסך, שנייים לרגיל ושניים לרחב ולא ארבעה סוגים אפשריים.

בכל מקרה ההנחה ש PVA פחות טוב לגרפיקה מ S-IPS אז בו נלך על הדבר שהכי לא מתאים לגרפיקה (TN) היא טיפשית.

חלק ממסכי הגרפיקה הטובים ביותר של איזו ה PVA ו S-PVA.

סליחה, לא שמתי לב שארבעת הפאנלים מתחלקים בין שני המסכים אבל זה לא אומר שאתה צריך להגיב בצורה מזלזלת כזו.

פורסם

איפה ראית זלזול בהודעה שלו ?

הוא ענה לך בצורה עניינית ותו לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים