פורסם 2007 ביולי 818 שנים כשאני מתקין XP על המחשב שלי, אני חייב להשתמש בדרייבר ששמור על דיסקט, כדי שהכוננים הקשיחים יזוהו, ורק אז מתחילה ההתקנה של הווינדאוס.אותו התהליך יתרחש גם עם התקנת אבונטו, או שאין צורך?INTEL Pentium D 2.6 (805) DUAL CORE GIGABYTE GA-8I945PG LEADTEK - PX7600 GT TDHWD 256MB DDR3 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 WD 160GB-8MB JB -7200RPM ATA100 1GB Samsung DDR II - 533 LG DVD-RW GSA4167 x16 COMPUCASE CI-6a19 ?CREATIVE Audigy 2 Value
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר לינק ישיר לדגם, פשוט קשה למצוא אותו:GA-8I945P-Gשם ההתקן:ITE GigaRAID IT8212F (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy) עריכהאני אוכל להקשיב לקבצי MP3, שממוקמים במחיצת NTFS, מתוך לינוקס?
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אכן יש בעיתיות עם הבקר הזה באובנטו לצערך.חיפוש של "ite8212" בubuntuforums ימצא לך מגוון פתרונות
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר אני רואה שזה נהיה מסובך יותר, אני חושב שאדלג על לינוקס לבנתיים :-\. תודה על העזרה .
פורסם 2007 ביולי 918 שנים אתה תמיד יכול ללכת למקור ולנסות את דביאן.לפי חיפוש בdebian forums שם לא נתקלו בבעיה הזאת.
פורסם 2007 ביולי 918 שנים מחבר דביאן מתאימה למשתמש חדש בלינוקס? הידע שלי במערכת ההפעלה שואף ל-0 באופן כללי.
פורסם 2007 ביולי 918 שנים זאת הפצה מאוד מכובדת עם קהילה ענקית וwikiים מצויינים.היא אולי לא מגיע עם כלכך הרבה כלים גראפים מיותרים כמו אובנטו אבל לדעתי משתמש חדש רק ירוויח מזה (אם הוא בא במטרה ללמוד).
פורסם 2007 ביולי 918 שנים מחבר אני אנסה אותה, לבנתיים התחלתי להוריד את החבילה המינימלית (158MB), כי השלמה פשוט יותר מדי ענקית :-\. מבחינת האינטרנט, כבר אין לי ראוטר כי הוא הלך לעולמו , זה יהיה מסובך לעשות חייגן לכבלים שעובד על PPTP?
פורסם 2007 ביולי 918 שנים גם אני צריך לעשות את זה שאני מתקין XP (פעם, עם הדיסקים האחרונים שניסיתי זה לא מבקש) וזה לא עשה לי בעיות עם האובונטו
פורסם 2007 ביולי 918 שנים shobyloby, אתה עובד במערך RAID? לי יש את הGA-8I945PL-G שיש לו את הGigaRAID, אבל ביטלתי את הRAIN ואני רק משתמש בו כבקר SATA. בXP לא הצטרכתי להתקין את הבקר ובUBUNTU לא הייתי לי שום בעיה להתקין. נ.ב. אני שומע בכיף את הMP3'ים מהמחיצת NTFS הראשית שלי
פורסם 2007 ביולי 918 שנים מחבר לא יודע להגיד אם זה עובד במערך RAID, כרגע מחוברים לי שני הכוננים הקשיחים עם אותו הכבל, אחד מאסטר והשני סלייב (הם ATA133 אגב, אין לי סאטא).אני יכול לסדר את מה שאתה ביצעת עם הכוננים הקשיחים שיש לי? (מופיעים בצד) ואיך אני עושה את זה?גם אני צריך לעשות את זה שאני מתקין XP (פעם, עם הדיסקים האחרונים שניסיתי זה לא מבקש) וזה לא עשה לי בעיות עם האובונטוכשאתה מתקין XP זה כבר לא מבקש ממך להתקין דרייבר הכוונה? מה מיוחד בדיסקים שהורדת, כי אני רוצה לסדר כך גם.
פורסם 2007 ביולי 918 שנים גם אני צריך לעשות את זה שאני מתקין XP (פעם, עם הדיסקים האחרונים שניסיתי זה לא מבקש) וזה לא עשה לי בעיות עם האובונטואין קשר בין הבאג באובנטו לחוסר בדרייברים של XP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.