עבור לתוכן

לגבי מעבדי 4 ליבות.

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני כבר מיואש עוד מעט קונה מחשב חדש לפני כבר שלוש חודשיים היה כבר צריך להיות אצלי מחשב חדש אבל אמרו לי לחכות אז חיכיתי להורדת מחירים ב22 ביולי.

אז אני רוצה לקנות את המחשב בעוד אם מעבד Q6600 ואמרו שיצאו מעבדים חדשים לאינטל ולAMD שהמעבדים האלה הם 4 ליבות אז אני לא יודע איזה מעבד לקנות Q6600 הוא מעבד אחר.

פורסם

זה תלוי בך אם אתה רוצה לחכות אז תחכה.

פורסם

ל AMD אמורה לצאת סידרה חדשה של מעבדים מרובעי ליבה אבל זה יקח עוד זמן

בכל מקרה יש ב 22 לחודש ירידת מחירים של מעבדי אינטל כולל המרובעי ליבה......אולי שווה לחכות עד אז (יקח עוד איזה שבוע שבועיים עד שהמחירים ירדו בארץ)

ובלי קשר תמיד יש חידושים והכרזות ככה שאם לא תכריע על מה אתה רוצה ומתי לקנות אתה תחכה לנצח

פורסם

אל תחכה עזוב אותך אם תחכה לא יהיה לזה סוף.. לדעתי עשית בחוכמה שחיכית לירידת מחירים של המרובעי ליבה.. כי ירד המחיר שלהם ב50 אחוז בכמה חודשים..

ה q6600 הוא אחלה מעבד , והוא משתלם מאוד.. לך עליו.. הוא יספיק לך לחלוטין .. תמיד יצאו מעבדים יותר טובים.. ואל תשכח שיצאו המעבדים החדשים אני מאמין שהם יהיו יותר יקרים ואז תגיד אני יחכה לירידת מחירים ואז יצאו עוד מעבדים חדשים קיצר אין לזה סוף.. כרגע לפי מה שידוע הq6600 יעלה סביבות ה1500 והוא אחלה מעבד משתלם מאוד לדעתי לך עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים