עבור לתוכן

צאקרה נגד טוניק ואולי החלפה ל BT ?

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את הצאקרה שלי, תיק תק הרכבתי הכל ואז נפלו פני ואמרתי לעצמי "מטומטם איך לא בדקת מה העובי של המאוורר 250 מ"מ".

הקיצר אין מצב להשאיר את הטוניק ואת המאורר בתוך המארז, מה שחשבתי לעשות זה להרכיב את המאוורר מחוץ למארז עד כמה זה נראה לכם יעיל ?

בלי המאוורר צד (250 ממ) הטמפרטורות הן :

מעבד 42-47

לוח 37

כ.מסך 35

הטמפרטורה בחדר 28 .

מה לעשות ?

פורסם

טמפ' עם המאוורר צד?

עם זה לא קריטי אז פשוט תוריד את מאוורר ותתקין את הטוניק.

פורסם

כל הקטע של המארז שקנית הוא המאוורר צד. אם אתה לא יכול להשתמש אז המארז הופך לממוצע או מתחת לממוצע מבחינת אוורור.

פורסם

אני מאמין שאתה יכול להחליף את הטוניק במשהו אחר כמו

BT VX או ב

INFINITY שאמור להיכנס לדעתי ולהוסיף לו 2 של 120 ,ההבדל ב טמפ אתה לא תרגיש .

לא שווה לך להוריד את מאוור הצד זה כל הנקודה .

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שאתה יכול להחליף את הטוניק במשהו אחר כמו

BT VX

בגלל שהמאוורר 250 בדיוק מעל המעבד אולי אפשר להחליף ל BT ואפילו לא להרכיב לו את המאוורר שלו ?.

כי נכון לעכשיו הרכבתי את המאוורר צד מבחוץ אבל בעתם ה TUNIQ חוסם חלק נכבד מהאוויר שהוא דוחף בגלל המבנה שלו.

פורסם

תבדוק את הטמפרטורות בלי ועם מאוורר וטיוניק ותראה... חבל לא להישתמש ב250 זה אחד הפיצרים שמאפיינים את המארז...

פורסם
  • מחבר

תבדוק את הטמפרטורות בלי ועם מאוורר וטיוניק ותראה... חבל לא להישתמש ב250 זה אחד הפיצרים שמאפיינים את המארז...

מה הקשר למה שרשמתי ?

אני מתלבט האם ניתן לשים את ה BT במקום ה TUNIQ בלי המאוורר, לא אם להפעיל את המאוורר צד או לא.

פורסם

אני יודע ש ב - UBER CHAKRA אפשר לשים את ה BT.

מה שכן הוא יותר קטן מי ה - TUNIQ.

פורסם

את הBT VX אפשר שים בUBER?

פורסם

את הBT VX אפשר שים בUBER?

כן אפשר.

פורסם

סליחה שאני סוטה מהנושא אבל אפשר להוריד את המשחה הישנה מהקירור סטוק שלי עם אציטון?

פורסם

סליחה שאני סוטה מהנושא אבל אפשר להוריד את המשחה הישנה מהקירור סטוק שלי עם אציטון?

אלכוהול 85 אחוז, אבל נראה לי גם אציטון טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים