פורסם 2007 ביולי 1018 שנים שלום,קניתי LCD 26 אינטץ' של LG ואני רוצה לראות את המחשב בטלויזיה.קניתי כבל שמצד אחד יש לו יציאת S VIDEO ומצד שני שתי יציאות שאני מניח שאחד מהם אמור להתחבר לוידאו ואחד לאודיו (כאלה כמו של הדיוידי).ניסיתי לחבר את הS VIDEO לטלויזיה ואחד מהאחרים למחשב - לא עבד. ניסיתי לחבר את הS VIDEO למחשב ואחד מהאחרים לטלויזיה - גם לא עבד.(אגב הגדרתי בכרטיס מסך CLONE שיראו העתק של המחשב בטלויזיה)מה עושים?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר אממ נו כמו שיש בדיוידי צהוב ואדום ... אז כאלה.ואני לא רוצה שהאודיו יהיה מחובר רק שיראו את המחשב בטלויזיה.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים אמרת שהגדרת את המחשבאז את ה S VIDEO לכרטיס מסך ואת הצהוב לTVותנסה להפעיל מחדש את המחשב אחרי שחיברת
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר סבבה פועל! תודה רבה!רק הצבעים בטלויזיה הם שחור לבן. יש משהו לעשות בשביל לתקן את זה?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר טוב שברתי את הראש עכשיו שעה באינטרנט ולא מצאתי משהו שיעזור לי לסדר את הצבעים.למישהו יש הצעות?
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים מחבר יש לי GEFORCE 5200 FXהורדתי את הדרייבר האחרון שיש באתר של NVIDIA וזה לא עזר.אז עכשיו עם דרייבר ישן יותר שראיתי באיזה פורום שמישהו רשם שזה יכול לפתור את הבעיה. (כמובן שזה לא פתר...)
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים הייתה לי תבעיה הזאת ממש מזמן, ניראה לי מה שעשיתי היה לשנות מNTSC לPAL או בטלויזיה או בדריברים.
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים מחבר בטלויזיה אין לי מושג איך לשנות את זה. ובדרייברים ניסיתי לשנות ולא עזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.