פורסם 2007 ביולי 618 שנים אני לא יודע מה לעשותקניתי עוד זיכרון כי חשבתי שיש במחשב שלי כרטיס זיכרון של 512 רגיל שזה מה שכתוב במפרטמסתבר שהיצרן עשה קומבינה ושם לי 2 זכרונות של 256 כל אחד ואין מקום לעוד זיכרון חייבים להוציא אחד ולשים את ה512 החדש במקומואני עצבני רצח כי קודם כל נדפקתי רק עם 750 מגה במקום 1024דבר שני אני לא יודע איזה מהם להוציא כי הווינדוס יפול לי וצריך שוב לפרמט?מה עושים?איזה מהזכרונות להוציא.?אפשר בכלל להוציא אחד של 256? חייב עזרה אני כאן עם המחשב פתוח ולא יודע מה לעשות\חשבתי שזה כרטיס אחד רגיל של 512 שקיבלתי עם המחשב, אף פעם לא יצא לי לבדוק את זה בעבר ועכשיו מסתבר שדפקו אותי אני מרגיש פראאייר
פורסם 2007 ביולי 618 שנים דבר ראשון: בחיים אבל בחיים אל תעשה את זה בזמן שהמחשב דלוקאל תחשוב על זה אפילודבר שני: מה שעשו לך הוא יותר טוב כי אז הזכרונות עובדים בDUAL CHANNEL ומפיקים לך עוד בערך 30 אחוז בביצועיםאז זה לטובתךדבר שלישי: הדרך היא לכבות את המחשב, להוציא סטיק אחד של 256 ולשים במקומו את ה512אני הייתי מצי לך לקנות עוד סטיק של 512 מאותו סוג כדי שיעבדו בDUAL CHANNEL ולמכור את הזכרונות שיש לך עכשיו אם אתה רוצה להרוויח עליהם עוד קצת כסף כדי לכסות את ההפסד
פורסם 2007 ביולי 618 שנים דבר שלישי: הדרך היא לכבות את המחשב, להוציא סטיק אחד של 256 ולשים במקומו את ה512 טוב שאתה אומר לו, לא הייתי חושב בחיים שהוא יבין את זה לבד . אני הייתי מצי לך לקנות עוד סטיק של 512 מאותו סוג כדי שיעבדו בDUAL CHANNEL ולמכור את הזכרונות שיש לך עכשיו אם אתה רוצה להרוויח עליהם עוד קצת כסף כדי לכסות את ההפסד הדואל צ'אנל יעבוד לו גם אם יהיו לו 2 סטיקים שונים (במקרה הזה אחד של 256 ואחד של 512).
פורסם 2007 ביולי 718 שנים מחבר לא אל תדאג המחשב מכובהאני מדבר מהלפ טופבכל מקרההבנתי שהווינדוס תופס בערך 200 מגה אז אם אני מוציא כרטיס אחד הווינדוס לא יפול?בכמה אני אוכל למכור 2 כרטיסים של 256 כל אחד DDR 1 של חברה לא מזוהה?זה לא משנה עכשיואתה אומר שאני יכול פשוט להוציא אחד מהם לא משנה מה והווינדוס לא יפול והכל ימשיך רגיל?רק תאשר לי את זה ואני יעשה
פורסם 2007 ביולי 718 שנים נעשה שימוש בזכרון הפנימי של המחשב רק כאשר הוא עולה.זהו בעצם מאגר מידע דינמי (שלא כמו הדיסק הקשיח) שהמידע עליו משתנה כל הזמן כשהמחשב עובד.כשאתה מכבה את המחשב, כל מה שהיה על הזכרון הפנימי נמחק (או יותר נכון - אין כל שימוש בזכרון הפנימי).כשאומרים ש-Windows תופס 200MB זכרון הכוונה היא שהוא עושה שימוש ב200MB כשהוא פועל. אם למשל תוציא את כל הזכרון שלך ותשים סטיק חדש של 512MB, ה-Windows פשוט ישתמש בזכרון החדש.מקווה שעזרתי.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים :s07: הוינדוס לא יושב על הRAM... :kopfpatsch: המערכת נמצאת בהארד דיסק!!!!!! :kopfpatsch: אתה יכול להוציא אפילו את שני הזכרונות, ללכת לשחק כדורגל (לא איתם), לחזור, להחליף ביניהם מקומות או לשים זכרונות אחרים, אפילו רק אחד של 64 מגה... ועדיין המחשב יעבוד, אומנם יותר איטי... אבל ברור שיעבוד... קיצר, כן, אתה עכשיו מוציא סטיק אחד של 256, ומכניס אחד חדש של 512, והופך לשמח..
פורסם 2007 ביולי 718 שנים מחבר אז אפשר להוציא אחד מהכרטיסים של ה256 הקיימים בלי בעיה ולא משנה איזה מהםהבנתי תודה לכולם עזרתם לי מאוד אבל אני עדיין מרגיש פראייר כי החברה שקניתי מהם חסמו ממני את האפשרות לשדרג את הזיכרוןעכשיו אני חייב לקנות עוד זיכרון
פורסם 2007 ביולי 718 שנים מחבר כן חסמו ממני את האפשרות לשדרג זיכרוןכי אם היו שמים לי בקנייה כרטיס אחד של 512 אז היה נשאר מקום לעוד כרטיס והיתי יכול לעבוד עכשיו על 1024 מגהבמקום 750 כי שמו לי 2 כרטיסים של כל אחד 256ההבדל בין 750 זיכרון לגיגה הוא קריטי?משמעותי?
פורסם 2007 ביולי 718 שנים מה שעשו לך הוא יותר טוב כי אז הזכרונות עובדים בDUAL CHANNEL ומפיקים לך עוד בערך 30 אחוז בביצועיםעוד פעם זורקים מספרים באוויר כל אחד ממציא לו מספריםהאמת היא שהשיפור בDC הוא של כ5-10%ומספיק להמציא תמספרים האלה
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מה זה חסמו לך? אם היו שמים לך 1 של 512 אז לא היית עובד בDC ואז היית בוכה על זה. פעם הבאה שאתה קונה מחשב תבדוק ואל תתקמצן על 50-100 ש"ח ותקנה לוח עם 4 סלוטים לזיכרון. זה שקנית מחשב תקציבי זה לא בעיה של מי שמכר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.