עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר למעבדים המתוכננים לצאת בקרוב ועוד כמה דברים שרציתי לדעת

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת מהם המעבדים החדשים שאמורים לצאת בזמן הקרוב של INTEL וAMD (לשוק הביתי)

ואני בימיוחד מיתעניין במעבדי הYORKFIELD ורציתי לישאול עם אלא הם המעבדים היחידים החדשים שINTEL מתכננת לשוק הביתי בנתיים (או שיש עוד)?

מתי מעבדי הYORKFIELD מתוכננים לצאת?

אילו ערכות שבבים מתוכננות לצאת בזמן הקרוב של INTEL? העם הם יתמכו ב PCI-E 2 ?

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

יורקפילד קיימת כבר היום במעבדים מסוימים, כרגע לא ידוע תאריך ההשקה של המעבדים הביתיים (ידוע רק לשרתים).

כמו כן, AMD תביא אריטכטורה חדשה של 45 ננומטר שתבוסס על K10 כאשר

כרגע היא K8 פעם ראשונה שלה (אולי זה 65, אני לא בטוח), בכל מקרה גם

בקשר לתאריך ההשקה שלה לא ידוע מתי יצאו המעבדים הביתיים (כרגע ידוע רק על השרתים).

הערכת שבבים החדשה של אינטל תומכת כבר עכשיו בPCIE2 אך היא רק בגרסאת אולטרה היי אנד, בעתיד הקרוב (עד נובמבר)

אני מתאר (היו שמעות שG92 תשתמש באפיק הזה) שהוא יגיע גם למידריינג', בלכ מקרה כל כרטיס ל PCIE יתאים גם לPCIE2

פורסם
  • מחבר

יורקפילד קיימת כבר היום במעבדים מסוימים, כרגע לא ידוע תאריך ההשקה של המעבדים הביתיים (ידוע רק לשרתים).

כמו כן, AMD תביא אריטכטורה חדשה של 45 ננומטר שתבוסס על K10 כאשר

כרגע היא K8 פעם ראשונה שלה (אולי זה 65, אני לא בטוח), בכל מקרה גם

בקשר לתאריך ההשקה שלה לא ידוע מתי יצאו המעבדים הביתיים (כרגע ידוע רק על השרתים).

הערכת שבבים החדשה של אינטל תומכת כבר עכשיו בPCIE2 אך היא רק בגרסאת אולטרה היי אנד, בעתיד הקרוב (עד נובמבר)

אני מתאר (היו שמעות שG92 תשתמש באפיק הזה) שהוא יגיע גם למידריינג', בלכ מקרה כל כרטיס ל PCIE יתאים גם לPCIE2

תודה רבה על התגובה!

השם של ערכת השבבים החדשה עם הבנתי נכון היא P35 והיא תומכת בDDR3 וכמו שאתה אומר בPCI-E 2 בבקשה תקן אותי עם אני טועה

וראיתי באתר שדלף מידע מאינטל שהיא כבר מפיצה מQ4 את הYORKFIELD הביתיים אבל זה רק לחנויות שיצברו מלאי, השאלה היא עם ההפצה הרישמית תיהיה ב

ינואר-מרץ או מאוחר יותר

ובכל זאת עם למישהוא יש מושג על איזשהוא תאריך משואר שלYORKFIELD או של K10 אני אשמח לישמוע

ואני משאר ואני גם דיי בטוח שדור כרטיסי המסך החדשים שלNVIDIA יגיע בסביבות נובמבר

העם ידוע מתי יגיעו כרטיסי המסך החדשים של AMD-ATI והעם זה לא היה בכזה איחור משמעותי כמו בדורות הקודמים?

שוב תודה לעוזרים ;)

פורסם

p35 תומכת בDDR2 וDDR3 [תלוי ביצרן של הלוח] ובינתיים לא באה עם PCIE 2.

X38 תבוא כנראה רק עם DDR3 ועם PCIE 2] .X38 עוד לא יצאה].

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שלוש שאלות:

העם זה נכון שגם הYORKFIELD הוא בעצם שתי מעבדים כפולי ליבה "מודבקים" ולא מרובע ליבה אמיתי?

העם סידרת מרובעי הליבה הנוכחיים הלא הם Q6XXX מיתחממים בצורה כל כך גדולה אשר יכולה להביא להריסתם בקרור המקורי (סטוק)?

איזה משחקים ידוע כרגע שמנצלים מרובעי ליבה ואיזה ידוע שינצלו בעתיד?

תודה על התשובות :xyxthumbs:

פורסם

יש לי עוד שלוש שאלות:

העם סידרת מרובעי הליבה הנוכחיים הלא הם Q6XXX מיתחממים בצורה כל כך גדולה אשר יכולה להביא להריסתם בקרור המקורי (סטוק)?

שום חברה שמכבדת את עצמה לא תמכור קרור שיקרוס ! , הקרור עובד טוב אבל מרעיש במאמץ

בעתיד סביר להניח כל המשחקים והישומים יתמכו בריבוי ליבות , זה רק עניין של זמן

פורסם

יש לי עוד שלוש שאלות:

העם זה נכון שגם הYORKFIELD הוא בעצם שתי מעבדים כפולי ליבה "מודבקים" ולא מרובע ליבה אמיתי?

אין דבר כזה "מרובע ליבות אמיתי" ו"מרובע ליבות מזוייף".

אני לא נתקלתי במקרה כזה והם לא מתחממים כל כך. כמו שהבחור מעלי אמר זה גם מצב שהוא די בלתי אפשרי, או במקרה היותר נכון מאוד לא סביר שזה יקרה.

כן משחקים שמפתחים אותם כבר עכשיו כמו CRYSIS וALAN WAKE ינצלו מרובעי ליבה(לפחות זה מה שאמור לקרות) ועוד משחקים אחרים כמובן.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות ;)

שאמרתי שהמעבד מתחמם אמרתי את זה כי שמעתי שבמצב מסוים המעבד גם יכול להגיע ל85C תקנו אותי עם זה טעות

ובקשר לאן מזויף ואן אמיתי ברור שאן מזויף :lol:

מה שהתכוונתי זה שכמו שמעבדי כפולי הליבה ליפני הקונרו לא היו "אמיתיים"-הם היו שתי מעבדים "מודבקים" ביחד

אז בבקשה תענו לי על שלוש השאלות אכשיו שאתם יודעים יותר טוב למה התכוונתי :xyxthumbs:

פורסם

בנוגע לטמפרטורה היפוטטית זה אפשרי אבל אז יש כבר בעיה. הטמפרטורה הרגיל שלו הרבה יותר נמוכה.

בקשר "למעבד מודק" שאתה מדבר עליו כל זה שטויות במיץ עגבניות שכמה מעריצי AMD אומרים כי פשוט לא נותר להם מה להגיד כנגד INTEL :nixweiss:

זה מעבד 4 ליבות לכל דבר ועניין. או שהוא מעבד 4 ליבות או שלא אין משהו באמצע.

פורסם

כבר היום SUPREME COMMANDER מנצל מרובעי ליבות.

מודבק לא מודבק זה לא עקרוני, כל עוד הוא עובד ומספק ביצועים טובים הכל טוב.

פורסם
  • מחבר

עדיין יש משהוא שלא הבנתי הקטע של המודבק לא מודבק, לפי מה שהבנתי באנגלית קוראים לזה DIE אז פשוט הDIE הזה לא משנה ביצועים?

ואת כל השאלות האלה אני שואל כי אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהסדרה החדשה של NVIDIA תצא (בהנחה שהמתחרה של AMD-ATI תצא כמו בדרך כלל רק חצי שנה מאוחר יותר)

מה שמדאיג אותי שYORKFIELD לאומת KENTSFIELD יהיה טוב יותר בצורה ממש משמעותית

מישהוא אולי יכול למצוא בנצ' של YORKFIELD מול KENTSFIELD בSUPCOM

תודה :xyxthumbs:

פורסם

יש בנצ'ים שמשווים YORKFIELD ל - KENTISFIELD אבל לא ב - SUPCOM.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול בבקשה להביא לינק? (אני לא מוצא)

ועם אתה יודע איפה יש השוואה של קונרו מול KENTSFIELD ב SUPCOM אני גם אשמח

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים