עבור לתוכן

יש לי מארז ג'נרי אני חושב, ויש לו "בית מעבד " כזה...אפשר להחליף את זה במאוורר?

Featured Replies

פורסם

התכווני שעל הדלת של המארז, יש מין כיפה כזאת שמכסה את המאוורר של המעבד, ומוציאה את כל האוויר שלו החוצה.

האם שווה להחליף את הכיפה הזאת במאוורר שמוציא אוויר?? או מכניס??

תודה לעוזרים.

פורסם

אממ...אני חושב שהיה יותר ברור עם תוכל לצלם את זה ..

פורסם

שים שם מאוורר שמכניס אוויר על המעבד.

פורסם

זה שרוול שנועד להוציא את האוויר מהמעבד מחוץ למארז.אל תשים שום מאוורר מיותר לחלוטין.

פורסם

^^^ממש לא מיותר. אני הורדתי את השרוול ושמתי מאוורר 120 מ"מ והמטפ' של המעבד ירדה ב-5 מעלות.

פורסם
  • מחבר

מה אני אמור לעשות?

פורסם

אני הורדתי את השרוול לחבר והטמפרטורה ירדה ב15 מעלות

פורסם

אם תשים על המעבד BigTyphoon זה יהיה יותר אפקטיבי.

פורסם
  • מחבר

אני הורדתי את השרוול לחבר והטמפרטורה ירדה ב15 מעלות

ושמת מאוורר במקום??

פורסם

שים שם מאוורר שמכניס אוויר על המעבד.

אם כבר שמוציא אוויר.
פורסם

^^^לא, אתה רוצה שעוד אוויר קר יכנס מבחוץ.

פורסם

ושמת מאוורר במקום??

לא...

פורסם

השרוול נועד לתת לקרור המעבד לשאוב אויר קר מחוץ למארז במקום להשתמש באויר חם יותא מתוך המארז. הוא נוצר כדי לתת מענה למעבדים המבוססים על ליבת הפרסקוט. אין סיבה להוריד אותו ואפשרי להוסיף שם מאורר שדוחף אויר על צלעות הקרור של המעבד רק יש לשים לב שהאבק יצטבר שם מהר יותר.

פורסם

השרוול נועד לתת לקרור המעבד לשאוב אויר קר מחוץ למארז במקום להשתמש באויר חם יותא מתוך המארז. הוא נוצר כדי לתת מענה למעבדים המבוססים על ליבת הפרסקוט. אין סיבה להוריד אותו ואפשרי להוסיף שם מאורר שדוחף אויר על צלעות הקרור של המעבד רק יש לשים לב שהאבק יצטבר שם מהר יותר.

סופסוף תגובה של מישהו שמבין על מה הוא מדבר! :xyxthumbs:

פורסם

זה שרוול שנועד להוציא את האוויר מהמעבד מחוץ למארז.אל תשים שום מאוורר מיותר לחלוטין.

לא נכון. המאוורר של המעבד מכניס אוויר אל הצלעות קרור ולא מוציא. השרוול הזה נועד, שהמעבד יקורר עם אוויר הקריר מבחוץ (הכוונה לא לתושבי אילת) ולא עם אוויר ה"חם" שבמארז.

אם לשים לשם מאוורר שמכניס אויר ישר לכוון המעבד, הדבר יועיל את הקרור של המעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים