פורסם 2007 ביולי 718 שנים JetAudio למוזיקהאפשר גם סרטים אך אני מעדיף את VLC לסרטים (סרטים לא ב HD משום שאלו לא רצים כמו שצריך על VLC)
פורסם 2007 ביולי 718 שנים WMP11 למוזיקה. מארגן את הספריה הכי טוב...WINDVD לסרטים, ולפעמים גם תוכנות אחרות.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים סוף סוף היתרגלתי לשלוט על המוזיקה דרך הכפתורים היעודים של המקלדת ...(אתמול...לא ידעתי שזה עובד בכלל..)זה גאוני, הייתי שולט ככה על השירים בזמן שאני בתוך משחק וכו...
פורסם 2007 ביולי 718 שנים אני משתמש בווינאמפ למוזיקה, לדעתי הוא נוח פשוט לא תופס הרבה משאבים (בלי סקינים מיוחדים כמובן) וגם אני רגיל אליו כבר הרבה שנים.לסרטים אני משתמש בBS player לכל הסרטים, זה נגן עם ממש פשוט ונוח, אפשר "לשחק" עם התזמונים של הכתוביות תוך כדי. לסרטים שלא עולים בbs אני משתמש בVLC, הוא פשוט מקרין הכל.
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים אני משתמש בJETAUDIO PLUS VX פשוט נגן מדהים קצת קשה מוינאמפ אבל עם כל כך הרבה דברים ואיכות קול מדהימה (אני לא מדבר על הBASIC) אם מפעילים את האפקטים וחוץ מזה יש לו הרבה תוספות.פעם הייתי משתמש בוינאמפ אבל כשאני משווה את אותו קובץ שמיעה בין שני הנגנים אני נדהם ולא מבין איך יכולתי לשמוע עם וינאמפ (כנראה הפרסום עושה את שלו).בשביל וידאו אני מנגן בBSPLAYER ולפעמים בVLC PLAYER.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.