עבור לתוכן

[עזרה] מחפס מצלמה איכותית מחו"ל עד 250$

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מפליג מחר לאירופה ומאחר שבדיוטי-פרי בנמל אין משהו טוב (חוץ מקנון 4MP מגעילה) החלטתי להביא מצלמה איכותית מחו"ל..

עכשיו, יש להגדיש שאין לי נסיון קודם עם מצלמות דיגיטליות -זאת תיהיה הראשונה שלי. (עד עכשיו היה לי רק פילם)

התקציב הוא עד 250$, (עדיף פחות)

הדרישות שלי מהמצלמה הן די בסיסיות:

איכותות תמונה מעולה (וכל היוצא בזה: מעבד תמונה/חשיין טובים ואיכותים)

לפחות 5MP,

קלות השימוש לא ממש חשובה לי, וכמה שיותר פיצ'רים במצלמה -יבורך

זמן תגובה מהיר בין תמונה לתמונה.

הכי חשוב: אם אפשר, שהיא תהיה מתוצרת יפן, כי הבנתי שאלה הכי איכותיות.

עכשיו לשאלון:

- אילו נושאים אתה מעוניין לצלם? באילו תנאי תאורה?

אנשים, נופים לא תמונות רחבות מידי.- דברים בסיסים.

- כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה?

עניין היופי של המצלמה חשוב לי מאוד,

עדיפות למצלמה קומפקטית ודקה (כמו שיש לסוני ולאופלימפוס) - ושתשקול כמה שפחות.

- האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה?

לא, זאת תיהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי

- מה התקציב?

עד 250$ (לא לחרוג)

תודה רבה מראש לכל העוזרים ;) ;)

פורסם

המצלמה שהכי קרובה לדרישות שלך היא ריקו R6, אבל היא נופלת בסעיף התקציב. אם אתה יכול לוותר על נושא הגודל, לך על הקנון A630 - מצלמה איכותית ועתירת פיצ'רים. אם אתה לא רוצה לוותר על נושא הגודל ויכול להמתח טיפה בתקציב אז הפוג'י F31 תהיה בחירה מעולה. היא נמכרת במחיר כל כך זול ב-camera4less.co.il שלא יכולתי להתאפק וקניתי לעצמי אחת כזו היום :cool2:

פורסם
  • מחבר

המצלמה שהכי קרובה לדרישות שלך היא ריקו R6, אבל היא נופלת בסעיף התקציב. אם אתה יכול לוותר על נושא הגודל, לך על הקנון A630 - מצלמה איכותית ועתירת פיצ'רים. אם אתה לא רוצה לוותר על נושא הגודל ויכול להמתח טיפה בתקציב אז הפוג'י F31 תהיה בחירה מעולה. היא נמכרת במחיר כל כך זול ב-camera4less.co.il שלא יכולתי להתאפק וקניתי לעצמי אחת כזו היום :cool2:

של איזו חברה הריקו R6?

ובלי קשר לתקציב, איזה מבין השנים שהצעת יותר איכותית/טובה? : F31 או ה A630?

ותוכל להסביר אחת ולתמיד,- האם מצלמות תוצרת יפן באמת יותר איכותיות ממצלמות נגיד תוצרת סין,טיוואן (וכל ההשאר)

או שזה לא משנה ארץ היצור?

כי הבנתי שיש סדרות ספציפיות שלמצלמות שהחברות מצרות אותן רק ביפן בגלל איכות היצור.

פורסם

של איזו חברה הריקו R6?

של ריקו כמובן :)

ובלי קשר לתקציב, איזה מבין השנים שהצעת יותר איכותית/טובה? : F31 או ה A630?

איכות התמונה של ה-F31 טובה יותר, במיוחד ב-ISO גבוה. ל-A630 יש יותר פיצ'רים - למשל מצב M, תמיכה בפורמט RAW (דרך תוכנה שניתן להוריד), עינית אופטית, מסך מסתובב, מקרו עדיף וכן הלאה.

ותוכל להסביר אחת ולתמיד,- האם מצלמות תוצרת יפן באמת יותר איכותיות ממצלמות נגיד תוצרת סין,טיוואן (וכל ההשאר)

או שזה לא משנה ארץ היצור?

יש אנשים שארץ הייצור עושה עליהם רושם ולכן יש לנושא הזה ערך שיווקי, אבל לדעתי כשמדובר בחברות יפניות רציניות (כמו פוג'י, קנון, ריקו ואחרות) אין לזה הרבה משמעות. שהרי חברות כאלה לא יסכנו את המוניטין שלהן אם הן לא בטוחות לחלוטין באפשרות שלהן לייצר מצלמות איכותיות מחוץ ליפן. המפעלים שלהן מנוהלים באותה רמת סטנדרטים בדיוק, ללא תלות בארץ שבה הם יושבים. לא במקרה חברה כמו ניקון מייצרת מצלמה יקרה כמו ה-D200 בתאילנד.

פורסם

אם אתה לא רוצה לוותר על נושא הגודל ויכול להמתח טיפה בתקציב אז הפוג'י F31 תהיה בחירה מעולה. היא נמכרת במחיר כל כך זול ב-camera4less.co.il שלא יכולתי להתאפק וקניתי לעצמי אחת כזו היום :cool2:

אורן תתחדש :xyxthumbs:

עכשיו אתה כבר יכול לפתוח תערוכה.

אני גם נתקלתי ב F31 השבוע (מ camera4less) ואכן היא קומפקטית למדי אם כי לא מיניאטורית. כמו כן עם איכות התמונה שלה ואורך חיי הסוללה לא תתאכזב.

אמנם היא לא נועדה ליותר מדי משחקים ידניים אבל היא משיגה תוצאות מרשימות במצבם האוטומטייים. - אבל אחרי הכל היא אכן קצת מעבר לתקציב :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים