פורסם 2007 ביולי 618 שנים התמיכה לזכרונות לא מגיעה מהמעבד אלא מהלוח....למעבד לא ממש משנה מול איזה זיכרון הוא עובדהלוח קובע את הזיכרונות הנתמכים הן מבחינת התושבת והן מבחינת הציפ של הלוח
פורסם 2007 ביולי 618 שנים מחבר אאא,טוב, - כי פשוט ראיתי מעבדים שכתוב שהם תומכים ב-DDR3,ובזה עוד לא ראיתי.אז מה שאתה אומר,אם יש תושבות DDR3 על הלוח,זה אומר שתיהיה תמיכה מלאה בהם?
פורסם 2007 ביולי 618 שנים למה אתה נעול על DDR3 הוא בקושי יצא אם בכלל והמחירים יהיו מאוד יקרים תלך על DDR2 איכותי ותנצל את זה שהמחירים כרגע בריצפה
פורסם 2007 ביולי 618 שנים למה אתה נעול על DDR3 הוא בקושי יצא אם בכלל והמחירים יהיו מאוד יקרים תלך על DDR2 איכותי ותנצל את זה שהמחירים כרגע בריצפהאני מתאר לעצמי שהבנאדם שאלאת השאלה הזו רק מתוך התעניינותכללית ולא מתוך כוונה רציניתטוב, - כי פשוט ראיתי מעבדים שכתוב שהם תומכים ב-DDR3,ובזה עוד לא ראיתי.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים התמיכה בזכרון כזה או אחר לא תלויה במעבד אלא בבקר הזכרון.כאשר מדובר במעבד Intel - בקר הזכרון נמצא בצ'יפסט שעל הלוח, ולכן התמיכה בDDR3 תלויה אך-ורק בלוח.כאשר מדובר במעבד AMD - בקר הזכרון נמצא בתוך המעבד עצמו (יתרון או חסרון? תלוי... אומרים שזה יעיל יותר) ולכן הצורך בתמיכה בDDR3 תלויה במעבד עצמו (שאגב, עדיין לא יצאו כאלה), וגם בלוח שצריך לתמוך בחיבור הפיזי של הזכרון (שלפי דעתי עדיין לא יצאו כאלה).
פורסם 2007 ביולי 718 שנים אם לא יצאו מעבדים של AMD שתומכים אין סיבה שיצאו לוחות תומכים זה בדרך כלל מגיע ביחד מכייון שהחברות מודיעות אחת לשנייה על מעבדים חדשים וציפים חדשים לכן הם מתכוננות מראש ומשחררות די באותו זמן מוצרים תומכים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.