עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע ל- x1950 pro של Sapphire (תקציב 700-850)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז בסה"כ מה אתם ממליצים לקחת את ה- x1950PRO

או לחכות עד סוף ימיו של ה- 7300GT שלי ואז לקנות כרטיס DX10?

• תגובות 32
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה רוצה להנות עכשיו אז לך על ה - X1950PRO ואם זה לא דחוף לך אז תחכה.

פורסם

+1. דניס צודק.

פורסם

8600GTS חלש מה - X1950PRO בהמון.

דניס "חלש בהמון" ??? אתה טועה ומטעה!

אם אתה זוכר כבר דנו בכך, בשירשור שפתחתי התחלתי לחקור את העניין מה עדיף לי 1950PRO או 8600GT עם OC , את השאלה הצגתי לכם כך שאם 8600GTS ו1950PRO עולים אותו הדבר מה עדיף מבניהם.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269782.60

תמצית השירשור היא שבהתחלה אמרתם כי שאר הביקורות שמראות כי הכרטיסים קרובים בביצועים אינם מעודכנות , הביקורת של האתר הכי טובה, בסוף השירשור (דף 7) הביאו לכם ביקורות "טריות" שהוכחו סופית שההבדל בין הכרטיסים הוא ממש לא "חלש בהמון", לא ברוב המשחקים ובדר"כ לא משהו שניתן לשים לב אליו, במשחקים כבדים באמת ההיפך הוא הנכון.

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3023&p=1

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/msi-nx8600gts-oc.html

לא שזה ישנה הרבה נמשיך לראות את התגובות מסוג זה עוד המון, אני לא מצפה להרבה ממגיבים אחרים הרי לחצי יש פה את ה1950 והכרטיס שלהם הכי טוב.

פורסם
  • מחבר

איך אפשר להחליט ככה כל ביקורת מראה משהו אחר פעם ה- X1950 PRO יותר טוב ופעם ה- 8600GTS יותר טוב???

פורסם

איך אפשר להחליט ככה כל ביקורת מראה משהו אחר פעם ה- X1950 PRO יותר טוב ופעם ה- 8600GTS יותר טוב???

הGTS לא יותר טוב ולא משתלם כספית , הדיון הוא האם הוא פחות או יותר משתווה, הבונס של DX10 מפתה, ה1950 יאבד את כל ערכו בצאת משחקים לDX10.

יש שתי אופציות, לחכות לכרטיס שיתן להנות מכל העולמות או לעשות OC ל8600GT (שלי כבר חזק יותר מהGTS)

אם אתה לא מעוניין בשתי האופציות הללו אז ה1950PRO היא הבחירה שלך בשל ההבדל הכספי בין הGTS לPRO.

לגבי ההבדלים בביקורות:

רוחב הפס לזיכרון הוא 32GB בGTS לעומת 44 בפרו.

פעולות עיבוד שיידרים לשניה, GTS 46K, לעומת 20K בפרו .

זה גורם להבדלים מהותיים באופי הכרטיסים לדוגמה הGTS חזק בHDR והPRO חזק בAA, ניתן לעשות שתי ביקורות לאותו כרטיס ולצאת עם מסקנה שונה, חשוב לראות כמה שיותר ביקורות, אתה צריך למיין ולהפעיל קצת את הראש ,באיזה דריברים מדובר, באיזה משחקים מדובר, באיזו רזולוציה,פילטרים והאם יש HDR.

פורסם

עזוב את הטענות המגוכחות האלו.

בכל הביקורות ה - PRO עדיף על ה - GTS ב 90% מהמבחנים ולפעמים גם בהרבה.

נ"ב:הביקורת האחרונה של XBIT סותרת את התוצאות של כל ביקורת אחרת משמעותית, מעניין לראות אם המגמה תימשך בביקורות עתידיות ואם כן אז אני אשנה את דעתי.

פורסם

יש GTS של GAINWARDת זה יהיה שווה יותר מ-1950 PRO?

פורסם

לא, במחיר שלו כבר יש 8800GTS 320MB או X1950XTX.

פורסם

לא בדיוק

המחיר עומד על 815 שח

או לפחות כה אומרים בזאפ

אני בודק

עריכה: מצטער על הטעות. אתר זאפ כתב 8600GTS במקום GT

פורסם

בסופו של דבר, השאלה האולטימטיבית (לאנשים בלי יותר מדי כסף) היא:

מתי 10DX יהיה חובה?

והאם שווה לרדת ל8600GT(במקום 1950PRO) כשיש מעבד P4 שלא ישודרג בשנים(2-4) הקרובות, בשביל תמיכה בDX10

פורסם

לא שווה.

כשה - DX10 יהיה חובה ה - 8600GT יהיה כמו FX5600 היום.

P4 לא יחזיק טוב משחקים שמתבססים על מעבד בעתיד הקרוב וגם עכשיו.

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה לפני הקניה:

האם לקחת את ה- X1950PRO עם 256 או 512 מגה? (מסך 19)

למשל נגיד עכשיו לדעתי אני לא צריך יותר מ- 256MB אבל עוד שנה שיצא איזה משחק כבד לאאאלה אז ה- 256MB לא יוריד לי את הביצועים?

פורסם

256...

כשתצטרך 512 הכרטיס כבר יהיה כזה חלש ששום דבר לא יעזור..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים