עבור לתוכן

הטמפרטורה נישארת גבוהה גם כשהמחשב במצב מנוחה מה עושים?!

Featured Replies

פורסם

החדר במצב דיי קריר...המעבד (E6300) נישאר על 50 מעלות....זה מאתמול ככה המעבד לא יורד מ50-52 מעלות במנוחה....מוזר לי מאוד...

אין אפשרות להחליף גוף קירור וזה גם לא קשור אליו...זה פתאום מאתמול ככה....מה יכולה ליהיות הבעיה?

פורסם

הגוף קירור לא יושב טוב, המשחה התייבשה או אבק.

פורסם
  • מחבר

מישחה חדשה שמתי מלפני חודשיים חדשה...ניקיתי אבק לפני שבוע וחצי....אני מתחזק את המחשב באופן שוטף אז זה לא זה....הורדתי אתמול את הדמו של Partition_Magic מהאתר של התוכנה וזה מאז ככה....יש מצב לוירוס או משהו? כי הNOD 32 מעודכן שוטף ועשיתי סריקה והוא מצא כמה דברים אבל סתם קוקיס וכאלה...והAd-Aware 2007 גם לא מצא משהו מיוחד חוץ מקוקיס

פורסם

אני לא מוצא שום סיבה שהבעיה תהיה קשורה לוירוס/רוגלה.

אולי אתה מאמץ יותר מדיי את המחשב...

פורסם
  • מחבר

המחשב נח יום שלם והטמפרטורה אותו דבר....ויש מזגן אפילו עכשיו והחדר קר הטמפרטורה 50 או 48

פורסם

אולי זה קשור לאיוורור במארז איזה מארז יש לך וכמה מאוררים יש לך או גופי קירור

פורסם

תבדוק שהוא אכן נח והמעבד לא בפעולה על תוכנות\יישומים כלשהם.

פורסם
  • מחבר

בדקתי..המעבד על כמה אחוזים בודדים...ואני אומר לכם שעד אתמול הכול היה בסדר גמור לחלוטין... פתאום מהלילה זה ככה...האיוורור טוב מאוד...יש קידמי של 80 מכניס אחד מהצד של24 סנטימטר מכניס (כן כן!!) ועוד 2 של 80 מוציאים מאחורה....ועד אתמול הכול היה פיקס אז אין סיכוי שפתאום האיוורור לא בסדר

פורסם

תנסה להעיף תוכנות שאתה חושד שהן מנצלות את המעבד כשלא צריך.

לדעתי זה או תוכנות או שהגוף קירור לא יושב טוב.

פורסם
  • מחבר

הורדתי כמה תוכנות שלא נחוצות ודברים חשודים וכול מיני עשיתי עוד סריקה עם הNOD32 וAd-Aware 2007...

ועשיתי ריסט למחשב....עכשיו המזגן קירר ממש את החדר המעבד עומד על 46 מעלות....סביר אבל מעניין מה יהיה בלי המזגן

פורסם

תבדוק עם Hijack this וSpyware Doctor או Spy Sweeper.

פורסם

NOD 32 לא ממש אנטיוירוס מועיל תוריד את האנטיוירוס Kaspersky אנטי וירוס מעולה :xyxthumbs:

פורסם

מה אתה מקשקש.

פורסם

אממממ , אולי המתחים השתנו או משהו ??

פורסם
  • מחבר

לא לא היה וירוס כמו שחשדתי מההתחלה...הסרתי אותו והכול תקין עכשיו

תודה לכולם על התגובות :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים