פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים הכותרת מסבירה, הבעיה התחילה היום ורוב האתרים לא עובדים. אני משתמש בADSL של בזק בין לאומי עם מודם USBדרך אגב אני משתמש ב ווינדוס אקס פי
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים מוזר גם לי זה התחיל גם אני יש לי ADSL . בזק בנלאומי . ??? ??? אולי זה משהו אצלם :-\
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים ישנה תקלה זמנית בבזק בינלאומי -Maverick עידכן אותי בנושא.בנתיים תגדיר פרוקסי :proxy.bezeint.net 8080
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים גם פהזאת כנראה בעיה זמנית אצל בזק בינלאומי, עקב שידרוגים שהם מבצעים החודש.נקווה לטוב...
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים גם פהזאת כנראה בעיה זמנית אצל בזק בינלאומי, עקב שידרוגים שהם מבצעים החודש.נקווה לטוב...זה לא שידרוגים אלא סתם קריסה.תודה ליהודה (udicol) על הפיתרון המתוחכם.
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים ישנה תקלה זמנית בבזק בינלאומי -Maverick עידכן אותי בנושא. בנתיים תגדיר פרוקסי : proxy.bezeint.net 8080 סליחה שאני לא מבין ברשתות ואינטרנט כל-כך, אבל איפה אני אמור לכתוב את זה? {מודם PCI}
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים לא מדובר בתקלה אצל ספק זה או אחר אלא, עד כמה שאני מבין, בהתקפה נוספת על האינטרנט..אם תצליחו להגיע לאתר הזה תראו שיש עליה ניכרת בתעבורה ברשת בשעות האחרונות...
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים מחבר קודם כל באמת תודה ל UDICOL, רק שאלה מה הפרוקסי עושה ומתי צריך לבטל אותו יאיר, כדי להפעיל את מה שהוא אמר אתה צריך ללכת ל TOOLS, INTERNET OPTIONS תבחר את הלשונית CONNECTIONS תלחץ על SETTINGS בתיבה PROXY SERVER תסמן את האפשרות הראשונה, ב ADDRESS תרשום proxy.bezeint.net ובפורט תרשום 8080 תאשר וזה יעבוד
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים פשוט כוונו את שרתי הDNS שלכם במאפייני התקשורת ל216.116.96.2התחברו מחדש, ונגמר הסיפור.
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים ישנה תקלה זמנית בבזק בינלאומי -Maverick עידכן אותי בנושא.בנתיים תגדיר פרוקסי :proxy.bezeint.net 8080תקן אותי אם אני טועה, אבל עד כמה שידוע לי, הפרוקסי לא אמור לתפקד כאשר מתבצע שימוש בפרוטוקול VPN.*אגב, גם אצלי יש בעיות Solving לאתרים שונים כעת (נטוויז'ן).
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים לא מדובר בתקלה אצל ספק זה או אחר אלא, עד כמה שאני מבין, בהתקפה נוספת על האינטרנט..אם תצליחו להגיע לאתר הזה תראו שיש עליה ניכרת בתעבורה ברשת בשעות האחרונות...גם לפי דעתי לא מדובר בתקלה של הספקים, בטח עד חור אבטחה של ms התגלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.