עבור לתוכן

Z-5500 ו M-Audio Revolution 5.1

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

עוד שבוע אני מקבל את הלוג'יטק 5500,

ואני עושה הכנות לקראת בואו של הסט מבחינת חיווט דיגיטלי ומעוניין גם לרכוש כ.קול.

כרגע אני מעוניין לקנות את הכרטיס של M-audio ולחבר דרך היציאה הקואקסיאלית, השאלה היא איך השילוב של הכרטיס הזה עם הרמקולים הללו, אם הוא מספיק טוב ויפיק מהם שמע איכותי ומיטבי או שהייתם ממליצים ללכת על כרטיס קול יותר טוב ויקר? ואם כן איזה..(יותר למטרות מוסיקה,גם לסרטים)

תודה :xyxthumbs:

פורסם

קח בחשבון שעם היציאה הדיגיטאלית אתה תשמע מוזיקה רק בסטריאו, לכן כדי לחבר את החיבורים האנלוגיים(5.1) ולהשתשמש ביציאה הדיגיטאלית ל-DVD או משהו. חוץ מזה הרמקולים מצויינים וגם הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

באמת? מדוע?

אות דיגיטלי לא אמור להעביר 5.1?

פורסם

משום מה חיבור דיגיטלי מעביר רק סטריאו במוזיקה. לא רק בכרטיס הזה, נראה לי שבכולם.

פורסם

גם אות אנאלוגי מעביר רק סטריאו במוזיקה. זה בכלל לא רלוונטי. הבעיה של הסראונד היא במשחקים שבהם בלי תמיכה ב-DDL או DTS המקביל לו, אין אפשרות לשמוע בסראונד במשחקים בחיבור דיגיטלי.

בכל מקרה, אם אתה עושה שימוש בחיבור הדיגיטלי, אל תמהר לקנות כרטיס קול. גם ב-OB יש לך חיבור כזה, והאיכות שתקבל תהייה זהה לגמרי, בטח שעם רמקולים כמו Z-5500. כמובן שאם יש לך בעיות אחרות עם הכרטיס, אז זה כבר עניין אחר.

Anatoli.

פורסם

התכוונתי שבחיבור אנלוגי אפשר לשמוע סטריאו בחמישה רמקולים.

פורסם

גם כשמחברים דרך כבל דיגיטלי אפשר לכוון בZ-5500 שיפיקו ממנו STEREO X2 או Pro Logic II שידמה צליל 5.1

פורסם

אפשר הכל בכל חיבור, צריך רק לדעת איך לעשות את זה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אנטולי נכון,

אך מבדיקות, האות דיגיטלי בכרטיס המובנה מוציא אך ורק בכיוונון הדרייבר על איכויות נמוכות של 48khz ו 44.1khz ומרגישים את הסאונד הלא נקי,

בהגדרות של 96khz ו192khz אפשר להוציא רק אות אנלוגי..

פורסם

אתה בחיים לא תשמע הבדל בין 44.1 ל-96 עם הרמקולים שלך. במיוחד שהממיר שלהם גם ככה לא יודע לעבוד ב-192, ושמוזיקה לא מוקלטת ביותר מ-44.1. סרטים במקרים חריגים (DTS) מוקלטים ב-96, אבל זה הכל. העברה של זה -ב48 תעבוד בסדר גמור, וקשה לי להאמין שבאמת תצליח לשמוע הבדל. סאונד "לא נקי" שאולי יש לך, לא קשור בכלל לזה.

Anatoli.

פורסם

אנטולי כרגע ה Z-5500 שלי מחוברים אנלוגית לAUDIGY2

האם כדאי לחבר בכבל אופטי שיש לי לכרטיס O/B ?

פורסם

תנסה ותחליט אתה.

Anatoli.

פורסם

יכול להיות מצב שאנלוגי עדיף על אופטי?

פורסם

כן.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים