פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים מישהו פה עבר את המשימה WELCOME TO JAUREZ את הקטע הזה שצריך להשתמש ב MORTARS וב AIRSTRIKE?ממש קשהאני מנקה את כל האיזור עם המורטר ועדיין סנייפרים מפילים אותיאני בכלל לא השתמשתי במורטר ובאייר סטרייק, חיסלתי עם הטנק את שתי הטנקים שלהם ופשוט יריתי בכל האויבים
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים זה דוקא היה די קלאת הטנקים מורידים מהמפה הטקטית עם ההפצצה אוירית ומשם זה ממש פשוט
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים זה קל....ויש לך טנק לצידך...הוא הורג את הטנק של האוייב. אתה מפציץ את השארוזהו....לא בעייה בכלל.....
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים מחבר אבל הטנק נראה כאילו ממש מפגיזים אותו ואני לא רואה שהוא יורה בכללובמפה הטקטית הזאת עם ה TAB לא הבנתי בגרוש מה אפשר לעשות איתה חוץ מלראות את המפה
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים אבל הטנק נראה כאילו ממש מפגיזים אותו ואני לא רואה שהוא יורה בכללובמפה הטקטית הזאת עם ה TAB לא הבנתי בגרוש מה אפשר לעשות איתה חוץ מלראות את המפההמפה הטקטית: תחשוב על זה כאילו היא מפה מלוויין אתה יכול לראות הכל בזמן אמת אם יהיו יריות אתה תוכל לראות אותם דרך המפה הטקטית ואתה גם יכול לפקוד על החיילים שלך לאן ללכת במפה הזאתי... אם אתה לא ממש מצליח ראות בה משהוא אז תשתמש בגלגלת של העכבר(או בזום..אמור להיות שם איפשהו..) למקד אותה....
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים תגידו חברה מה האני עושה כאן? הגעתי למשבצת אבל מה עושים?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים תרד מתחת לגשר. שים שם את הפצצה....(אם אני לא טועה בשלב)זה המפה הראשונה אז בטוח צריך לרדת? אני יכנס אחרי זה יבדוק [לא שמתי לב שאפשר לרדת בגשר]
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מחבר תעבור לצד השני של הגשר ואז תרדברגע שתתחיל ללכת על הגשר יבוא מולך מסוק אוייב וגם כמה חיילים..אז תעשה 2 צעדים ואז מהר תחזור למכונת ירייה ותוריד איתה את המסוק וגם את החיילים ואז תפוצץ את הגשר
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים תעבור לצד השני של הגשר ואז תרד ברגע שתתחיל ללכת על הגשר יבוא מולך מסוק אוייב וגם כמה חיילים.. אז תעשה 2 צעדים ואז מהר תחזור למכונת ירייה ותוריד איתה את המסוק וגם את החיילים ואז תפוצץ את הגשר האמת כבר בא מסוק שהייתי טיפה לפני הגשר. טוב אני יבדוק עוד מעט .תודה
פורסם 2007 באוגוסט 1518 שנים טוב,מי שלא טעם את ההאמבורגר-היל של המולטי פשוט חייב לנסות. מפות מרהיבות וממש ממכר. אתה מתחיל כמה דקות לשחק פתאום אתה קולט שעברו שעתיים. מומלץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.