פורסם 2007 ביולי 918 שנים היי היי,שמעתי המון טוב על GOW2, והוא אכן כזה.כל משחק מומלץ, בכל ז'אנר. עדיפות לעדכניים (עדיין, הקונסולה חוזרת עד ל2001...) ולמשחקים שאפשר לשחק בזוג.עד עכשיו יצא לי לנסות את:Burnout DominatorTekken 5Soul Calibur 3God Of War 2.ת'נקס!
פורסם 2007 ביולי 918 שנים אוקמי זה כניראה המשחק הטוב ביותר שיצא לי לשחק על הPS2 ההתחלה משעממת אבל אחרי כמה שעות אם אתה שורד תשיעמום אתה מקבל משחק מצוין שווה ערך לסידרת זלדה שגם ההתחלות בזלדה בדרך כלל משעממות אבל ההמשך מצוין- http://www.gamespot.com/ps2/action/okami/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews
פורסם 2007 ביולי 918 שנים RE4 מומלץ מאוד. מחזק סיימתי את המשחק בכול רמה אפשרית והשגתי את כול הנשקים במשחק. כולל ה HAND CANNON OKAMI זה גם משחק מדהים שלא זכה לכבוד הראוי לו. פשוט משחק נדיר ויחודי שאסור לפספס. אני בחיים לא ישכח את TOBI :'(
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים Shadow of the Colossus!!!!!!!! כנראה יצירת המופת הטובה ביותר לPS2 אי פעם. (ולא, זו לא רק דעתי האישית )
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים Prince of Persia - The Sands of Time מומלץ מאוד לא שיחקתי בהמשכים, אבל שמעתי שגם הם טובים.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים Tekken 5אם אתה אוהב מערבונים אני ממליץ על:Red Dead RevolverGunושיחקתי בכל המשחקים של הנסיך הפרסי ומכולם נהנתי מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.