פורסם 2007 ביולי 618 שנים המפרט המלא הוא:מעבד פנטיום 3 850 MHZ 512MB RAM20GB HDDלוח אם של AOPENהאם יוכל להריץ XP PRO בצורה סבירה...אני יודע ש98 הוא יריץ טוב..אבל השאלה היא על XP....אני יודע שמחשבים יותר גרועים מזה מפעילים XP בצורה סבירה מאוד ככה שזה ניראה לי יעשה עבודה דיי טובה...יוכל?השימוש היחיד במחשב הוא אופיס ICQ אינטרנט וכדומה....(המחשב של דוד שלי.)..
פורסם 2007 ביולי 718 שנים גם ה-P3 667MHZ שלי עם 128MB הריץ XP לא רע בכלל כמובן לשירים בלבד ולא לעבודה עם כמה תוכנות במקביל.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים מחבר תודה רבה רבה...עזרתם לי מאוד...כי הוא רוצה להחליף את המערכת הפעלה העכשיוית שלו (ווינדוס 95!!! ) פשוט כול מה שהוא עושה עם המחשב זה אינטרנט והילדות שלו קצת ICQ ועבודות אופיס.... תודה רבה לכולם
פורסם 2007 ביולי 718 שנים 512MB זיכרון זה מספיק לXP ולשימושים שלך כתו אחד, בכל זאת 2000 ישרת אותך בצורה נאמנה גם אבל אם בא לך ממש על XP לך עליו, רק אל תשכח SP2.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים אין על XP!במיוחד אם זה בא על 95 (וואי, זה נשמע ממן ישן).לך על XP, תהיה מאוד מרוצה, המערכת הכי יציבה שאני מכיר (אפילו אם זה רק ל ICQ ואינטרנט), גם הרבה יותר בטוחה.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים מחבר התקנתי כבר היום..שמתי לו XP פרו והוא פועל מצויין...המחשב לא שלי אם לא הבנתם..הוא פשוט של דוד שלי...הגעתי אליו לביקור והיזדעזעתי לראות שווינדוס 95 מותקן על מחשב כולשהו עדיין!בכול מקרה המחשב "סוחב" מצויין...הילדות שלו מרוצות הוא מרוצה והכול סבבה...תודה רבה לכולם
פורסם 2007 ביולי 918 שנים המחשב שציינת יוכל להריץ xp pro בצורה טובה...אך אפשר להריץ אותו גם בצורה יותר חלקה.וגם עם הזמן יווצר עומס מסויים על המחשב.כך שתמיד טוב לבצע את הכללים שבלינק הבא - http://www.takala.co.il/takala_guide.htm
פורסם 2007 ביולי 918 שנים המחשב שציינת יוכל להריץ xp pro בצורה טובה...אך אפשר להריץ אותו גם בצורה יותר חלקה.וגם עם הזמן יווצר עומס מסויים על המחשב.כך שתמיד טוב לבצע את הכללים שבלינק הבא - http://www.takala.co.il/takala_guide.htmתשמע, בלינק הזה יש לינק לאתר מעולה שאומר לך אם התוכנה נחוצה או לא, נו כאילו מתוך כל ה תוכנות שב msconfig, ואצלי לפטופ, אז הסתבכתי מה שייך לחומרה של הלפטופ ומה לא... והאתר עזר לי מאוד מאוד! =))) תודה רבה!
פורסם 2007 ביולי 918 שנים אני מריץ אקס פי על המחשב של אחותי על פנטיום 2 300 והוא רץ כמו גדול קצת תקיעות אבל עדיף מ 98 ומ 95 בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.