עבור לתוכן

AGP GFX למחשב בן 3 שנים.

Featured Replies

פורסם

ה9800 ששירת אותי נאמנה קרוב ל3 שנים מראה סימני גסיסה מתקדמים. לכן זה נראה כמו זמן מתאים לקנות כ. מסך חדש.

מפרט:

nforce3

amd64 2800

512mb ddr 400mgh

בעיקרון אני צריך כ. מסך בחיבור AGP שמתאים למפרט שלי, לא משהו מפוצץ שהמחשב לא ינצל.

התקציב גמיש.

פורסם

7600GS עולה 500-600 אחלה כרטיס(במיוחד בOC)

פורסם

יועיל מאד אם תציין תקציב בכל זאת.

פורסם
  • מחבר

אני לא מציין תקציב בכוונה.

ביכולתי לקנות גם כ. מסך ב2000 ש"ח, אבל משהו אומר לי שהמחשב שלי לא הולך לנצל אותו בשום מידה.

אני מחפש בעיקרון את כ. המסך הכי טוב שהמחשב שלי עדיין ינצל אותו עד הסוף. כלומר שלא יווצר מצב שהכרטיס שלי תומך מצוין בהגדרות שהמעבד והזיכרון שלי לא מצליחים לעמוד בהן.

פורסם

כן קוראים לזה צאוור בקבוק

אני דיי מבין בזה קרא בחתימה שלי אני אוהב טכנולוגיה ישנה....

הכרטיס (עולה בין500-650)7600GS הרגיל או SONIC של (עולה 600-700)PAILAT זה הכי חזק שיש למחשבים כמו שלך(יש לי מפרט דומה מאוד )

אם אתה לא מתכוון לקנות מחשב חדש אז שווה להוסיף עוד 512 RAM

אני ממליץ על הSONIC יש לו GDDR3 ולא GDDR2 כמו ברגיל

זה מאוד מומלץ(GDDR זה סוג זיכרון לכ.מ)

וגם יש לכרטיס גם OC מי המיפעל!!!

ככה שזה מאוד שווה!!!לקנות אותו!!

פורסם
  • מחבר

כ. מסך אני קונה כי אני חייב.

ידוע לי שהוספת זיכרון נוסף תשפר את הביצועים של המחשב הן במשחקים והן בעבודה יומיומית.

אבל נראה שהמשפחה חושבת על לקנות מחשב חדש, ומכיוון שמחשב חדש כלשהו בתקציב רגיל יהיה עדיף על המחשב שלי, סביר להניח שאני "אוריש" להם את המחשב שלי ואשתמש במחשב שהם יקנו. כך שזה לא סביר שאני אקנה כרטיס זיכרון כעת, אולי בעוד זמן מה.

אם ה7600GS Sonic הוא כ. המסך הטוב ביותר שעדיין מנוצל באופן מלא אז אני בהחלט מתכוון לקנות אותו.

רק שאלה אחת, האם יש לATi כרטיס מסך שקול מבחינת ביצועים ומחיר או שמה העליונות של nVIDIA מלפני שנתיים וחצי נמשכת עד היום?

פורסם

זה הכרטיס שכמאת כולו יכול לינצל עד הסוף(הוא טיפה יותר חזק אבל ממש קצת לא תרגיש)

במילים אחרות יהיה צאור בקבוק קטנטן....

אם לא תמצא את הSONIC אז הGS הרגיל גם דיי טוב(אבל עדיף כמובן את הסוניק)

פורסם

7300GT Sonic יעשה את העבודה,גם 7300GT רגיל יעשה זאת בנאמנות.

הסיבה לקנית כרטיס מסך לא יקר כמו 7300GT בגלל חוסר שידרוג הזיכרונות והשמישות הנמוכה עד לקנית מחשב חדש

7300GT רגיל

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=501707

7300GT Sonic*

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=519950

*ה7300GT SONIC אוברקילר מטורף ובמצב סטוק חזק מ7600GS רגיל!

אך שוב אם אתה לא מתכנן לשדרג את הזכרון בעוד 512MB נוספים חבל כי לא תהנה ממשחקים כמעט

פורסם

המעבד שלך מספיק טוב גם בשביל x1950.

תקנה אותה ותוסיף זכרון....

פורסם

מצטרף לשאלה...

יש לי גם מחשב בן 3 שנים וקצת...

p4 2.8

asus p4s800d (sis chipset

512 זכרון

רוצה לשדרג את הכרטיס מסך על מנת להריץ משחקים מידי פעם כמו רינבאו סיקס, GTA, NFS

חשוב לי שיהיה DVI כי יש לLCD שלי כניסה... חשוב שיהיה עם MAX זיכרון אבל שלא יגרום "לצוואר הבקבוק"

אני מתכנן לשדרג גם את הזכרון של המחשב אך אני לא יודע איזה זכרון מתאים ללוח אם שלי אשמח להצעות גם בעניין זה...

תודה,

פורסם

7300GT Sonic יעשה את העבודה,גם 7300GT רגיל יעשה זאת בנאמנות.

הסיבה לקנית כרטיס מסך לא יקר כמו 7300GT בגלל חוסר שידרוג הזיכרונות והשמישות הנמוכה עד לקנית מחשב חדש

7300GT רגיל

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=501707

7300GT Sonic*

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=519950

*ה7300GT SONIC אוברקילר מטורף ובמצב סטוק חזק מ7600GS רגיל!

אך שוב אם אתה לא מתכנן לשדרג את הזכרון בעוד 512MB נוספים חבל כי לא תהנה ממשחקים כמעט

פורסם

זה היה מכוון אלי...?

אני מתכוון לשדרג זיכרון בעתיד לאחר שאני ירכוש כרטיס...

הבנתי שהלוח אם שלי ASUS P4S800D עם ציפסט SIS655 FX איזה מהירות זיכרון מתאים לו...?!

ולא שווה לקנות במחיר קצת יותר גבוה כרטיס מסך של 512MB...?

בנוסף אני לא יודע לעשות OC האם זה מסובך לעשות לכרטיס כזה OC ומה זה יתן לי...!?

פורסם

התגובה הייתה בשביל שניכם

אוברקלוק לכרטיס מסך הוא ממש קל לעשותו,ישנה תוכנה שעושה את הC@ בשבילך,אני אעזור לך אישית דרך הICQ אם תצטרך

מה זה ייתן? יותר ביצועים.

לא שווה לקנות כרטיס מסך בעל 512mb בגלל שהוא לא ינצל אותו אפילו.

בנוגע לזיכרונות,זכרונות DDR 400 יעשו את העבודה,אל תקנה זכרונות חדשים חבל על הכסף

קנה בTRADEZONE שבאתר

פורסם

תודה אני ילך על הכרטיס מסך הטוב יותר

בנוגע לזכרונות אני מעדיף לקנות חדשים מה שגם זה לא יקר...כרגע יש לי דיול 512 עם שני זכרונות של 256 מה עדיף לקנות 2 כרטיסים שיעבדו בערוץ הדיול השני של 512 כל אחד או של 256...?

פורסם

חבל,זכרונות יד שניה יעלו לך ב50~80ש"ח בקירוב זול יותר מחדשים,לא שאני מוכר פשוט זה די הגיוני

512X2 יהיו טובים (לאחי יש גם כאלו) למרות שהייתי נפטר מה256X2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים