פורסם 2007 ביולי 518 שנים איך האוזניות האלו?נחשבות מקצועיות?כדאי לרכוש אותם בשביל מכשיר סלולארי שישמש בשבילי כנגן MP3?
פורסם 2007 ביולי 618 שנים מחבר כדאי לרכוש אותם בשביל מכשיר סלולארי שישמש בשבילי כנגן MP3?שאתה אומר שהן ממש לא מקצועיות.שאני אשמע מטאל בווליום גבוה אני אשמע גם רעשים? (אני לא מדבר על רעשים חיצוניים, אלא עד רעשים כאלה מרגיזים ואיכות שמע ירודה)
פורסם 2007 ביולי 618 שנים אני לא רוצה להטעות סתם אז אני לא אגיד את מה שחשבת שאגיד.עוד לא יצא להתנסות איתן אז אין לי מושג.אני מאמין שאם תגיע לעוצמות מוגזמות יהיו עיוותים אבל בעוצמות שמיעה נורמליות (אל תשכח שהן חוסמות רעשים חיצוניים ככה שלא תצטרך להגיע לווליום גבוה) אני יכול להגיד בוודאות שהאיכות סבירה+.
פורסם 2007 ביולי 618 שנים מחבר אוקיי תודה...פשוט אני רגיל לשמוע ברמקולים ואף פעם לא שמעתי באוזניות שעולות יותר מ2 שקל.. אז אני מצפה לאיכות שלא תבייש רמקולים.. אני מקווה שאני לא אתאכזב.ובקשר לשאלה עם הפלאפון, לפלאפון מחובר מתאם 2.5 עם שלט ל3.5אם אני אחבר את האוזניות אני ארגיש שינוי מהאוזניות המתקבלות או שהשלט ימנע מכך?
פורסם 2007 ביולי 618 שנים כל עוד הם בנויים בצורה סבירה לא תהיה פגיעה בסאונד.אין דבר כזה כבל טוב, יש כזה דבר כבל לא רע (הרי כבל לא משפר סאונד, אבל אם הוא לא טוב הוא יכול להגביל אותו מלהיות הטוב ביותר עם ציוד מסויים).
פורסם 2007 ביולי 718 שנים קח בחשבון שאוזניות בסגנון הזה יכולות להיות מעצבנות.אני קניתי אוזניות in ear ולדעתי זה לא נוח. עדיף אוזניות כפתור רגילית.
פורסם 2007 ביולי 918 שנים שומעים טוב, זה פשוט לא נוח לדעתי.אני לא אוהב את זה שהאוזניה ממש בתוך האוזן, זה גורם לי להרגשה לא נוחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.