פורסם 2007 ביולי 618 שנים כל כמה פעמים שאני מפעיל את האקספלורר הוא קורס ומבקש לשלוח הודעה למייקרוסופט!ניסיתי כבר כמה פעמים להסיר את הנגן פלאש וזה לא עזר !!מה עוד אפשר לנסות בשביל לפתור את זה?
פורסם 2007 ביולי 718 שנים מחבר נכון לעכשיו אני לא מעוניין להחליף דפדפן!האם יש איזשהו פתרון לבעיות הקריסה?
פורסם 2007 ביולי 718 שנים מחבר כי ניסיתי את הפייר פוקס (באובנטו) ולא ממש אהבתי אותו! חשבתי על לעבור ל IE7 אבל את זה אני גם לא מצליח לעשות כי אני לא מצליח לאשר בג'יניוויין את המערכת הפעלה שלי
פורסם 2007 ביולי 718 שנים היידבר ראשון הייתי ממליץ שתבדוק וירוסים וספייוור.בשלב השני תנסה לבטל addons, אם יש לך SP2 בחלון של ה IE לך ל tools>manage addons (או משהו דומה) ומהרשימה תנסה לבטל או למחוק את התוספים עד שתגלה אם אחד מהם הוא הבעיה.במידה וגם זה לא עוזר, ניתן להתקין מחדש את ה IE, כדי לעשות זאת לך ל windows\INF (יתכן ותצטרך להציג קבצים ותיקיות נסתורות על מנת למצוא ת התיקייה) בתוך התיקייה תחפש את הקובץ ie.INF לחץ עליו בעזרת הכפתור הימני ובחר ב Installמקווה שזה יעזור
פורסם 2007 ביולי 718 שנים מחבר תודה על התגובה אבל עדכנתי את הIE6 ל IE 7 לפני שעה בערך ,בנתיים אין בעיות!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.