עבור לתוכן

8600 נגד 2600(PCI-E)1000-700 שקל)

Featured Replies

פורסם

אחרי שיצאו דרייברים חדשים ומשופרים לכרטיסים (PCI-E) האלו אני מבקש דעות של חברי הפורום לגבי איזה עדיף מהם.לבסוף אני מקווה להגיע אל העמק השווה לגבש עצה ולהחליט מעצמי -אז בבקשה תעזרו לי ותתנו כמה שיותר מידע.

1)מצד אחד יש אומרים שעדיף למשל כרטיס מדור קודם אשר בוודאות יותר טוב בDX9 ומצד שני אומרים שלא שווה כי אין בו DX10.

2)ההתלבטות העיקרית היא שכרגע 8800 לא בא לי בחשבון (אני צריך להחליף ספק ולחסוך לנהיגה)

לכן אני מתלבט בין 2600 XT DDR4 וDDR3 XT , ל8600 GT/GTS.

3)קחו בחשבון שעוד שנה אני בצבא...

4)צריך כרטיס שהמערכת לא תהווה לו צוואר בקבוק.

5)אני אוהב לשחק מאוד אבל לא צריך רזולוציות גבוהות במיוחד (1024*768 למשל יספיק) ופילטרים לא כ"כ חשובים לי אני רוצה שהמשחק ייראה יפה וירוץ חלק וטוב.

*תקציב בין 700-1000 מקס' מקס'!! רק אם תהיה סיבה ממש ממש טובה אני יחרוג...עדיף כמובן לא להגיע ל1000.(מהסיבה שהזכרתי ב-2)

בבקשה עצות אני פתוח לדעות!

intel 3GHz P4

ASRock 775Dual-915GL

1G ram

120 GB

mag 786PFs 17''

5500FX 256MB (עומד לשדרג)

ספק:400-450 W HEC

תודה!!

פורסם

תוסיף תקציב לכותרת ותרשום בה שאתה מחפש כרטיס ל - PCI-E ותוסיף את המפרט שלך להודעה הראשית.

פורסם

בכסף הזה שווה לקנות את ה1950XT או PRO

שתי הכרטיסים האלה פי 2 יותר חזקים מי שתי הזבלה האלה

פורסם

לא פי 2, אבל הם בהחלט שווים למחיר שלהם. אם אתה לא רואה סרטים וכל הבלה בלה הזה, ואתה רוצה משחקים, לך על ה1950. ה8600/2600 לא יספקו אותך כראוי, או לפחות תצטרך להתפשר. גם אם אין לך בעיה להתפשר בהגדרות, הכרטיסים האלה לא מביאים תמורה לכסף שלהם כמו כרטיסים אחרים. זה שיהיה אפשר להוסיף להם את האפקטים של DX10 לדעתי בכלל לא מוסיף להם ל"ערך" שלהם. סתם ניסיון שיווקי.

פורסם

X1950 נקודה. Pro או XT זאת כבר החלטה שלך.

פורסם
  • מחבר

הבעייה היא שהמערכת שלי תהווה צוואר בקבוק לא קטן לכרטיס..יש פתרון?

תודה

פורסם

כתוב לך במפרט INTEL 3GHz ... תביא דגם יותר מדויק,אפילו שאני מנחש שזה P4 :P

פורסם

תוסיף תקציב לכותרת ותרשום בה שאתה מחפש כרטיס ל - PCI-E ותוסיף את המפרט שלך להודעה הראשית.

עשה זאת אם אתה לא רוצה שהדיון יינעל.

פורסם
  • מחבר

אחי הוספית מה שביקשת!

פורסם

אני לא רואה בתקציב בכותרת ומפרט מלא בהודעה הראשית.

פורסם
  • מחבר

עכשיו זה טוב המנהל דניס?

אפשר עוד תגובות? בבקשה

תודה

פורסם

אם אתה בצבא עוד שנה במה כבר תוכל לשחק ב-4 שנים הבאות?

עד אז(המערכת שלך תהייה אנתיקה(כמו שלי)) ואתה תחליף את כל המחשב.

אני עומד(ברגע שאני אשכנע את אבא שלי) לקנות 1950PRO שלא אמור לגרום צוואר בקבוק עם המעבד, בניגוד ל-XT.

יכול להיות שGT\S8600 גם יוכל להריץ לך משחקים במהלך השנה הבאה בהגדרות שהן "בסדר".

פורסם

עכשיו זה טוב המנהל דניס?

ככה זה צריך להיות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות! :xyxthumbs:

רק רציתי לדעת אם משתלם לקנות את הLEADTEK 8600 GT EXTREME בהפרש של 80 שקל מהרגיל או לא??

תודה

פורסם

והתשובה היא לא כי במחיר הזה (760 ש"ח) יש דברים עדיפים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים