פורסם 2007 ביולי 818 שנים שלוםאני מעוניין לקנות lcd איכותי למשחקים, סרטים, אינטרנט. מסך שיציג תמונה איכותית בכל אחד מהמקרים.לאחר חיפוש נרחב פה בפורום גיליתי שהמסך viewsonic vp930 הינו מומלץ מאוד, אך מצד שני שמתי לב שישנה גרסה חדשה יותר vp930-3 אשר היא הנמכרת בחנויות כיום ובה ישנו אפקט מוגבר (יחסית לגרסה המקורית) של מריחות/קורונה. אף פעם לא יצא לי לראות את התופעות האילו מכיוון שעד היום עבדתי עם crt.ישנם בבית גם מסכי lcd בשאר המחשבים אך הם מסכים פשוטים עם פאנל tn ולא הייתי מרוצה במיוחד מאיכות התמונה שלהם, למרות שלא שמתי לב למריחות.אני די בטוח שאפילו מריחה/קורונה בסדר גודל קטן תפריע לי.לכן אני מבקש לדעת האם בכל זאת מומלץ לקנות את vp930 או שיש מסך אחר שבאמת כדאי שיהיה טוב לשימושים שלי?תודה לעוזרים
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מצתרף לשאלה. אחרי הכל, גם אנ י הולך לקנות מסך חדש ונראה כאילו הכי מומלץ בתקציב שלי זה הVP930 של VIEWSONIC. :xyxthumbs:
פורסם 2007 ביולי 818 שנים לפי מה שאני רואה בנתיים לvp930 יש מגרעות וגם ל971p והם די שווים חוץ מהעיצוב vs מכוער והסמסונג מדהים אני אישית הולך על הסמסונג עיצוב יותר יפה וזמינות בחנויות אפשר לראות אותו באופיס דיפו בתצוגה והוא נראה מושלם את ה vs אי אפשר לראות לא מצאתי חנות ואני לא הולך לקנות מסך על עיוור.ובנוגע למשחקים אנשים אומרים שבשניהם יש מריחות.ובvs גם קורונה
פורסם 2007 ביולי 818 שנים הם די שווים חוץ מהעיצוב vs מכוער והסמסונג מדהים"אל תסתכל בקנקנן אלה במה שיש בתוכו"ה-VS הכי טוב לתקציב הזה
פורסם 2007 ביולי 818 שנים "אל תסתכל בקנקנן אלה במה שיש בתוכו"ה-VS הכי טוב לתקציב הזההם די שווים נכון שהvs מציג פחות מריחות אך עדיין יש.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר 2007wfp ב1600? איפה?חשבתי עליו אבל אני לא כל כך בטוח שכדאי בגלל שהרזולוציה די גדולה ביחס לגודל המסך, מה שיגרום לטקסט להיות קטן במיוחד.טקסט קטן די מציק לי.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים 2007wfp ב1600? איפה?חשבתי עליו אבל אני לא כל כך בטוח שכדאי בגלל שהרזולוציה די גדולה ביחס לגודל המסך, מה שיגרום לטקסט להיות קטן במיוחד.טקסט קטן די מציק לי.לא את הwfp אלה את ה vp930 ב1600 ואת ה 971p יש כבר ב1700
פורסם 2007 ביולי 818 שנים יש את ה-Dell מ-2130 בזאפ ויש את Nextop שמוכרים את ה-wfp ב-2000!!!http://nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE01&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21מישהו מכיר את החנות הזאת? קנה מהם משהו או שמע עליהם??
פורסם 2007 ביולי 818 שנים יש את ה-Dell מ-2130 בזאפ ויש את Nextop שמוכרים את ה-wfp ב-2000!!!http://nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE01&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21מישהו מכיר את החנות הזאת? קנה מהם משהו או שמע עליהם??החנות הזאת עשתה בעיות לאנשים שקנו ממנה את המסך שאתהכל כך נלהב לקנות. שמע לי, תוסיף עוד 200 ותהיה בראש שקט
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר אבל מה מבחינת גודל הפונטים? קראתי במדריך lcd באתר שהפונטים יהיו די קטנים במסך הזה ברזולוציה טבעית.כמו שכבר כתבתי פונט קטן במיוחד מציק לי. פשוט לא נעים בעיניים.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים החנות הזאת עשתה בעיות לאנשים שקנו ממנה את המסך שאתהכל כך נלהב לקנות. שמע לי, תוסיף עוד 200 ותהיה בראש שקטLOL לא יודע אם נלהב פשוט חייב כבר מסך, הCRT "17 שיש לי מלא שריטות וקורע לי את העיניים... תודה כמובן על המידע החשוב הזה!!!איך יהיו pcbuy או Skypcמהאחרונים קניתי כמה דברים בעבר והם היו בסדר.את PCbuy אני לא מכיר אבל יש להם תנאי תשלומים שיהיו לי נוחים יותר. האם הם נחשבים לאמינים?
פורסם 2007 ביולי 818 שנים החנות הזאת עשתה בעיות לאנשים שקנו ממנה את המסך שאתהכל כך נלהב לקנות. שמע לי, תוסיף עוד 200 ותהיה בראש שקטאני קניתי משם ולא עשו לי בעיות וגם מימשתי שם אחריות (הרגלית)
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אני קניתי משם ולא עשו לי בעיות וגם מימשתי שם אחריות (הרגלית)שיהיה לך לבראיות,פשוט נדמה לי פעם שראיתיתלונות פה ושם של מספר משתמשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.