עבור לתוכן

עליית מחירי זכרונות G-Skill

Featured Replies

פורסם

מה קרה לכל הזכרונות של G-Skill? נראה כאילו הם כלו בשבועיים האחרונים ב-100-200 שקל לקיט, הרבה מעבר לשינויים שעברו קיטים של חברות אחרות כך שלא ניתן להסביר את התופעה בעזרת עליית הדולר.

פורסם

לא רק GSKILL תוך שבוע שבועיים יתיצבו המחירים מחדש ברף הזה של GSKILL ה IC עלה באיזור 20% וממשיך לעלות

זו מגמה ידוע בעולם המחשבים בתקופה הזאת ותעלה לפי הערכות עוד יותר

אז בשבוע הקרוב והבא אחריו תראה התאמה של מחיירם לכיוון עליה ברגע שגמרו סטוקים בארץ

פורסם

מה קרה לכל הזכרונות של G-Skill? נראה כאילו הם כלו בשבועיים האחרונים ב-100-200 שקל לקיט, הרבה מעבר לשינויים שעברו קיטים של חברות אחרות כך שלא ניתן להסביר את התופעה בעזרת עליית הדולר.

זה חסך לי 110 שקלים ממה שתכננתי לקנות בהתחלה! תכננתי לקנות את ה NQ ואז ראיתי שזה עלה מ 500 ל 600 ובסוף החלטתי לקנות 667 CL5 של OCZ ב 400.

פורסם

ואני קניתי שיהיה > כן כן שיהיה! עוד 2G של OCZ > ב380 ש"ח בIQPC

למרות שיש לי כבר 2G של GSKIL ( שעלו כמעט כפול בחודש מרץ השנה)

מיניסיון המחירים רק יעלו ( מהירות 667 ) ליקראת ה DDR3 ובכלל

אז אומנם יש מערכת הפעלה XP 32 סיביות > ואני מנצל רק 3G מהזיכרון

אבל באמצע שנה הבאה או אחרי הSP1 של ויסטה ( מה שיבוא קודם )

אני ישדרג את מערכת ההפעלה > ולא אצטרך ליזרוק 1000 ש"ח על פאקינג זיכרון > שהוא גם לא יהיה הכי מהיר

באותה תקופה

מתכנן להישאר עם המחשב שלי לפחות שנתיים/ 3 > לכן היה לי שווה ליקנות מראש

:xyxthumbs:

פורסם

אז מה דעתכם, ללוח DS3 של GB - (עם E4300) כדאי היום לקנות 2GB במהירות 667 (בכ400 ש"ח, למשך OCZ) או מהירות 800 (בכ500-ש"ח למשל GSKILL) שניהם 5-5-5-15 ?

נב

לא מבין , אני נוסע לטייל לשבועיים ואתם מארגנים כאן עליה של 15% במחירים ? ... ;) אגב, הגרף והתחזית כאן - מראים על מגמת התייצבות של במחיר... אז בואו לא נכנס ללחץ...

http://www.dramexchange.com/Default.asp

פורסם

אם אתה מתכנן OC סביר למעבד, כדאי 800MHz, אם לא, 667MHz יספיקו (אפילו ל OC קטן).

פורסם
  • מחבר

יש עדיין איזשהם זכרונות 800 במחירים נמוכים (400-500 ל-2GB)? ב-ZAP לא הצלחתי למצוא כאלו.

בנוסף, יש איזשהו יתרון ממשי, היום או ב-3 השנים הבאות ל-4GB זכרון (4x1GB) ששווים את הקניה? זאת תחת ההנחה שאני לא משדרג רכיבים אחרים בזמן הזה, ועובר למערכת הפעלה 64ביט תוך שנה-שנתיים.

פורסם

מצטרף לשאלה. אני לא מצאתי. כולם מעל 500. ותודה על ההתייחסות.

אגב, לאיזה תדר אפשר לשאוף ב-OC ל4300 עם ה667 לעומת ה800 ?

פורסם

עם זכרונות 667, 3GHZ עם זכרונות 800, 3.6GHZ.

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6267

מה יש לכם נגד מחירי הזכרונות הם בעליה קטנה נכון אבל את הסטיק הזה בדיוק קניתי לפני חודשיים או שלושה חודשים ב350.

פורסם

מה יש לנו נגד ? ... שהם עלו ב15% ... :) התרגלנו לטוב... ושזכרון 2G שעולה 80$ בארה"ב לא יעלה כאן מעל 550 ...

ותודה כמובן! אגב, מה אתה היית בוחר ? בלשלם עוד 100 ש"ח או לוותר על עוד 600KHz עתידיים ?...

פורסם

הנה כמה אפשרויות מחיפוש מהיר בזאפ בלבד, 3 התוצאות הראשונות:

בקשר ל 4גיגה כנגד 2גיגה, כרגע 2גיגה מספיק, אפילו למשחקים תחת וויסטה. אך בעתיד אפשר להניח שמשחקים ידרשו יותר מ 2 גיגה.

רק ווינדוס 64ביט מסוגל לעבוד עם 4 גיגה זכרון, 32ביט יזהה רק (בערך) 3גיגה מתוך ה 4.

ה E4300 הוא עם FSB אמיתי של 200MHz, כך שעם זכרונות 667MHz תוכל להגיע עם המעבד לבאס של עד 333MHz (התחלת עם 200MHz).

זאת ללא המהרה של הזכרונות.

ועם זכרונות 800MHz תוכל להגיע לבאס של עד 400MHz (ללא המהרת הזכרונות). אנ לא בטוח לאיזה מהירות שעון זה מתפרש, אולי מישהו אחר יוכל לעזור, אך זה בטח תלוי גם בכמה בהגדרות.

-הנה מישהו כבר הגיב.

פורסם

מה יש לנו נגד ? ... שהם עלו ב15% ... :) התרגלנו לטוב... ושזכרון 2G שעולה 80$ בארה"ב לא יעלה כאן מעל 550 ...

ותודה כמובן! אגב, מה אתה היית בוחר ? בלשלם עוד 100 ש"ח או לוותר על עוד 600KHz עתידיים ?...

קיט 2GB 800MHZ במחיר של 435 ש"ח זה ממש לא רע, להתחשב בעובדה שאנחנו רחוקים שנות אור מהאמריקאים ולא רק בנושא חומרת מחשבים.

אם הבנתי את השאלה שלך אתה מתכוון האם הייתי מוסיף ל800 או מוותר על 600MHZ עתידיים למעבד?

כמו שאתה רואה את הבחירה שלי עשיתי ;)(ראה מפרט), השאלה היא האם אתה מתכוון להגיע לבאס 400 אם כן אין ספק שתוספת 100 שקל יכולה להוות תוספת ביצועים משתלמת.

פורסם

כן, שמתי לב למפרט שלך כעת. את הלוח שלך אני גם בוחר, ומעבר לזה - קצת צנוע יותר . אני דווקא רציתי ללכת אולי לכיוןן ה8500 בכרטיס מסך משיקולי HTPC ו'יישומי' צפיה בסרטים... מה דעתך ? היו בזמנו דעות סותרות על היכולות שלו...

ואם תביא לינק לKIT ב435 אני הולך מייד להזמין... :) נראה לי שזה מחיר מלפני הטיול שלי...

פורסם

אם המחשב הוא ל-HTPC ומיועד לצפייה בסרטים אין ספק ש8500GT יספק אותך.

בקשר לזכרונות טעות שלי כמובן 435 ש"ח ל2GB 800MHZ זה לא אפשרי אבל:

280 ש"ח לסטיק של 1GB מה שאומר 560 ש"ח זה כן אפשרי וקיים בנעה.

פורסם

אכן אפשרי... כנראה גם ב510 (כאמור קודם) ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים