פורסם 2007 ביולי 818 שנים מה קורה אנשים טוב תקשיבו יש לי שאלה יהיה לי מחשב חדש עוד כמה ימים וזה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBX2) 667Mhz CL5 כרטיס גרפי BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION מארז ללא ספק NZXT LEXA ספק כח ThermalTake ToughPower 600Wאז השאלה שלי איך הוא יריץ את המשחקים הבאים בצורה מעולה ובלי תקיעותDIRTTom Clancy's Rainbow Six VegasPrince of Persia: The Two ThronesTom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2זה כמה משחקים נחמדים שמצאתי תציעו גם אתם
פורסם 2007 ביולי 818 שנים תבדוק בביקורות שלו עם המשחקים האלה.הנסיך הפרסי ממש לא כבד ורוב הכרטיסים מריצים אותו בקלות עכשיו.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אם הE6300, 1GB RAM +8800GTS 320MB מריץ DIRT, אז גם שלך יריץ אותו (מה קרה שכולם נגנבו על מרוצי ראלי? מוזר לי פתאום כל ההייפ סביב המשחק הזה...)ולפי ביקורות אז גם שני המשחקים האחרים ירוצו אצלך (הנסיך הפרסי "קליל" יותר מR6V שבודקים אותו יותר בביקורות)והמשחק הרביעי- יצא בכלל??
פורסם 2007 ביולי 818 שנים ההייפ סביב DiRT נוצר בגלל הגרפיקה שלו. אנשים עם כרטיסי HIGH END יחפשו בנרות משחקים עם גרפיקה "מדהימה".IcEmAn: אני לא רואה שום סיבה למה המפרט שלך לא יריץ את המשחקים האלו. אפילו ווגאס יטוס על המפרט שלך...
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר IcEmAn: אני לא רואה שום סיבה למה המפרט שלך לא יריץ את המשחקים האלו. אפילו ווגאס יטוס על המפרט שלך... אני שאלתי בגלל שאני רוצה שהמשחקים יטוסו על המחשב שלי למה כי ראיתי שפירסמו נושא פה על DIRT והרבה אנשים עם מחשבים שהם טובים יחסית היה להם תקיעות במשחק עכשיו אני יותר רגוע תודה על העזרה תמליצו לי בבקשה על משחקים עם איכות מצוינת
פורסם 2007 ביולי 818 שנים לא.וואי נאב ברמות וספאמר ברמות אה?וכל המשחקים שציינת ירוצו על מקסימום באופן חלק.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים ב DIRT ישנם כמה באגים או תכנון לקוי לייתר דיוק שגורמים לנפילות FPS גם במערכות כבדות כאשר יש הרבה רכבים בשלב ובייחוד כאשר יש הרבה תאונות או חיכוכים בין רכבים.. זה לא ממש קשור לכרטיס מסך אבל אלא יותר לחישוב מעבד..זה קצת מבאס אבל ככה הם עשו את המשחק.. (זה אפילו כתוב בבעיות ידועות של המשחק.. וגם דווח ככה מ GAMESPOT בביקורת עליו..)אבל בגדול, הכרטיס מסך שלך חיה נכון לימים אלו ואין הרבה משחקים שקיימים שהוא לא יריץ על MAX..
פורסם 2007 ביולי 918 שנים סליחה שאני נכנס לדיון שלו אבל יכול להיות שה LostPlanet עובד לי על 66FPS~ ב 1024X768 וב 1280X720 הוא עובד על 50FPS~?כי זה סה"כ עוד 200 פיקסלים.
פורסם 2007 ביולי 918 שנים יש לי את הכרטיס בגירסאת bfg oc2 אחד החיות מומלץ מאוד קניתי אותו ב2150 והיום הוא עולה 2350 בערך שווה מאוד עד עכשיו לא נתקלתי בפעם אחת שמשחק לא עבד לי על מקסימום עד aa וaf וניסיתי הרבה משחקים [60 ג'יגה של משחקים בשבועיים ]
פורסם 2007 ביולי 918 שנים גבר נראטיס הזה יריץ לך כל משחק שתרצה זה קרטיס חזק ברמות......................
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.