עבור לתוכן

שלום אני חדש פה ויש לי כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

טוב שמעו ראיתי שיש פה הרבה כאלו שמבינים ואני קורא פה הודעות ישנות ( די מענין) וגם ראיתי תמנות של איזה אחד שהוציא את הספק החוצא ודחף איזה 3 מאוררים

עכשיו אני לא מבין כל כך בחומרת מחשבים כאילו אני יודע איך להרכיב דיססק קשיח כרטיס מסך\רשת\קול\מודם , זיכרון צורב

וכאלו דברים

לחבר את הכבלי IDE וזה עכשיו אני חיפשתי פורם כזה כי המחשב שלי גם מתחממם וגם עושה רעש

לאחרונה שיפרתי אותו מ pII 350Mhz ל AMD Dorun 1100.

וגם החלפתי לוח אם וכרטיס מסך אני על ווינדוס אקסס פי פרו!

ויש לי אי די אס אל

אני לא קמצן! אבל אין לי תקציב גבוה אז ככה שאם מישהו מציע לי להוסיף מעבד וזה יעזור לי אני ישקיע

וגם אני מאוד מתעניין במודינג ואני אוהב להתעלל בדברים ( כמו המחשב)

אז יש לי כמה שאלות

1. ראיתי פה שעושים מודינג? כזה ליו אס בי לשים עוד שתי יציאות מקדימה ואני מת לעשות את זה אבל איפה קונים את הרכיב הזה?

ASUS or any other brand 2-port USB Connector Set- with PCI slot cover mount

2. תנו לי איזה שיטה לקרר את המחשב בפחות מ 100 שקל ולא מסובכת בבקשה אני רק מתחיל איזה מאורר טוב לקנות ואיפה לשים אותו

או איפלו שיטות בחינם אם יש

3.אני גם הולך לצבוע את המחשב ולא נראה לי ספריי זה טוב! כי נגיד בפינה אחת אתה לוחץ חזק ובשניה לא אז כזה יש הבדלי צבעים משמעותים תאמינו לי אני מנוסה בספריי אבל לא על מחשבים אז תעזרו לי!!

פורסם

1. לא יודע.

2. "את המחשב" - אתה יכול להיות טיפה יותר ספציפי? אתה רוצה לקרר את המעבד? כרטיס ספציפי כלשהו? או סתם לקרר את האוויר במארז בשביל הכיף?

3. פשוט תלחץ חזק עם הספריי בכל המקומות ותעשה יותר משיכבה אחת - זה יצא מעולה!

פורסם

שאתה צובע עם ספריי חשוב לרסס עם ספריי במרחק קבוע של 15-20 ס"מ מהמשטח, כדי שלא יהיה לך טיפות של צבע וגם שיהיה לך צביעה אחידה.

אתה יכול לסדר את הכבלים במחשב שלא יפריעו לזרימת האויר הסדירה במארז, או לקנות כבלים IDE עגולים או לעשות כבלים עגולים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים