עבור לתוכן

מה צריך כדי להפעיל את DooM III חלק לגמרי?

Featured Replies

פורסם

המפרט הזה יריץ אותו טוב?

Gigabyte GA-7VAX

AMD Athlon XP 1800

256MB DDR 333

Leadtek Ti 4,200

אם לא אני רוצה לדעת איזה.

פורסם

המפרט שלך אמור להפעיל אותו...

אולי אתה לא רגיל לזה אבל המשחק כנראה יעבוד חלק על 640X480

פורסם
  • מחבר

זה בטח חתיחת משחק כבד לאלה...

פורסם

איך אנשים אמורים לדעת ? הם לא עובדים בחברת הפיתוח.

לפני שנה אמרו שיהיה צריך ג'יפורס 3 כדי להריץ אותו חלק. היום גם זה מינימום לאנריל 2 ובלי 512 זיכרון יש בעיות פריימים.

פורסם

זה בטח חתיחת משחק כבד לאלה...

לפי Doom 3 Alpha המשחק כבד, אבל אמרו שזה בעיות באגים, לך תדע

פורסם

הוא יהיה כבד אבל יעיל ביותר

דרישות המערכת הרישמיות שפורסמו עומדות על

מעבד 1000 וגיפורס 2 ו256 זיכרון

לא הרבה אבל אני בטוח שזה בא על חשבון משהו...

עדיין האלפא במינמום של המינמום נראית הרבה יותר טוב

מכל משחק מחשב שראיתי

פורסם

כשהוא יצא תדע, וכנראה שלא לפני זה.

פורסם
  • מחבר

איפה מורידים את האלפא הזה?

פורסם

יש סברה , שלפחות מבחינת הכרטיס הגרפי - פחות ממה שדרוש להפעיל את 3DMARK03 בצורה חלקה לגמרי...

(לא שקיימת עוד חומרה שמסוגלת לעשות זאת , דרך אגב).

אבל ברצינות , זה תלוי במשחק עצמו כשיצא לשוק.

כיום אתה רק יכול להעריך על סמך הalpha , וגם הערכה כזו תהיה לא מדוייקת מכיוון שהקוד שלה is non optimized.

בכל מקרה , יש כמה דברים שרצוי שיהיה לשחקן , כדי להנות ממנו (ושוב , גם אלו רק הערכות) :

512MB-ram, על פי רוב הכתבות שיצאו על דום.

כרטיס גרפי חזק ככל האפשר , ומעבד בסביבות ה2GHZ לאינטל , או משהו מקביל של AMD (2000+

פורסם

איפה מורידים את האלפא הזה?

:-X

האלפא מוגדרת כתוכנה בלתי חוקית (ואף מודלפת למען האמת). ובתור תוכנה שכזו, לא נוכל לענות לך על השאלה הזו כאן.

פורסם

מכונת זמן, זה מה שאתה צריך כדי להריץ אותו חלק באופן מוחלט.

אבל ברציניות, המשחק עוד בתהליכי פיתוח ולפי קצת המידע שיש (והוא נובע בעיקרו מן האלפא המודלפת) זה יהיה משחק שדורש די הרבה, מעבר לכך קשה להעריך.

פורסם

צריך להכחיד ת'כיס של אב'שך ולצייד את המחשב במעבד 64 ביט עם מהירות שעון של 10 ג'יגהרץ וקאש של 18 מגה ומעלה, עם כרטיס מסך 3.5 ג'יגהבייט DDR IV במהירות של 5.5 ג'יגהרץ וליבה ב 7.5 ג'יגהרץ המפיקים יחדיו 1.6 טרהבייט של רוחב פס לטקסטורות.

1.5 ג'יגה בזכרון הפנימי הן דרישות המינימום בשביל שיווצר Swap File קטן ולא יהיו קירטועים.

פורסם

^

||

אהבתי!

בכל מקרה נראה לי שקודם צריך להפעיל אנריל 2 חלק חלק ומשם רק להעלות בשביל להפעיל את זה

פורסם

צריך להכחיד ת'כיס של אב'שך ולצייד את המחשב במעבד 64 ביט עם מהירות שעון של 10 ג'יגהרץ וקאש של 18 מגה ומעלה, עם כרטיס מסך 3.5 ג'יגהבייט DDR IV במהירות של 5.5 ג'יגהרץ וליבה ב 7.5 ג'יגהרץ המפיקים יחדיו 1.6 טרהבייט של רוחב פס לטקסטורות.

1.5 ג'יגה בזכרון הפנימי הן דרישות המינימום בשביל שיווצר Swap File קטן ולא יהיו קירטועים.

:D :D :D:) :)

פורסם

הדבר הכי חשוב שצריך שיהיה לך בשביל להפעיל את המשחק חלק זה המשחק עצמו ;D

עד אז נעסוק בניחושים.

מי יודע לקרוא בקפה?

אני יודע לקרוא במרק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים